Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 thanosta olmasi lazim 1tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Red said: yarın imax gidicem. görseli falan çok övdünüz bak 64 tl çöpe giderse ayıp olur. arrival gelmiş bi de uzaylı muzaylı ona mı gitsem acaba. abi valla görsel de öyle aman aman değil. hani 64 TL ise bilemiyorum tabi sen bilirsin, ben IMAX'ta gitmedim belki IMAX'ta daha abartıdır falan ama ne görseller var yani abartı uçan kaçan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 valla sitelerde puanlara baktım arrival'ın daha yükske sdfs metacritic 72 vermiş dohtora. arrival'a 85 vermiş. arrival'a aldım bileti hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Ben imax te gittim görseller muhteşemdi. Bu film evde izleyeceğin bir film değil bence gitmeliydin. Ne kadar kötü olabilir zaten klasik marvel filmi işte. Ayrıca 64 tl ne tek kişi değil de mi? Ben sabah 11:40 gitttiğim için 7tl idi ama normalde 25,50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 cinemaximumlara gidiyorsanız biletleri şuradan alın. https://www.firsat.me/Firsat/Tum-Turkiye-deki-Cinemaximum-larda-Gecerli-Sinema-Biletleri/6035 özellikle 3-4 kişi gidiliyorsa hatrı sayılır indirim oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Doctor Strange Imax 3D hakediyor bence. Baya beğendim ben filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 cevahir mpx izledim 22:00 seasında mutlu ayrıldım, eğlendirdi güzel film olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 imax izledim iyiydi aynen. film öyle yıkılmıyor ama görsellik falan çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 ya güzeldi film ama kahretsin gittiğim salonda galiba projeksiyon makinesinde bi sorun vardı, karanlık sahnelerde mavi mavi noktalar beliriyordu perdede. çok da güzel filmdi halbuki, rezil oldu o sorun yüzünden. bazı diyaloglar zorlamaydı gerçi ama marvel filmi olduğu için cheesy espri çıkınca şaşırmıyor insan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 son yıllarda izlediğim en iyi marvel filmiydi. dr.strange ve benedict cumberbatch uyumu harika olmuş. Bence iron man-Robert Downey Jr. uyumundan bile iyi olmuş diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Red said: valla sitelerde puanlara baktım arrival'ın daha yükske sdfs metacritic 72 vermiş dohtora. arrival'a 85 vermiş. arrival'a aldım bileti hayırlısı. bariz yanlis tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Aslinda düsündüm de, Soul Gem en cok Cate Blanchett'e yakisir. Thor ragnarok'ta gelicek kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 şu muhteşem filme bile burun bükenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Halbuki Trailer'da ne gaza gelmistik. O müzik filan. Filmde cok sönüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 filmde sönük olan sadece müzikler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 muzikler epey vasat ve yetersizdi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Çok hızlı master oldu bence ama guzel film genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 film doctor strange i hemen evrene dahil etmeliyiz filmiydi, her şey çok hızlı gelişti.beklentilerimin altındaydı baya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Üstteki 2 mesaj +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Görsellik + oyunculuktan 6 puan. Senaryo ve müzikler tırto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Master nerede oldu ya, Strange cooooook daha guclu gordugumuzden. Ne yaptiysa gem sayesinde yapti, arada aylar gecti zaten, training montage gostermediler bize ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Dediğin gibi olsa bile yanlış algı yaratıyor işte. Konuyla alakasız birine izletsen eğitime başladıktan bi hafta sonra dünyayı kurtarıyor sanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Yahu bir kere sadece portallara bakın. Canını kurtarmak için zor portal açtığı noktadan kütüphaneden kitap çaldığı sahneye veya uyurken astral formla kitap okuduğu sahneye 1 hafta geçmiş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 eylenceli marvel filmi bol efekt var, ondan daha bol hollywood klisesi var. standart ama gulduren espriler var popcorn yerken guzel gidio film onun disinda bir bisi yok filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Oyuncuları izlerken bide zevke geliyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar