Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman: The Killing Joke (2016)


Cokomantis

Öne çıkan mesajlar

dc'nin yeni uzun metraj animasyon filmi. 2016 yaza bekleniyor. joker'in en best of hikayesinden uyarlanıyor. teaser'ından görüldüğü kadarıyla baya düz düz uyarlayacaklar, hikaye o kadar iyi ki joker'in origin story kabul ediliyor (tu)(tu)

batman animasyon dedin mi ilk seslendirme kadrosuna gidiyor gözüm, burda da batman'i kevin conroy reyis, joker'i de mark hamill seslendiriyor ki taaa batman the animated series'ten beri oturmuş kadro. arkham city'den sonra mark hamill daha da joker seslendirmem demişti, hatta o yüzden spoiler falan diye atarlananlar olmuştu dc'den. şimdi baktım arkham knight'ta da hamill seslendirmiş joker'i. burda da ikiliyi beraber gördüm rahatladım. batgirl yine tara strong. gordon'ı seslendiren vatandaş (bob hastings) ne yazık ki 2014'te öldüğü için yerinde ray wise var.

yönetmen sam liu, bikaç sağlam dc animated filmi var. prodüktör de bruce timm zaten, kadro sağlam. r rated olacak deniyor, joker'in psikopatlıklarını "think of the children" diye kesmeyecekler gibi görünüyor. bi de death in the family çaksalar ya aynı kadroyla.

ay hadi inş

http://www.imdb.com/title/tt4853102/

https://www.youtube.com/watch?v=DDj4zGFf4F8

https://www.youtube.com/watch?v=_l7E8zmHG5Y&annotation_id=annotation_3760170741&src_vid=LvEZa_dY4Sc&feature=iv

animasyon biraz patates görünmedi değil gerçi de şu kadro gelsin, killing joke still image çizgiroman karelerine voiceover yapıcaz desin yine hype'lanırım ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya çizimler tabii killing joke'un ayarında değil ama 10 yıl önce filan bir ara nickleodeon tiere düştüğü düşünülürse gene buna şükür. nihayet uyarlanacak olması süper olmuş ama, en iyi batman hikayesiydi okuduğum.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/53/Jokerkillingjoke.png
bu nerde, bu nerde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...