Liebe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 beyler acil bişi sorucam, okuldan mezuniyet belgelerimi aldım ve 2017 mart'da 29 yaşımı dolduruyorum ona rağmen hala 2017 aralıka kadar tecilli gözüküyorum. okul bu tecilimi bozdurur mu yoksa ben askerlik şubesine gitmediğim sürece bir problem yok mu? arada kaldım resmen tecilimi gidip bozdurup yüksek lisansa mı kaydolsam yoksa 1 yıl beklesem mi diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Bozdurmadan kaydol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Ya bir soru, acil cevap lütfen. kasım celbi için son yoklama günü ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Telefon açsana şubeye madem acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 yüksek lisans kaydını silip, başka bir programa kayıt olunca süreç nasıl işliyor?yeniden 2 yıl tecil mi oluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Her defasında farklı bir bölümde yüksek lisansa başlarsan 35'e kadar dodgelayabiliyodun en son. Bug'ı hala fixlemediler diye biliyorum (ama yaş olayında emin değilim 29'da olabilir). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 aquatik said: Ya bir soru, acil cevap lütfen. kasım celbi için son yoklama günü ne zaman? 31 ağustosta ben gidiyorum demiş olman gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Çok saçma bişiler oldu, yüksek lisans için tecili bozdurmam gerekiyormuş. Korka korka gittim maltepe şubeye , gitmişken de sordum benim tecil zaten 2017 sonuna kadardı tekrar yapar mısınız diye, çalışan eleman sen gitmek istemiyorsan 2 sene bile yaparım dedi, ama dedim Mart ayında 29 doluyor salla sen ona takılma dedi. Güvendim adama bakalım hemen muayene olup hastanede gidicem görcez yapacak mı tecil. Yaparsa bi sene de olsa yırttım yl parasından Bu arada bu doktor muayenesi nerde oluyor, normal bir hastanede oluyor mu yoksa aile hekimine mi gitmek gerekiyor arkadaş öyle bir şey dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Adam seni baitlemis lan. Sivas Temeltepe hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Mezun olunca 2 seneyi verirler yaşa bakmadan. Yeter ki kaçak olarak okul bitirme, tecilli bitirip askeriyeye gidiyorsun mezuniyet belgenle 2 seneyi alıyorsun. Ha bu arada mezuniyet tarihinin üzerine 2 yıl koyacaksın ama. 2017+2 olmuyor yani. Geçen haziran bittiyse okulun 2018 temmuz kadar falan tecil edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Kesin ismaildir onu diyen. Bana da seni çok kral bir yere gonderiyorum dedi amugagomdugum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 ahahahaahaaesdfg liebe hayırlı tezkereler gardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Neyse artık beyler içiniz rahat uyuyabilirsiniz çünkü Liebe şimdi asker şafaq 150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 pattisliborek said: Mezun olunca 2 seneyi verirler yaşa bakmadan. Yeter ki kaçak olarak okul bitirme, tecilli bitirip askeriyeye gidiyorsun mezuniyet belgenle 2 seneyi alıyorsun. Ha bu arada mezuniyet tarihinin üzerine 2 yıl koyacaksın ama. 2017+2 olmuyor yani. Geçen haziran bittiyse okulun 2018 temmuz kadar falan tecil edecekler. İnşallah öyledir Ya ben 29dan sonra tecil yemiyor diye biliyordum ama adam da öyle dedi aynen. bişi değil yl kayıt tarihleri de sona yaklaştı kaçırırsam bir de hakikaten Yüksekovaya tek yön gidiş biletimi alırım erkenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Masakari said: Kesin ismaildir onu diyen. Bana da seni çok kral bir yere gonderiyorum dedi amugagomdugum. Lan bu ismail banada Kumburgazda jandarma olacan dedi Sarikamisa gittim mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Liebe said: Bu arada bu doktor muayenesi nerde oluyor, normal bir hastanede oluyor mu yoksa aile hekimine mi gitmek gerekiyor arkadaş öyle bir şey dedi? spesifik hastalık belirtirsen bir hastaneye* sevk ediyorlar(önce aile hekimi sonra ok derse hastane). belirtmezsen tecil ya da gitmek için fark etmiyor aile hekimine gönderiyorlar. *: muhtemel askerî hastaneye(şimdi askerî hastaneler kaldırıldı gerçi devlet sistemine geçildi, o yüzden iyi ihtimalle şehrinin devlet hastanesine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Aynen galiba normal hastaneye git dedi ordaki adam ama muayene falan olunca hafif tırstığımdan tam anlamadım çıktım gittim elimde yedek subay aday adayı yazan kağıtla sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 2019 a kadar kopar tecil kafi. 3 seneye banko bedelli çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 aile hekimine gidiyorsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar