Drall Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 21 saat önce, dasaaa dedi ki: "iyi oyuncu makyaj yapandır" ne demek? şair burda "iyi oyuncu karakteri kendine yapıştırmaz, sahnede doğal bir makyaj gibi teninde taşır ve sahne bittiğinde kuliste o karakteri yerine bırakır." demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 abi dövme öyle bir şey değil ya kusura bakma da saçmalamış birazcık arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Drall ben senin tayyipli youtube videonu çok seviyorum, ara ara açıp izliyorum, sevdiğim arkadaşlara izletiyorum falan Sakın silme o videoyu tamam mı? Hemen geri yükle eğer silinirse falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 hmm hangi video o yahu? koysaniza. bize de izletiniz. (bu arada ornek cok kotuymus lan...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Örnek iyi olmaya çalışabilecekse bile ifade şeklinden dolayı çok zayıf kalmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 (düzenlendi) On 18.02.2022 at 12:02, Gizli dedi ki: Drall ben senin tayyipli youtube videonu çok seviyorum, ara ara açıp izliyorum, sevdiğim arkadaşlara izletiyorum falan Sakın silme o videoyu tamam mı? Hemen geri yükle eğer silinirse falan hahah iyi seyirler unutmustum bak ben de bi acip gülümseyim bari az. video elimden kaybolali cok oldu bu arada silinirse silinir gider. ins silinmez Spoiler ilgili vidyo Şubat 20, 2022 Drall tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 ne dövme yaptırcam diye düşünen ve dövme yaptırmamış arkadaşlara tavsiyem. gidin dövmeciye, fanı olduğunuz bi şeyi yaptırın. mesela bunun gibi: Spoiler Sonra anlamlı şeyler yaptırırsınız. Kapıdan bi girin hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 (düzenlendi) dövmende görüyorum hocammmm Şubat 20, 2022 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 https://www.instagram.com/cana.arik.tattoo/?hl=en bu da benim arkadaş + dövmeci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 izmir'de hatta mümkünse bornova'da tavsiye ettiğiniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 https://instagram.com/baris.tat bornovada bu arkadaşım var ama tavsiye işine karışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 al bu da benim çok yakın arkadaşım istanbul https://www.instagram.com/majeink/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 kadikoy'de tarzini cok sevdigim bir arkadasim ben de atayim soyle: https://www.instagram.com/kaplan.tattoo/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2022 dövme yaptırmak da lüks olmuştur artık, tam yaz gelmeden kol kaplatasım geldi her şeye zam geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 https://instagram.com/stories/_ahmetatalay/2796263225537137642?utm_medium=share_sheet Olduda bitti maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 ne kadar çirkin. umarım enfekte olur da değiştirmen gerekir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 https://www.memorial.com.tr/saglik-rehberi/lazerle-dovme-sildirme-islemi-nedir Bulunsun, ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 On 18.03.2022 at 04:22, goldbären dedi ki: ne kadar çirkin. umarım enfekte olur da değiştirmen gerekir... Çirkin mirkin de eyvallah , ben beğendim ve önemli olan o, yapılmadan önce istediğim gibi cikmaz diye çok korkmuştum, ama beklentilerimi aştı doğrusu, dogru dovmeciye doğru dövmeyi yaptırdim gibi hissediyorum. Ama o nasi temenni enfeksiyon fln hayvan herif, ins senin gotun basur olur diyor muyum ben, göt Neyse, Gayet tatmin oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 10 dakika önce, DoGMeaT dedi ki: Ama o nasi temenni enfeksiyon fln hayvan herif, ins senin gotun basur olur diyor muyum ben, göt sdfhgsdf umarım üstüne kızgın yağ sıçrar dövmenin.... bak daha olası hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 kol mu bacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 ilk fotoya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 (düzenlendi) 2021 Eylülde bir arkadaşla dövme yaptıracaktık. O Powerslave, ben de Somewhere in Time temalı birşeyler düşünüyorduk. Sonra arkadaş işten ayrıldı, bu aralar o kadar para harcayamam dedi. Tamam dedim dövme yaptırmazsak ölmeyeceğiz sonuçta sonra yaptırırız. Dövme için ayırdığım para ile dolar aldım, son yıllarda yaptığım en mantıklı hareketlerden biri oldu o. Mart 19, 2022 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 şair diyorki, dolar alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar