tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 final space izleyin mooncake ile hayatınız neşelensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Esh said: True detective ve how to get away with murder izliyorum. Bunun disinda boyle ne bileyim mystery bisi lazim binge lik. Amy adams in dizisi cikti mi? Mystery icin staircase mi ne var, gercek hikaye ona bak. Kurgusu falan basarili, bastan sona izletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 (düzenlendi) polar diye bişi gelmiş netflix filmi nasıl ki acaba? john wick's lost brother yazmışlar hep yorumlara. Mart 18, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 https://forum.paticik.com/read.php?11,7650616,8986879,page=441#msg-8986879 yerin dibine sokmuş gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Yarısına kadar izledim,John wickle karşılaştırmak pek mümkün değil, havada kalmış biraz.Citir cerezlik film olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 con wik zaten çıtır çerezlik film değil mi ? daha kötüsü b type fln, olmasın. keza "çizgiroman uyarlaması" no thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Esh said: O coktan bitti Yalniz turkce dublaj falan var abi, torrentledigim icin bilemiyorum, bu turkiyede oynadiysa betflixi kapatip binasini yakarlar var trde de ben izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 ''sunderland 'til I die'' çok iyiymiş tavsiye ederim izlemeyenlere. ayrıca ''premier lig efsaneleri'' isimli belgeselde fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 con wik polar yanında oscar material kalır ya. ilk 5-10 dk izleyin zaten o aykırı olsun diye eklenmiş çakma kill bill ekibi assasssinleri görünce 19-20 yaşlarında bir öğrenci tarafından mühendislik kantininde yazılmış gibi gelecek size de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 You bitirdim fena değildi. Basite indirgersek 4s kuralı. Beck de güzelmiş. Fiziği kusursuz değil butlu. Yeşil göz sarı saç tam bir girlfriend. Huyunu sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Şubat ayından öne çıkanlar "Sons of Anarchy yok, Prison Break yok, How I Met Your Mother yok" vs diye kafa ütüleyen ekşisözlük çomarlarının kaçacak yeri kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 midnight diner gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 totemic said: ''sunderland 'til I die'' çok iyiymiş tavsiye ederim izlemeyenlere. ayrıca ''premier lig efsaneleri'' isimli belgeselde fena değil. sürekli ağlamalarını bir kenara koyarsak harbi güzel olmuş, sardı bende de. hani çok çok kötü yönetilen kulüplerin eninde sonunda karşılaşması gereken her şeyi özetlemişler. tahminen belgesel ekibi bunu bir yükseliş hikayesi olarak çekmeye hazırlanmıştı ama olabilecek en iyi şeylerle karşı karşıya kalmışlar resmen. zaten işi değerli kılan o ya. fena olmuş. ilk bölüm aşırı sıkıcı bu arada, kanıp bırakmayın. devam edin. edit: Martin Bain içinde o kadar kötü şeyler söylendi ki zamanında adam olmasa resmen daha da beter duruma düşecek kulüp. Ona rağmen 2 senede iki küme düşüyorlar gerçi sdfhsd Adamı aklama işi resmen bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Ufak ufak arttırıyorlar heralde içeriği. HIMYM, Homeland falan da gelmiş Türkiye içeriğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Son 2 haftadir SADECE shark tank izliyorum SADECE tek saniye baska bisey izlemedim telefondan actim tabii ki anasayfamda shark tank yok AI ML diye diye validasyon yapmadan formullerle kafayi bozan insanlar yuzunden urunler gittikce kotulesiyor :( agaca bakmaktan ormani goremiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 belli sayida tirmalarsaniz o ulkeye o icerigi acmiyorlarmiydi zaten..toplasin 20k kisi ne istiyorsaniz getirtin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Tırmalamaktan öte bölgesel yasal haklarla (pek çok dizininki exclusive olarak Digiturk'te) ve çeviri süresiyle (9 sezon HIMYM'yi Türkçe dublajlamış adamlar, kim bilir kaç ay sürmüştür) alakalı. Tabii ilk başta "abi bunu getirin" diye bir tepki olması faydalı olabiliyor ilk inertiayı kırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 evet meshur yayinci kurulus u unutmusum ozur dilerim.. ayrica altyazicilarin en hakları yenmekte olan grup oldugunu savunuyorum..daha cok para verilmeli..dublajcilar zaten yolunu buluyor iyi kotu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 aldıkları paraya göre çeviri yapıyorlar gerçi, düzgün bir altyazı görmek oldukça zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 netflix'in tr altyazıları kötü hele animelerinki rezalet resmen, dökülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 animelerde sadece türkçe değil ingilizcede felaket. Çoğu zaman gidip horribledan falan indirmem gerekiyor. Birde alışmışlık var editor yorumları olmadan yaşıyamıyorum ashdhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Turn up Charlie izleyin. komedi, idris elba oynuyor ve kendi projesi, 8 bölüm akıp gidiyor, gayet keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Turn up Charlie izleyin. komedi, idris elba oynuyor ve kendi projesi, 8 bölüm akıp gidiyor, gayet keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 On 2.01.2019 at 16:17, neutrino dedi ki: Kalkmadan önce haber verseler iyi olacak aslında. Bir sürü şeyi sonra izlerim deyip bakmıyorum, sonra kalkmış oluyor. The antenna doesn't pick up all the channels. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar