Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayatı sıfırlamaca


wastyrx

Öne çıkan mesajlar

Garbıca açmak mantıklı geldi çünkü kendimi gazlamayla alakalı geri dönmeyim vazgeçmeyim diye açtığım bir konu bu. Bir yılı biraz aştı babamı kaybettim ondan sonra toparlanma mücadelesi falan derken bir hafta önce de kız arkadaşımla ayrıldım. O yüzden manevi bir sıfırlama yapacağım inşallah. Hedeflerim önümüzdeki şubat şuan bulunduğum olan şehri değiştireceğim. Çalışma saatlerimi üçte birine indireceğim ve yılda dört kere tatil yapacağım. Ha bir de spora başladım tekrardan bir döğüş bile olsa orta siklet 3 round amatör maça çıkacağım. Beni gazlayın diye açmadım lakin hadi inşallak dinimiz amin derseniz de sevinmem değil. O_o
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla şuan Antalya ya da İzmir gençler eve param yok anneme alacağım bunu satınca, ki ihtiyacım da yok bence İzmir de Antalya da ucuz geldi ne yalan söyleyim. Kendi işimi yapıyorum. Belli dönemlerde çözüm ortaklarına 1 hafta yokum demem zor değil gibi ama belli olmaz tabi. Gelip dovebilirsiniz rıdvan hariç hiç birinize dokunmam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

olmasın ne gerek var
hayatı yıpranmadan yaşıyorlar işte keyifli şekilde
ülke bişey olmuş olmamış kime ne


Turkiyenin yandan yemisi olm polonya.

Avrupanin iki utanc kapisindan biri.

Digeri de macaristan sdfg

Bi bunlarin basbakanlari, salak politikacilari, aptal saptal politikalari ve cagdisi dunya gorusleriyle tasak yapiliyo bi de bizimkiyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...