Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 6 saat önce, neutrino dedi ki: Bunun 2. sezonu da ayni tadi veriyor, tavsiye ederim. Bitirdim iki sezonu da. İlk sezon daha iyi olsa da ikinci sezon da güzeldi gerçekten. Umarım aynı çizgide bir sezon 3 gelir. Dizi arayanlar bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 (düzenlendi) . Ağustos 19, 2019 serjuhan tarafından düzenlendi double post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 (düzenlendi) homeland son sezonlarda daha iyileşti, ilk üç sezon çöp kalıyor. üçüncüde bırakmak istemiştim, hele o beyinsiz kız faciaydı. ama son ikisi iyiydi özellikle. israile de dokunduruyor hatta. bu yıl final sezonu yayınlanacak. Ağustos 19, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 vayyy he-man hemde remake de değil, kaldığı yerden devam edip kalan boşlukları dolduracakmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Bence acilen burdaki sinemaseverlerin netflix gazını biraz kısıp mubi'ye geçmesi lazım. sistem size her gün rastgele bir dünya klasiği filmi veriyo ve tüm üyeler aynı filmi izliyorlar. interneti bırak hard cpy storelarda bile nadiren bulacağınız filmler denk geliyor bazen ki yeme de yanında yat. bildiğim kadarıyla sahibi bi türk ama hiç necidir bakmadım. günümüzde insanlara kontrol imkanı verdikçe seçilikleri onları küçücük bir şablona hapsediyor ve sinemanın aslında ne olduğunu kaçırıp seyirlik bişeyler izleme derdinde oluyoruz. burda seve seve olmadığı için her daldan bir şeyler kapıp lezzetli bir çipetpet oluyorsun. reklam gibi oldu ama tavsiyem olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 hergün rastgele fix birşey izlemek istesem şahsen deloreana atlar 1991e dönerim üyelik parası ödemek yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Turkey #of TV shows 194 #of Movies 511 United States #of TV Shows 1326 #of Movies 4339 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Hic koymasalarmis film dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 https://t24.com.tr/haber/netflix-kuvvetle-muhtemel-bugun-turkiye-pazarindan-cikacagini-aciklayacak,837774 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 tam witcher baslayacagi gun kapasinlar dukkani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Doğru olmasın istiyorum ama doğrudur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 36 dakika önce, Rewendor dedi ki: https://t24.com.tr/haber/netflix-kuvvetle-muhtemel-bugun-turkiye-pazarindan-cikacagini-aciklayacak,837774 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 On 25.08.2019 at 12:20, Sam dedi ki: hergün rastgele fix birşey izlemek istesem şahsen deloreana atlar 1991e dönerim üyelik parası ödemek yerine. 1991'e döndüğüne göre rastgele olmuyor o iş. nelerin çıkacağını bilerek yamzışsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 paramızla rezil oluyoruz sadece akp zihniyeti gibi yaşamak için şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 cekilmeyecegini aciklayacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Hakan 3. sezon aciklanir isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Hakan: Ragnarok *immigrant song plays* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 (düzenlendi) RTÜK açıklama yaptı Netflix'ten de başvuru alındı diye. Bu yalanı ilk yayan Jared Wall denen gereksiz bir Twitter fenomeni zaten. İnsanlar boş yere galeyana geliyor ama RTÜK'ün yapacağı tek şey bunlardan vergi almak ve yaş gruplarını denetlemek. Sansür uygulanacağını falan da sanmıyorum ben. Hangi sinema filminde sansür oldu şimdiye kadar? Onları da RTÜK denetliyor. Eylül 3, 2019 Khiran tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 (düzenlendi) 17 dakika önce, Khiran dedi ki: Hangi sinema filminde sansür oldu şimdiye kadar? Onları da RTÜK denetliyor. Hayır, sinema filmlerini RTÜK denetlemiyor. Eylül 3, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Bilmiyordum bunu ama ben yine de bütün bu olayın sadece vergiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. En göz önünde olan Netflix, BluTV falan var ama 600'ün üzerinde kuruluş lisans almış. Hiç reklamı dönmeyen Amazon Prime bile senelerden beri hala Türkçe içerik sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 (düzenlendi) Netflix ve benzeri platformlar için asıl amaçlanan vergilendirme olabilir -haber ve yorum kanalları ise ayrı bir konu- ama bu sansür yapmayacakları anlamına gelmez. Elbette internetteki her yayını takip etmeye RTÜK’ün gücü yetmeyeceği için bu iş şikayet üzerinden yürüyecektir. Önlerine böyle bir şey geldiğinde ne yapacaklarını bilmek şu an için mümkün değil, çünkü eski ve yeni RTÜK üyeleri arasında bu platformlar için sansüre gerek olduğunu da olmadığını da söyleyenler oldu. Tabii bir diğer ihtimal de Netflix’in otosansür uygulaması. Ama Netflix’in böyle bir şey yapması müşteri kaybına sebep olacağından, bunu yapacaklarını zannetmiyorum. Eylül 3, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Amazon Prime epey iyi bu arada, epeydir kullanıyorum. İnsanlar varlığından bile bihaber ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Benim gorusum Komutan la ayni. Ancak sikayet uzerine RTUK mudahale edicek. Ama etraf osuruktan nem kapan adamlarla dolu, acikcasi olacaklarin onunu goremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 (düzenlendi) ... Eylül 3, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar