ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 stereo camera muhtemelen pro modelde olur, 4.500 TL etiketle çıkar. bi de gözlük çıkarsalar iView diye, 699 TL de o olsa, 5200. Normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 ben kılıfsız kullanıyorum 7-8 aydır bi bebeğin eline versen akşamına hastalıktan ölür bi siliyim aklıma gelmişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Yani telefonuna iyi bakan adam kılıfsız kullanabilir. Ben acaip temiz kullanırım, zerre çizik, formda bozulma falan olmaz ama yine de kılıf ile kullanıyorum. Millet üzerinden buldozer geçer gibi kullanıyor. Her tarafı ezik, çizik, ekran çatlak falan. Sonra bu adam gelip "kılıf niye kullanıyon hehe?" diyor. Bir arkadaşımın Samsung'unun arka plastiğinin yarısı yok, ön tarafta da ekranın tepesi yok. Nasıl kullanıyorlar cihazı anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 ben şahsen sürekli düşürüyorum. 6si aldığım gün kılıf aldım tank gibi. on onbeş kere düştü henüz nokta yok üzerinde. sadece kırılmaz ekran koruyucuyu kırdım, onu yenilemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 16-17 senelik telefon kullanımımda bir kere bile telefon düşürmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Bende bu var, http://cdn.hiconsumption.com/wp-content/uploads/2014/10/Radius-V2-iPhone-6-Case-5.jpeg 80$civarinda biseye almistim sanırım. Su an kullanmiyorum gerci Not:Kilifsiz sevenler de sevecektir. Bide biraz zevk sahibi olun. Erkek adamsiniz, Renkli kiliflar kullanmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Bu kadar kötü kılıfı da ilk defa gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 ne kadar kötü lan biraz uzun bakınca isyankar rap çalıyo telefonlardan son ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Oha çok çirkinmiş kılıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 her gün telefonu düşürmeden rahat edemeyen adamım. Kılıf şart bana, kılıf sayesinde telefon hala ilk günkü gibi duruyor yaklaşık 3 sene geçmesine rağmen. Yalnız 5s'in sanırım kronik problemi var ekranın sağ üst köşesinden kalkmaya başladı. Pili falan şişti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 sağ üst köşeden kalkma bende de oldu. zorludaki bi elemana sordum, kurumsal apple kimliğini bir yana bıraktı ve abi boşver kullan böyle sorun olmaz boşuna masraf yapma dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 7 Eylül için davetiyeleri göndermeye başlamış Apple :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 http://shiftdelete.net/iphone-7-degisim-kampanyasi-74879 Değişim kampanyası yapılacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 7 plus space grey çıkarsa gömüyorum :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 space black çıkacak http://cdn1.tnwcdn.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2016/07/27724433290_443c5e1d47_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 siyah kötü ya mavi alcam ben mavi cikcak diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 sağdakinin rengi çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 iPhone 8'de Home Tuşuda olmayacakmış... http://www.popularmechanics.com/technology/gadgets/a22560/iphone-8-no-home-button-good-thing/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 9 da beyin gucuyle calisacak. 10 tas ve sopalarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Bu arada kılıf çok çirkinmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 ucuzundan isteyen varsa bu hafta içi tr de olucam kasımda dönerken getirebilirim. 6s ler cillop gibi çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 fiziksel tusu falan birakip 3sene onceki android telefonlara geri donmus olacaklar yani. ha gayret. az kaldi apple, basarabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Geri tuşu ilave dersek tadından yenmez Home tuşunun sağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 3700TL demişler fiyatına çok pahalı be pfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar