Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Esh said: Fistan said: olmasın ne gerek var hayatı yıpranmadan yaşıyorlar işte keyifli şekilde ülke bişey olmuş olmamış kime ne Turkiyenin yandan yemisi olm polonya. Avrupanin iki utanc kapisindan biri. Digeri de macaristan sdfg Bi bunlarin basbakanlari, salak politikacilari, aptal saptal politikalari ve cagdisi dunya gorusleriyle tasak yapiliyo bi de bizimkiyle. sabah aksam tasak gecsinler budapestede mi yaşarsın türkiyede mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Polonya kızlarına baktım sonra Türk kızlarına baktım. Polonya döver your argument is invalid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 neyse konumuz polonya değil. arkadaşa başı sağolsun diyorum. sadece hayatın tadını çıkarmak istiyosa türkiye benim fikrime göre buna uygun bi ülke değil. o yüzden kendi yaşantımdan örnek verdim kendi bileceği iştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Esh said: Calisma saatini 1/3 e indirip yilda 4 kere tatili isvecliler yapmiyo abi. Zorunlu en az 5 hafta tatili var her sene İsveçlilerin, 9 gün de bayram-seyran ekleniyor onun üstüne anladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Esh said: O yuzden bi sik olmuyo polonyadan oyle deme ne cevherler cikmaya basladi oralardan ozellikle yazilim alaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konunun ismi yanlış yazılmış, Polonya olacaktı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Esh said: Calisma saatini 1/3 e indirip yilda 4 kere tatili isvecliler yapmiyo abi. Hayal kurarken mantikli kurun ki hayal olarak kalmasin kapıcılık fena değil aslında 2 saat servis, haftada bir temizlik yapıp, çöp topluyon statüsü düşük ama çok rahad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Esh said: Calisma saatini 1/3 e indirip yilda 4 kere tatili isvecliler yapmiyo abi. Hayal kurarken mantikli kurun ki hayal olarak kalmasin Sabah 8 akşam 10 civarı çalışıyorum. Günde 1 işe düşürsem 4 bilemedin 5 saatte bitiririm. Bana göre 1/3e düşmüş oluyor. Bir işle de normal bir yaşam surebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ne işle uğraşıyosun ayıptır sormaıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 antalya baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Baban icin basin saolsun oncelikle.kizi siktir et zaten,kiz bulunur dert degil. İnsan dibi gormeden hayatindaki eksik veya yanlislari duzeltmeye kalkismiyor pek.umarim devam ettirirsin caymadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 tr dede cok calisilmioki calisma saatleri uzun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 yav said: Ne işle uğraşıyosun ayıptır sormaıs Şuan 10 yıl olacak kendi ufak bir şirketim var, okuldayken başlamıştım. An itibari ile eksperlik yapıyorum. Bilirkişilik işi çok gelmiyor genelde(bende hiç uğraşmadım tanıdık bulmak için falan) daha çok bankalarla çalışan daha büyük şirketlerle çalışıyorum.(eskiden işbankasıyla direk anlaşmam vardı sonradan değişimler büyümeler istediler bana gelmedi yetemedim) Akşam 10u da yeni kota olarak koydum eskiden sabahlar olmasın diye rapor yazıyor/ kontroller yapıyor/ diğer ufak tefek işlerle uğraşıyordum gel gör ki sonu yok. ps: Aslında o kadar geçe kadar çalışmamın sebebi de akşam yolluyorlar işi mesai bitimine 1.5 saat kalmış, yetişmiyor hiç bir zaman mecbur kendi zamanlarımı da katıyorum çalışma süresine. Kendi işiniz olmasa yarın bakarım diyebiliyorsunuz ama iş sizin olunca mecbur o akşam bitiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Bir de iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Ölüm döğüşçüsüydün dimi sen. Bi tane mazlum iyi gelir sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ne iyi dilegi ya. burada bodrum'a tasinan vardi 1.5seneye kalmaz geri donersin istanbul'a sen demistim sana da diyorum 1seneye kalmaz gene ankaradasin bak.... demedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 boşanınca, kızdan ayrılınca falan, insanda bahar ile arpayı bol bulmuş aygır gibi oraya buraya koşma isteği oluşuyor ama 1 - 1,5 seneden daha fazla sürür diyelim inşallah ne diyelim... hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Ankara'da babamın doktorları için duruyordum. Buraya bağlayan neredeyse hiçbir şey yok beni. Ha oraları beğenmem başka yere geçerim belli olmaz orasını doğru diyorsunuz. Kendimi kovup bir kaç ay motorla balkanlar da yapabilirim işsizlik maaşıyla. Seçenekler var baya, heyecanlandırıyor da. Paraya maraya en önemsiz şey hayatımda zaten bazılarınız biliyor. Gerekirse gider garsonluk yaparım gezerken salak saçma işler bulurum sonra dönünce devam ederim daha gencim soran olursa 25 deriz :P Ankara'ya dönersem dasaaayı döveceyim bunu da yazalım hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 işsizlik maaşıyla balkanlar turu yapman hiç etik değil, bari türkiye turu falan yapa para içeride kalsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Elin avrupalısı dünya turu yapıyor onlara etik bana mı etik değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 yap koçum hakkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 bizim paramızla yapıyon sonuçta. benden yana helal olsun gardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 oh benim param değil pek, gez bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Başın sağolsun. Kız dediğin dert değil. Bulursun birilerini. Mutlu olacağın biriyle o olaylar güzel. Mutlu olmuyorsan kafanı takmaya değecek bir dert değil. Ayrıca kolay gelsin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 izmire yolun düşerse bi ölüm döğüsü yapak knk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar