sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 spora falan git sonra bi yerde otur pc nle takıl. istanbulda yaşıyosan trafiği bahane edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Kiz late 20ies sendromunda abi. Sen henuz kafayi evlilige yormamissin da o yastik altinda gelinlik turunu secmis bile. O yuzden bu "benimle ilgilenmiyosun" lar. Cunku degisen birsey yok aslinda gecen seneyle bu sene arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 ben gece gizli gizli hanımı çocuğu uyutup oyun oynamaya kalkan adam tanıyorum. türk kızları böyle, çok alfa değilsen bu kızla evlenirsen gitgide daha kötüye gidecek haberin olsun: D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Ne yastık altı abi, dün tabak çanak seti bakıyorlardı annesiyle. Bana da o mu bu mu diye sordu 4 saat falan whatsapp'tan. Bu sefer ilişkimin sonu belli ehueh. Neyse en azından benim beğendiğim setleri aldı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 elesso said: ben gece gizli gizli hanımı çocuğu uyutup oyun oynamaya kalkan adam tanıyorum. türk kızları böyle, çok alfa değilsen bu kızla evlenirsen gitgide daha kötüye gidecek haberin olsun: D Ne kadar alfayım bilmiyorum da, şu olay haricinde sıkıntımız yok. Aslında Wii U alsam Mario Kart vs. birlikte geçirdiğimiz zamanı da oyun oynayarak geçiririz, böyle bir alçaklık da yapılabilir. Seviyor çünkü Nintendo oyunlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 olm sadece kari icin oyun aliyorsun "ayy wii seviyor.. ben de o seviyor diye wii'nin boktan oyunlarina katlanirim" kafasi. sonra ne kadar alfayim bilmiyorum ama diyorsun. -27 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 kendi kendine vakit geçirebilen, hobi yaratabilen kız önemli senin aldığın wiiye 2 gün sonra buurn kıvıracak pf diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Alfalık gibi bir iddiam yok; eşine, sevgilisine karşı alfalık taslayan da yoktur umarım. Mutlu olmaya çalışıyorum, zaten en başta soruyu sorma nedenim de acaba orta yolu nasıl bulurum; başkaları nasıl yapıyor falan onu öğrenmekti. Karı diyince tatsız oluyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 yıl olmuş 2016 modern yaşamda alfalığı tanımlamak için kullandığınız kelimeler insanı bitirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 alfalik ne lan, kopek misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 kadınını dövmeyen dizini döver dsfs. dasaaya bakmayın siz alfalık taslıyor. bir çift meme için ruhunu verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Sorun iki evin olması. Onun evinde kalsanız kız odasına çekilse kendini tınlanmayan misafir gibi hissetmez misin? Madem yolun sonu belli kız evi kapatıp sana taşınsın. Senin kendini şarj ettiğin oda gibi bir environmentın var ama kızın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 "Mutlu olmayi" kendini odana kapatip yalniz kalmaya endeksledigin surece sorun cozulmeyecek. Ufak bi hikaye anlatayim, belki senin durumun bu kadar kotu degil ama yardimi dokunur. Cool Story Bro Bi zamanlar X diye bi herif varmis. anti-sosyalin onde gideniymis, okul/is/bilgisayar ucgeninde yasarmis bu herif. evet ev degil, BILGISAYAR. eve gelir gelmez daha ustunu degistirmeden yaptigi ilk is bilgisayari acmak olurmus cogunlukla. onun icin "ev" ve "bilgisayar" ayni seymis. X bu durumu "desarj oluyom yhaaa, personal space yhaa" seklinde aciklasa da, sadece kendini kandirdiginin farkindaymis. peki neymis bu herifin derdi? gunluk hayattan kacis elbette. zira X'imizin gunluk hayati bok gibiymis o donemler. okul bursunu kaybettigi, kirasini bile zar zor odedigi, bankada 20 dolar parasinin oldugu, aile buyuklerinden birini kaybettigi donemlermis bunlar. X, bunlari icine attikca daha fazla depresyona girmis, daha fazla "desarj olma" istegi olusmus. omzundaki yuk arttikca daha fazla kabuguna cekilmis. takmis kulakligini kafasina, oturmus bilgisayarin onune, sorunlariyla yuzlesmek yerine kacmis onlardan. bilgisayarina siginmis. Halbuki bunu yapmasina gerek yokmus X'in, cunku bir adet (kendisini cok seven) sevgilisi varmis. sorunlarini paylasabilecegi, oturup beraber icip zirlayabilecegi bir kisiymis. X sansli bir pic oldugu icin anlayisli ve kafa yapisi kendisine uygun bir sevgili bulabilmis. fakat hikayenin basinda degindigimiz gibi, X anti-sosyalin onde gideni, bayrak tasiyaniymis. onu seven bir insanla vakit gecirmek yerine, bos bos piksellere bakarak sorunlarinin ustesinden gelebilecegini dusunurmus. bu yuzden surekli sevgilisiyle kavga edermis X. hatta bu yuzden neredeyse kendisini cok seven o insandan ayrilmasina ramak kalmis. peki ne olmus da X kendine gelmis? nasil cikmis bu anti-sosyal cehennemden? olaya sevgilisinin bakis acisindan bakmis X. kendini sevgilisinin yerine koymus. gozlerini kapatmis ve sevgilisinin gozunden kendini gormus. o bilgisayarinin onunde kamburu cikmis oturan herifi gormus. kulaginda kulaklik, onunde bilgisayar, sirti sevgilisine donuk...fiziksel olarak ayni evde yasayan ama zihinsel olarak galaksinin obur tarafinda var olan X'i gormus sevgilisinin gozunden. adet yerini bulsun diye sevgilisiyle az biraz vakit geciren, ama gozu hep bilgisayar kasasina takili olan X'i gormus. hayatin zorluklariyla mucadele etmeye calisirken ona destek cikmayan, sadece kendi dunyasinda yasayan bencil X'i gormus. iste o an kendinden nefret etmis X... "Bir arkadasimin" basindan gecen olaylar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ibretlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 cbs yi sonuna kadar hakeden bir hikaye tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 netflix dizi yapar bu senaryoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Çocuk sonunda ölmeliydi ya da sevgili o zaman tutar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 sezon 2de nolmuş acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 bajazet said: Sorun iki evin olması. Onun evinde kalsanız kız odasına çekilse kendini tınlanmayan misafir gibi hissetmez misin? Madem yolun sonu belli kız evi kapatıp sana taşınsın. Senin kendini şarj ettiğin oda gibi bir environmentın var ama kızın yok. evi nasıl kapatsınlar abi kızın ailesi gelince nereye davet edicekler?? belli ki kızın aile bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 slm. 2 sene beraber yaşadım. önce çok karşıydım, sonra bi baktım evlenmiş gibiyiz. nasıl ayrılacağımı düşündüm, ayrılamadım. evlenelim dedim aileleri tanıştırdık sıkıldım, mutsuzum, bitsin dedi. bitti. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 oha üsttekinin(blackchaos) aynısını yaşadım 1.5 seneydi. Bok gibi bi şey. hay sayfa başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 deadwoll said: dasaaa said: olm konusun.. Abi aylardır konuşuyoruz. Çöp adam çizerek falan da anlatmaya çalıştım. Hatan orda gibi. Bişeyleri çöp adam çizerek nasıl anlatabilirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Drall said: Hatan orda gibi. Bişeyleri çöp adam çizerek nasıl anlatabilirsin ki? boyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 abi bizim hanımla ben aynı yerde çalışsam gırtlaklarız birbirimizi kendide sölüyor zaten mantıklı değil sürekli beraber almak özellikle kafa dinlemek isteyen adam için bazen yanlızlık şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 İyi anlaşıyorsan problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar