Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yani telefonuna iyi bakan adam kılıfsız kullanabilir. Ben acaip temiz kullanırım, zerre çizik, formda bozulma falan olmaz ama yine de kılıf ile kullanıyorum. Millet üzerinden buldozer geçer gibi kullanıyor. Her tarafı ezik, çizik, ekran çatlak falan. Sonra bu adam gelip "kılıf niye kullanıyon hehe?" diyor.

Bir arkadaşımın Samsung'unun arka plastiğinin yarısı yok, ön tarafta da ekranın tepesi yok. Nasıl kullanıyorlar cihazı anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
ben şahsen sürekli düşürüyorum. 6si aldığım gün kılıf aldım tank gibi. on onbeş kere düştü henüz nokta yok üzerinde. sadece kırılmaz ekran koruyucuyu kırdım, onu yenilemem lazım
Mesaj tarihi:
Bende bu var, http://cdn.hiconsumption.com/wp-content/uploads/2014/10/Radius-V2-iPhone-6-Case-5.jpeg 80$civarinda biseye almistim sanırım.

Su an kullanmiyorum gerci

Not:Kilifsiz sevenler de sevecektir.
Bide biraz zevk sahibi olun. Erkek adamsiniz, Renkli kiliflar kullanmayin
Mesaj tarihi:
her gün telefonu düşürmeden rahat edemeyen adamım. Kılıf şart bana, kılıf sayesinde telefon hala ilk günkü gibi duruyor yaklaşık 3 sene geçmesine rağmen. Yalnız 5s'in sanırım kronik problemi var ekranın sağ üst köşesinden kalkmaya başladı. Pili falan şişti galiba.
Mesaj tarihi:
sağ üst köşeden kalkma bende de oldu. zorludaki bi elemana sordum, kurumsal apple kimliğini bir yana bıraktı ve abi boşver kullan böyle sorun olmaz boşuna masraf yapma dedi
  • Yeni Oluştur...