Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 heykelleri harpy'e benzemiyor en azından, tonla gördük zaten ata benzeyen trajan'ları, yerfıstığına benzeyen brezilyalıyı filan. yeterince done var elde civ6 liderleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Yukardankinden 10 kat daha yunanlı olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 modlayıp yünan liderini theofanis gekas yapacağım için sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Ya şimdi bu Durmaplay dan alsam ne veriyor tam olarak? Hemen Steam key i yolluyor mu, preorder olarak ekleyebileceğin şekilde? Yoksa oyun çıktıktan sonra mı yolluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Çıkmaya yakın ya da çıktıktan hemen sonra veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Seru said: sanalsaraymis bunlar. wow için gametime sürekli durmaplay'den alıyorum , hiç sıkıntı yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Youtube'da gameplay izleyip oyun olmuş veya olmamış gibi yorum yapabilecek olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 fix civ serisi ilk dlc'den sonra adam olmaya başlar 2.si ile olur. o arada patch şu bu gelicek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=5KdE0p2joJw patates çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 GMG keyi bugün geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Durmaplay daha yok ortada bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 oyunun yuzu sean bean = dead gaem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 keşke oyunun yüzü olsaymış. oyunun sesi olmuş sadece. oyunun yüzü random surat. eh... trailer (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 iri güzlü sami kızı güzel olmuş ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 220tl vermem ya daha, hele bi 2 dlc çıksın falan, civ5 hala çok güzel. Wow'dan vakitte bulamıyorum daha zaten, seneye yaz indiriminde falan alırık :D. 80 90tl olsa alırdım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 valla free to play yapsalar oynanmaz..ne bu ya civ5 den sonra..bundan sonra ne gelecek minecrivt mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 utanmasalar antik sean beani amerikalı yapacaklarmış neredeyse, bütün 5000 yıllık trailer ww2 allied ülkeleri en başı hariç, tiksindim. yalnız sean bean bu trailerda bile öldü. charlar süper generic android f2p charı tam oyunun kalanı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Ucyzculardan sıkıntı yoksa haber edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 artworkte başka bir yöne gitmelerini bi derece anladım da şu trailer nasıl below average belli değil. mobil oyun kıvamında. nerede eski civ trailerları nerede bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Trailer çok ufak. Civilization mi yoksa adventures of colored Sean bean mi belli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Ahah dimi bide beyaz da olamamış sean bean, hep bi minority olma derdi. Beyaz olmamama rağmen üzülüyorum ya şu white genocide agendaya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 ben sabah sabah gaza geldim aldım steamden. şimdi düşünüyorum da bir daha ilk kahveyi içmeden steam açmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Ya var ya aslında baya baya erkeklerin mangosu bura. üstelik ucuz da değil. baya baya para veriyoruz yılda oyunlara. biriktirsek zengindik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Ben senelerdir diyorum =/ Steam indirimleri sırasında arkaya bi tane kız koy. Çibo'da mango'da kapı önünde bekleyen erkeklerin aynısı oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Huun git iade et şunu bide steamden almışsın. Durmaplayden falan ucuza al bari, hiç patch gelmeden xpac gelmeden cive para verilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar