Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 troy gelmiş çok kötü izlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 IMDB puanı 2 falan asdasdasd. Acaba ne kadar kötü olabilir ki diyip izlesek mi? MUH KANGZ ACHILLES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 2 puan falanlık falan kötü değil ya. aptal amerikan bebeleri triggerlanmış sarısın mavi gözlü achilles göremeyince ondan spamlamışlar 2yi klasik düşük prodüksiyon tarihi dizisi kadar kötü işte yemek yerken izlersin. arkada ses olsun diye açarsın falan normal izleyişe gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 bu netflix türkiye'ye dilenen çok fazla insan var ama amazon daha türkiye'ye resmi giriş yapmadan prime video'ya hayvan gibi türkçe içerik ekledi. dizi kısmında office, parks & rec, seinfeld, house, parenthood, heroes ve community gibi klasikler bütün sezonlarıyla türkçe olarak şimdiden var. güncel dizileri de ekliyorlar mr robot ve walking dead gibi. film arşivi de bi o kadar geniş. henüz resmi olarak girmemesine rağmen netflix'ten daha fazla arşiv var galiba. ayrıca türkçe olmayan içeriği de ingilizce alt yazıyla izleyebiliyorsunuz netflix gibi kısıtlama veya vpnle uğraşma yok. türkiye'ye girince fiyatı da yerelleştirirlerse netflix'i sadece orijinal içerikleri için kullanan kalır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 prime video ben de denedim de türkçe içerik baya az geldi bana. güncel dizilerin türkçe alt yazıları olmadığı sürece diğerlerinin pek manası yok. zaten onlar her yerden izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Netflix %80 Netflix Originals benim icin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 ben izledim 4 bölüm falan troy u fena değil ama hakikaten siyahi achilles nedir abi tamam ırkçılık filan yapmayalım da saçmalamanında manası yok. bende genelde netflix in kendi içeriklerini izliyorum başka bir şey izlediğim çok nadirdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Khiran said: bu netflix türkiye'ye dilenen çok fazla insan var ama amazon daha türkiye'ye resmi giriş yapmadan prime video'ya hayvan gibi türkçe içerik ekledi. dizi kısmında office, parks & rec, seinfeld, house, parenthood, heroes ve community gibi klasikler bütün sezonlarıyla türkçe olarak şimdiden var. güncel dizileri de ekliyorlar mr robot ve walking dead gibi. film arşivi de bi o kadar geniş. henüz resmi olarak girmemesine rağmen netflix'ten daha fazla arşiv var galiba. ayrıca türkçe olmayan içeriği de ingilizce alt yazıyla izleyebiliyorsunuz netflix gibi kısıtlama veya vpnle uğraşma yok. türkiye'ye girince fiyatı da yerelleştirirlerse netflix'i sadece orijinal içerikleri için kullanan kalır sanırım. TR'ye girince, mr.robotlar, walking dead'leri yayınlayamaz. Çünkü Digiturk'te :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 hadi ya. bu lisans işlerinin bu kadar dallanıp budaklanması insanları korsana itiyor valla. alıyorsun spotify'ı her şey var. ama film dizi işlerinde şu burada, bu orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 IP sahiplerinin daha çok kazanma hırsı işte. bir yandan tekel olmayı engelliyor aslında çok da kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Iyi iyi bu. Amazon ve Hulu da Netflix'in arkasindan gidip ozgun icerige para yatirmaya basladi. Bizim BluTV ve puhutv bile yapiyor, TV kanallarindan daha iyi yapiyor hem de. Netflix yolu acti direk, dizi uretimini degistirdi tamamen. Yakinda Amazon ve Netflix arasindan ozgun icerige bakip karar verecegiz. BluTV uyeligi de ozgun icerigi begenmek uzerinden gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 xxx hd izle bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 amazon prime komple bisey, o digerlerine kiyaslama olmaz sadece video isiyle. tek prime video uyeligi varsa anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 yapılan işler iyi de rtük internet dizilerine de el attı şimdi küfür ve +18 içeriklere müdahale başladı. ülkede hiçbir şeye rahat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Khiran said: netflix'ten daha fazla arşiv var galiba. ayrıca türkçe olmayan içeriği de ingilizce alt yazıyla izleyebiliyorsunuz netflix gibi kısıtlama veya vpnle uğraşma yok. türkiye'ye girince fiyatı da yerelleştirirlerse netflix'i sadece orijinal içerikleri için kullanan kalır sanırım. prime video tr ip'siyle baya kısıtlı, çoğu şey yok. bazı şeylerinde son sezonu falan yok. Hatta şöyle diyim netflix us-tr farkından daha fazla fark vardır prime us-tr arasında, netflix zaten kısık ama bu ondan da kısık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 The Mechanism diye bir diziye başladım fena görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Şu adamların bi eksiği de TR kataloğuna giren şeyleri düzgün anons etmiyorlar sanki. Bi sürü film kataloğa eklenmiş fakat haberim yok. Mesela bourne film serisi eklenmiş. Ben bunu izlememiştim. İyi oldu gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Abi Dexter izliyorduk biz çat diye kaldırmışlar diziyi saving için. Bir gecede Dexter sız kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Liebe said: Bir gecede Dexter sız kaldık. asjgnajnqadsfsad :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Ya bu bana da oldu. House izliyordum 5. Sezonda mi neydim çat diye kaldırmışlar. Mecbur hdfilmcehennemi türevinden devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 dexter var şu an. dün görmüştüm bugün mü kalktı diye baktım hala duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 abi adamlar ana sayfada "bu hafta eklenenler" diye duyuruyor ya. iki hafta önce mi ne eklendi bourne serisi. Olurda görmezseniz diye, arada bir "new arrivals" bölümünü kontrol edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 serjuhan said: The Mechanism diye bir diziye başladım fena görünmüyor. Narcos'un yapımcısından, haftasonu bitirdim bende. +1 de latin hatunların kalçalara vereyim 7/10. Siyaset sevenler özellikle sevebilir. "Dramatic fiction series loosely inspired by an investigation of corruption in Brazil's private and state oil companies and construction companies." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 amazon prime'ı almadan önce deneyebiliyorsanız deneyin bende 720p bile vermiyor, 480p veriyor HHDCP yok sende diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Liebe said: Abi Dexter izliyorduk biz çat diye kaldırmışlar diziyi saving için. Bir gecede Dexter sız kaldık. Haydaaa. Sebebinin saving olduğu falan nerede yazıyor bu arada? Yoksa öyle tahmin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar