Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4K ve VR destekli Playstation 4.5

Bone

Öne çıkan mesajlar

abi hala kasayı bağla falan diyorsun sdfs.

bak mesela benim konsol oturma odasında televizyona bağlı. bilgisayarım odamda çalışma masası kısmında.

sen bana diyorsunki ya kasayı oturma odasına götür ya da ps4'ü 24inç monitöre bağlayıp bilgisayar masasında otur. ya da 2 el oyun aticam diye odamı tekrar dizayn edeyim hatta taşınayım.

ben bu kafayı eleştiriyorum zaten. herkes hardcore gamer olmak zorunda değil. ikisine sahip olmak da imkansız değil.

takar oynarsın ikisinin de keyfi başka. aynı değil yani. ben şu windows ekrarnına geldikten sonra gamepadle oyun oynamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yıllarca şu fakirlerin konsol vs pc tartışması bitmedi.

iki aletin de doğuşundan itibaren hep ikisini de aldım. konsol çıkınca alıyorum ztn 8-9 sene sonra yenisi çıkıyor. gayet mantıklı bir yatırım.al dursun evde. nelere saçma sapan paralar harcıyoruz. her sene yeni modeli çıkan telefonlara 2bin lira veriyor millet.

pc'yi de bi 4 senede bi upgrade ediyorum. ortalama, ortalama üstü olacak şekilde. 1 parça 2 parça gittiği yere kadar. gidip ekran kartına hayatımda vermem bi konsol parası. ultra da oynamayayım da high olsun shadow medium olsun yaş olmuş 30 amk onla mı uğraşcaz artık 13 yaşında gibi.

pc'yi tv'ye bağla yok gamepad tak aynı şey kafası da yalan tamamen fakir uydurması. aynı şey olmuyor asla.

Bu işte. This
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

gamepad her oyunla olmuyor?
SC2 oynayabiliosan gamepadle helal olsun =)

konsolu koltukta oynamak için alıyorum dedin,
koltukta pc de oynayabilirsin dedim

pc için klavye kullanmak zorundayız koltukt aolmuyor dedin,
gamepad kullanma imkanın var dedim

şimdi de "ama sc2 gamepad'le oynanmaz" diyorsun

hacı kafan mı iyi, ne içtiysen bana da söyle, gidip alıp geleyim...
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

sen bana diyorsunki ya kasayı oturma odasına götür ya da ps4'ü 24inç monitöre bağlayıp bilgisayar masasında otur. ya da 2 el oyun aticam diye odamı tekrar dizayn edeyim hatta taşınayıma.

hacı takmak istemiyorsan takma, kimse zorlamıyor seni,
ama sonra da gelip "ama konsolu koltukta oynamak için alıyorum, koltuk çok rahat, koltuk çok güzel, koltuk, koltuk, koltuk, koltuk, koltuk, koltuk diye sayıklamayın.

o kadar zor da bişi değil. tv'ne konsol bağlayacak kapasiteseysen pc de bağlayabilirsin. bir hdmi kablosu bi de güç kablosu yetiyor. konsolda da hdmi ve güç kablosu gerektiğini hatırlatıyım da...

salonunu baştan aşağı dizayn edecek bir şey yok çok şükür...
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada son olarak şunu belirtmem gerekiyor,
konu "ya ben oyunları 1080p 60fps oynamak istiyorum, konsol yetmiyor bana" mevzusundan geldi.

şu anki konsol performansları sizi tatmin ediyorsa zaten tartışmayla alakanız yok. buyrun oynayın orda...
Sosyal ağlarda paylaş

ben anlamadim ya anlasamiorz
pc de gamepad kullanabilecegin oyun sayisi cok sinirli ki?PC de oynadigim oyunlar arasinda yok bile yani
kanepede oynayamiorm onlarida iste olmuyor yani.

Bone said:

Suark said:

gamepad her oyunla olmuyor?
SC2 oynayabiliosan gamepadle helal olsun =)

konsolu koltukta oynamak için alıyorum dedin,
koltukta pc de oynayabilirsin dedim

pc için klavye kullanmak zorundayız koltukt aolmuyor dedin,
gamepad kullanma imkanın var dedim

şimdi de "ama sc2 gamepad'le oynanmaz" diyorsun

hacı kafan mı iyi, ne içtiysen bana da söyle, gidip alıp geleyim...
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

bu arada son olarak şunu belirtmem gerekiyor,
konu "ya ben oyunları 1080p 60fps oynamak istiyorum, konsol yetmiyor bana" mevzusundan geldi.

şu anki konsol performansları sizi tatmin ediyorsa zaten tartışmayla alakanız yok. buyrun oynayın orda...

Ya eskiden 1080p 60fps mi vardı sanki, şimdikinden çok daha kaliteli, eğlenceli oyunlar oynuyorduk shit-tier grafiklerle. Grafik çok önemli değil de, diğer yönleri kaliteli oyunlar da çok az işte. O yüzden hem konsol, hem pc sahibi olup ikisinin de en iyilerini tüketmekte fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

http://i.imgur.com/PHNEOQ4.png

ps4'e daha doğru düzgün exclusive oyunlar bile çıkmadı ki abi. hep yapım aşamasındalar önümüzdeki sene geliyor bir çoğu. bu oyunların grafiklerini downgrade etmemek için direk ps4k'a uyumlu çıkartıcaklar. vr bahanesi oldu bence de.

baya test cihazı kullanmış gibi olduk yani bence. ps3'teki gibi değil durum.

yalnız konu baya derail olmuş dsdfgg
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...