barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Çok geçmiş olsun. Umarım bir sıkıntı çıkmaz kemo sonrasında da. Sağlığına kavuşursun tam anlamıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 çok tatsız olay ya, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ben sana iyi gelmesi gereken noktaları söyleyeyim, internete bakıp içini karartmandan önce ; ağrı yapması kendini belli etmesi büyük bir nimet, o konuda kendini şanslı sayman gerekiyor. testis tümörlerinde en yaygın görülen seminom. ve akciğerine kadar sıçrayıp haberi olmayan çocuklar gördüm çapa da. 15 yaşında bile değil çocuk. yazık. zamanında yakalamışsın, o yüzden hiç korkun olmasın. başlangıcında vücudun bu şekilde bir tepki verdiyse, olursa kemoterapi sürecinde de, sonrasında da muhtemelen hiç öyle anlatıldığı gibi salya kusmuk geçmeyecektir. bu dediğim tıbbi bir kesinlik belirtmiyor elbette, tahmin. bunun dışında genel erkeklere tavsiyem, ağrıları arada şişiyor iniyor yada ağrıyor yha deyip geçmeyin. hiç başınız ağrımadan atlatabilirsiniz süreci, kadınlardaki meme kanserinin bizim versiyonu bu. kontrol edin, üroloğa görünün. 15 dakikalık ultrason sizi kür kür kemoterapiden kurtarır. ek ; sormak istediğin birşey olursa, bir öm uzaklıktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 saol müdür teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 abi her sene check-up'ta doktorun eline veriyoruz... orasini burasini kontrol ediyor. bazen tutarken suratima bakip "boyle yapinca nasil" falan diye konusuyor. (keskese gozgoze gelmeseydik diyorum o anlarda) dasaaa'nin dasaa kanseri olmasi hos olmazdi zaten. kontrol sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 yalnız konunun kendisi testis olunca testis geçen olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 konu asiri ciddi moruq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 aynen öyle itici güçle şaka olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Geçmiş olsun arkadaşım. Allah acil şifalar versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Geçmiş olsun. Arada testislerinizi elle kontrol edin, normal harici bir kitle tespit ederseniz üroloğa gidin, muayene etsin. Genç yaşlarda rastlanıyor bunlara benim anladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 saolun. 20-35 yaş aralığında çok sık görülüyomuş. ayakta çalışan, sürekli kot pantolon giyen, çok oturan, çok ayakta duran, stres sıkıntı bok boklavat. kanser türü işte moruk. iyi huylu veya kötü huylu farketmiyo. Allah beterinden saklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 geçmiş olsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 tassaklar sismis moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 geçmiş olsun abi tatsızmış. birisi soyun kurusun diye beddua mı eetti acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Tüpte sperm dondurma var, 3 yıl saklama zorunluluğu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Çok geçmiş olsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Geçmiş olsun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 ya arkadaş bir kere daha beni kendinden tiksindirmeyi başardı bu lanet olası topraklar. ya birader kemoterapi görücem. yaşım 25. doktorum bana "GİT SPERM SAKLAT" diyor ve "İlgili Makama" başlıklı bir rapor veriyor. raporda diyorki eşşek kadar KEMOTERAPİ GÖRECEĞİ İÇİN SPERM REZERVASYONU YAPMASI UYGUN GÖRÜLMÜŞTÜR. diyor. çünkü neden? bu iğrenç memlekette her bok yasak olduğu için sperm saklatmakta yasak. Hastaneye gidiyorum elimde herşey var. ameliyat raporum var. epikriz raporum var. onkologtan yazılı belge var. hepsi ıslak imzalı kaşeli. bunların hiçbirisini benim götümden uydurupta yapıcak halim yok. tarihli imzalı şeyler. tüp bebek uzmanı kadın bana diyor ki, heyet raporu getireceksin. ya ablacım yani bunların hepsinde detaylı olarak bana ne bok yeneceği yazıyor, daha neyin raporunu istiyosun? yok güzel kardeşim. benim yaşadıklarımın hepsini özetleyen işte emir isimli kardeşimiz şu sebepten dolayı ameliyat oldu ve kemoterapi görecek bu sebepten dolayı sperm saklatması gerekiyor yazacak, altına üç tane doktor imzası gelicek, altına da başhekim onayı. gidiyorum hastaneye diyorum ki ablacım böyle böyle dediler heyetten rapor alacaksın dediler diyorum, artık heyetin sekreterimidir nesidir bilinmez, hanım bacı bana diyor ki "tatlım valla biz böyle bi rapor daha önce hiç yazmadık. hani ben seni yanlış yönlendirmeyeyim başhekim şu anda toşaklarını serinletiyor sen yarın sabah 10 da gel" ulan şimdi ben yarın sabah 10 da gidicem. yarın bu pezevenk bana tutupta birader ne saçmalıyosun sen ne heyet raporu derse heralde tekme tokat saldırırım. ULAN HERŞEYİ GEÇTİM. Devletin sigortası ile ameliyat oluyorum, devletin sigortası ile kemoterapi görücem. 45 türlü izin veya rapor ile bana bu olayı yaptırıcaksınız. BEN NEDEN 450 LİRA ÖDÜYORUM? Ulan bu keyfi bişey değil ki. ben kanser tedavisi görüyorum? bu merette bunu bozuyo. bu kemoterapiyi siz SSK ile bana zerk ediyosunuz da, yan etkisinin sebep olabileceği bişeyi önlemek için NEDEN 450 LİRA ALIYOSUNUZ? ya yokmu bi avukat arkadaş falan bana bi yardımcı olsun buna bi mahkeme dava bişey açalım? ben şimdi bu heyet işini bokunu falan halledicem. parayıda ayarladım parada vericem. ama bunların arkasından bu ibnelerin peşini bırakmayalım yani birisi bana yardımcı olsun nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 çok geçmiş olsun kafana takma çok fazla sperm mevzusunu daha da sinir stres sahibi olma umarım çabucak iyileşirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Geçmiş olsun - elinden geleni yapmışsın, olursa olur olmazsa olmaz. Boşver sen iyileşmene bak. Bozma moralini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Geçmiş olsun da, bence sinir stres yapma. Akışına bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar