Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 (düzenlendi) Spoiler ilk bolum fena degildi, ruslar surpriz oldu gene 'merica cikacak diye beklerken. Temmuz 4, 2019 Norak tarafından düzenlendi
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 (düzenlendi) 6. bolumun ortasindayim major spoiler vermissindir umuduyla hemen okudum yazdigini o derece baydim. nerden tutsam elimde kaliyor 3. sezon su ana kadar. Temmuz 4, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 (düzenlendi) Soktumunun Netflix'i ya, kız arkadaşımla oturduk bir heves izleyelim diye 480p gösteriyor. Ne yaptım ne ettiysem değişmiyor kalite. Ekşi'de okudum herkeste aynı sıkıntı varmış. Yok yani izleyemiyorum böyle kesinlikle, leş gibi görüntü kalitesi. İzleyebilenler kendini şanslı saysın valla. Sıçmış durumda prime time Netflix. Temmuz 4, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 o bana kuzenle the walk'u izlemeye çalışırken oldu ama 144p filandı resmen. gittik korsan indirdik mecbur, ayar da yaptırmıyor bufferlayıp bekletse gene daha iyi.
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 trailor beni hic heyecanlandirmamisti ama ilk bolum guzeldi sanki ya? ---begendim. ama uzulerek soyluyorum (yorumlara da bakinca) baymaya baslayacak gibi birkac bolum sonra.
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 @Sam @-Deno- netflix'de ayar var. video açıkken; ctrl+alt+shift+s anlık frame ve çözünürlüğü kontrol etmek için de ctrl+alt+shift+d ayarları değiştirdikten sonra hemen düzelmiyor. ilk yaptığı buffer bitince toparlıyor.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 ben tv'nin kendi app'inden izliyorum da onda seçtirmiyor çözünürlük filan, ekrana tabletten filan yollamak lazım herhalde. samsung tv app'ini nasıl o kadar kötü yapmışlar bilmiyorum zaten, üvey evlat gibi.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Abi ikinci gün, hala bombok Netflix. 480p bile değil yani kalite, inanılır gibi değil ya. Herkes mi oturdu ben eşşeğim bunu izliyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Bende hiç problem yok, 4. bölümü bitirdim az önce, cam gibi görüntü. Netflix'ten kaynaklandığına emin misiniz?
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 4. bolumu bitirdim bende, guzel gidiyor.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 1 saat önce, -Deno- dedi ki: Abi ikinci gün, hala bombok Netflix. 480p bile değil yani kalite, inanılır gibi değil ya. Herkes mi oturdu ben eşşeğim bunu izliyor. ayni sorun bende de var. tum dizi filmler %99 yukleyip 2-3 dakka kaliyor sonra 480p basliyor 1-2 dakka sonra 720p giriyor. super netflix'dendir dedim kapadim addonlari ama yeni ayni. DNS'den mi acaba?
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 (düzenlendi) Spoiler milfi hoplatamadan canavarlar hoplattı gitti çocuk üzüldüm fdsfsd ilk bölüm sonu yorumu. Temmuz 5, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 1 saat önce, lord_gorthaur dedi ki: ayni sorun bende de var. tum dizi filmler %99 yukleyip 2-3 dakka kaliyor sonra 480p basliyor 1-2 dakka sonra 720p giriyor. super netflix'dendir dedim kapadim addonlari ama yeni ayni. DNS'den mi acaba? Bu bende ilk üye olduğumda oluyordu, ama yıllardır olmuyor. Ekşi'deki başlığında falan çözüm bulmuş olabilirim tam hatırlamıyorum.
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 On 4.07.2019 at 22:35, zeper dedi ki: trailor beni hic heyecanlandirmamisti ama ilk bolum guzeldi sanki ya? ---begendim. ama uzulerek soyluyorum (yorumlara da bakinca) baymaya baslayacak gibi birkac bolum sonra. evet...bitti. tcik..olmamis. yani gercekten olmamis. Bir de devami gelecek belli... iskenceydi son 2 bolum.
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 oh yea bitirdim 100 uzerinden rus iq su kadar puanim.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Ben de dayanamadım açtım dizi izleme sitesinden, gayet Netflix'e yakın kalitedeydi. İlk üç bölümü izledik henüz. Bitirince yaparım yorumu, ama şimdilik yaz teması hoşuma gidiyor. Merak ögesi önceki sezonlara göre daha az gibi ama üç bölüm için konuşursam.
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 bende bitirdim. yani tabi 1. ve 2. sezonun havası yoktu, konu da baydı artık ama yine de fena değildi, eğlendirdi. 4. sezon için yenilik yapmaları şart ama, yeter yani. puan 6/10
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 İlk 4 bölüm itibariyle beğendiydim ben. Sırayla 80'ler klişelerinden gidiyorlar işte, AVM'lerin patlamasından girmişler, öcü rus konseptine ağırlık kazandırmışlar bu sefer de. Sonradan yoldan çıkıyorsa konu ayrı.
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Üçüncü sezonu beğendim ama daha az Ruslu ve daha çok canavarlı olmasını tercih ederdim.
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 On 05.07.2019 at 19:20, Borlach dedi ki: @Sam @-Deno- netflix'de ayar var. video açıkken; ctrl+alt+shift+s anlık frame ve çözünürlüğü kontrol etmek için de ctrl+alt+shift+d ayarları değiştirdikten sonra hemen düzelmiyor. ilk yaptığı buffer bitince toparlıyor. bu hile kaldırılalı baya oldu yalnız...
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 internet baglantiniz kotudur, netflixi boklamadan once ona bi bakin bence. ilk gun sorunsuz 1080p verdi gayet.
µh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Isterse 100 mbit baglanti olsun aksam 8den sonra cok kullanilan yerler yavasliyor youtube vs. hepsi. ispler bandwithi mi bogazliyor yoksa dns mi sorunlu nedir orasini bilmem.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 4. bölüm 10.dksındayım, valla ilk bölüm iyi güzelde 2-3 fena baydı be, kendime reklam arası vere vere izliyom.
Öne çıkan mesajlar