Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 dc'nin yeni uzun metraj animasyon filmi. 2016 yaza bekleniyor. joker'in en best of hikayesinden uyarlanıyor. teaser'ından görüldüğü kadarıyla baya düz düz uyarlayacaklar, hikaye o kadar iyi ki joker'in origin story kabul ediliyor (tu)(tu) batman animasyon dedin mi ilk seslendirme kadrosuna gidiyor gözüm, burda da batman'i kevin conroy reyis, joker'i de mark hamill seslendiriyor ki taaa batman the animated series'ten beri oturmuş kadro. arkham city'den sonra mark hamill daha da joker seslendirmem demişti, hatta o yüzden spoiler falan diye atarlananlar olmuştu dc'den. şimdi baktım arkham knight'ta da hamill seslendirmiş joker'i. burda da ikiliyi beraber gördüm rahatladım. batgirl yine tara strong. gordon'ı seslendiren vatandaş (bob hastings) ne yazık ki 2014'te öldüğü için yerinde ray wise var. yönetmen sam liu, bikaç sağlam dc animated filmi var. prodüktör de bruce timm zaten, kadro sağlam. r rated olacak deniyor, joker'in psikopatlıklarını "think of the children" diye kesmeyecekler gibi görünüyor. bi de death in the family çaksalar ya aynı kadroyla. ay hadi inş http://www.imdb.com/title/tt4853102/ https://www.youtube.com/watch?v=DDj4zGFf4F8 https://www.youtube.com/watch?v=_l7E8zmHG5Y&annotation_id=annotation_3760170741&src_vid=LvEZa_dY4Sc&feature=iv animasyon biraz patates görünmedi değil gerçi de şu kadro gelsin, killing joke still image çizgiroman karelerine voiceover yapıcaz desin yine hype'lanırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 "animasyon biraz patates görünmedi değil" Bariz patates abi! O ne saçma trailerdır! Yani DC şu işlerin ucundan azcık tutsa. Bilmiyorlar bu materyallerin ne kadar etkili olduğunu, resmen hafta sonu çizgi filmi gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Klasik DC animasyonunun modern hali olmuş. Beğendim çizimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 çizimler banada biraz patates geldi. Ama konusu baya sağlam the killing joke'un. Gelsin gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 kimyasal nehire düşüyo batgirl'ün ayıplı fotolarını çekip vuruyo o hikaye di mi bu? eğer o hikayeyese baya başarılı ya bekliyoruz merakla sonra bi de robini öldürdüğünü isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 çizimler o kadar kötü değil ya, neden ayıpladınız. hani dc falan çok takip etmem ama her türlü izlenir kalitede şu. kötü demem şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 çizgifilm ne ya gidip film çeksinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 çizimler kötü değil, animasyon kötü. resmen 30- fps :( neyse "daha polish'leyecekler yea" diye avunurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Güzel hikayeydi o. Çeksinler izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 anime kalitesinde animasyon beklenilmez bunlardan. ben de suicide squad'ın animasyonunu izledim geçen gün, hayalkırıklığı oldu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ya çizimler tabii killing joke'un ayarında değil ama 10 yıl önce filan bir ara nickleodeon tiere düştüğü düşünülürse gene buna şükür. nihayet uyarlanacak olması süper olmuş ama, en iyi batman hikayesiydi okuduğum. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/53/Jokerkillingjoke.png bu nerde, bu nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 yasasin internet buldum hikayeyi, merak ettirdiniz baya. Nasilmis bakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 80'lerden bu yana 30 sene geçti, gerek çizgi roman gerek animasyon dünyası evrildi, çağ atladı ama hala 80'ler teknolojisiyle ve 80'ler kalitesiyle çizim yapıp sunmuş bu adamlar. O güzelim seslendirme castingine yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 şu köşeli/dikdörtgen kafalara ayar oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 haftalik yayinlanan diziler daha kaliteli duruyor. gerci dc yani. ne beklersin. emekliligi gelmis artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 mulgear6 said: kimyasal nehire düşüyo batgirl'ün ayıplı fotolarını çekip vuruyo o hikaye di mi bu? eğer o hikayeyese baya başarılı ya bekliyoruz merakla sonra bi de robini öldürdüğünü isteriz abi o var ama red hood'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 under the red hoodun tonu çok iyiydi, bu da biraz eskitilmiş gibi ama iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 dandik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 okudum hikayeyi. beklememe gerek kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 batman çizimleri hep dandik oluyordu ya neden bu kadar taktınız ki anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Burdaki killing joke direk cizimler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 30 yaşında adamlar çizgi filim mi izliyorsunuz lan. boyundan utan spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=NC16orUje4M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 ben de şu herifin vidyosunu (daha doğrusu düz resim üstüne ses kaydını) atsam mı demiştim. ilk dinlediğimde mark hamill sanmıştım nasıl bir taklit hala anlamış değilim. mark hamill "ya ses tellerim :(" derse direk bu abiyi çağırsınlar %75 parasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 sesi benzetmis de karakter yok, dumduz okuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar