Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 1 (Bir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mokoko'nun mesajla ben de yeni farkettim. Yeni sürücüyü çekiyorum güvenli modda nvidia sürücüsünü kaldırıp kurarım, GTX780 var, sonucu yazarım buraya.
Mesaj tarihi:
çok fix yazmışlar okumaya üşendim. genel olarak iyi mi =) bir de party'e katıl diyince menüde mal gibi bekleme yerine sıra vs gösterme eklemişler mi? okuyanlar bilgilendirirse güzel olur.
Mesaj tarihi:
şaşırmadım. 1080 de yaşadığım nvidia driver sorunlarının 10'da 1 'i 6 yıllık ati tecrübemde olmadı. bir de ati'ye laf ederler =) 6 aydır hala çözemedikleri sorunlar var.

nvidia ilk gün çıkartıyo ati 2-3 gün geç çıkartıyo vs ama en azından bu kadar bug yaşatmıyordu.
Mesaj tarihi:
Bir iki şey daha vardı ama onları kaydetmeyi unuttum ya :P Ama oyun gerçekten keyifli olmuş ben beğenerek oynuyorum. Konsolda fps açlığımı baya giderecek gibi duruyor. 830 saatlik rainbow six siegeden sonra alternatif arıyordum ilaç gibi geldi.
Mesaj tarihi:
2-3 gündür hiç açmıyorum. yetti gari crash'ler. hele iyi giden oyunlarda aniden çökmesi gına getirtti.

düzelene kadar girer miyim bilmem. sp oyunları bitiririm daha iyi lan.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

UYARI: 1070/1080 serisi ekran kartı olanlar nVidia'nın yeni çıkardığı 375.86 versiyon driver'ı kurmasın sakın. MHz'yi 800'e sabitliyor, oyun 30 fps oluyor. Fix çıkacak.

Peki ya 1060 ?
Tam indirdim yüklüyordum yazıyı gördüm. Benim şu zamana kadar fps yada crash sorunum hiç olmadı acaba update etmesem mi ?
Mesaj tarihi:
nindalf said:

LathspeLL said:

UYARI: 1070/1080 serisi ekran kartı olanlar nVidia'nın yeni çıkardığı 375.86 versiyon driver'ı kurmasın sakın. MHz'yi 800'e sabitliyor, oyun 30 fps oluyor. Fix çıkacak.

Peki ya 1060 ?
Tam indirdim yüklüyordum yazıyı gördüm. Benim şu zamana kadar fps yada crash sorunum hiç olmadı acaba update etmesem mi ?

1060 ile ilgili pek birşey duymadım, 1-2 "sorun yok" diyen var o kadar. Anladığım kadarıyla kartların memory üreticilerine göre sorun baş gösteriyormuş ama tam kesin değil.

Patch'den sonra performans sıkıntıları yaşıyor insanlar, ben dahilim buna. Patch'den önce akıyordu oyun şimdi takılıyor.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

sonu .63 olan driveri indirin. düzeliyor, oyun da çalışıyor onla.

win10'da downgrade nasıl yaparız?

rollback 1 versiyon geriye alıyor ama benim 2 versiyon geriye almam lazım. program ekle kaldırda bi sürü driver gözüküyo bazıları aynı versiyon. hangisini silmek lazım bunlardan?
Mesaj tarihi:
akşam varya, ground support attack plane ile ne harikalar yarattım, arkama takılan 2 fighterı manevralarla birini dağa gömdürüp diğerinin arkasına geçip vurmalar, onu vururken aşağıya salladığım bombalarla 3'er 5'er killer aman yarabbi, lakin soktumunun Nvidia ShadowPlay'ini beceremedim. denemek için tuşa basıyorum son 5 dk'yı kaydediyor, gameplay çıkıyor basıyorum kaydetmiyor anan dedim ya anan ya. Sinir krizi geçirdim, allahlık gameplayler uçtu gitti toz oldu.
  • Yeni Oluştur...