axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Di benden çıplak foto istedi gerçekten axedice mısın kontrol etmek için diye, ben de gönderdim. Devamlı istiyor farklı pozlarda işte çeşitli oyuncaklarla falan, ben de her ay gönderiyorum. Şimdiye kadar bi sıkıntısını çekmedim. Kendisine güvenebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 sen miymişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 ay bi özet geçsenize, hemen pelerinimi alıp geliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 yenge gelmedi mi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 axedice said: Di benden çıplak foto istedi gerçekten axedice mısın kontrol etmek için diye, ben de gönderdim. Devamlı istiyor farklı pozlarda işte çeşitli oyuncaklarla falan, ben de her ay gönderiyorum. Şimdiye kadar bi sıkıntısını çekmedim. Kendisine güvenebilirsiniz. ayyy geçende bana da web problemimi çözmek için cam açmayı teklif etmişti. kapattırırım bu forumu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 muhendisin evinde pc yokmus, ondan gelemiyo, ogrenci evi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Özet : OP biraz yeto bi control freak ve kızı baskılıyor, koruyup kollamakla manevi şiddet uygulamak arasındaki farkı hala çözememiş durumda. Bide yaşı küçük olunca kızı karşısına alıp konuşacak olgunluğu göstermek yerine buraya yazıp başkalarının düşünceleri üzerinden haklılığını ispatlamaya çalışıyor. Ama asıl önemlisi di kadın erkek ayırt etmeksizin üyelerin çıplak fotolarını topluyormuş o ortaya çıktı. edit : Sapık herif 14/F lara bile cam mam teklifinde bulunmuş ahlaksız ya. Sallandıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 OP kaç yaşındaymış kaçırdım ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 muhendis wannabe 21, yelloz teyze 30, opun eskı kız arkadası 24. ama op kaç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 op, kızın arkadaşlarıyla kalması olayında haklı, gerisinde haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 hmmmm... OP'a playdoh alın, şekil vermek istiyorsa insan evlatlarıyla diil onunla oynasın. di'yi hemen müftü yapın, kendisi gerekli kalifikasyonlara sahip gibi. hayırlı kariyerler dileriz. yardımcı olabileceğim başka şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 moriarty said: abi kadınları bu kadar saf salak sanmayın. o senin söylediklerini bilmiyo mu sanıyosun. sana yeterince değer veriyorsa bunları kendi düşünür yapar zaten, senin kafasına kakman vs gerekmez. zaten herkesle arası iyi olan insandan korkucan abi. en tehlikeli insan tipi. bi de bazen susmayı bilmek lazım. sen bundan sonra sallama, ne biliyosa onu yapsın. iki gün sonra gelir zaten köpek gibi, artık beni önemsemiyo musun diye. o kızdan hayır gelmez ama sana yakında anlarsın. sipeyskeyk said: Okudum. Benzerini yaşadım. Ayrıl. gercek erkekler yazmis zaten, baslik kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Emaleth said: axedice said: Di benden çıplak foto istedi gerçekten axedice mısın kontrol etmek için diye, ben de gönderdim. Devamlı istiyor farklı pozlarda işte çeşitli oyuncaklarla falan, ben de her ay gönderiyorum. Şimdiye kadar bi sıkıntısını çekmedim. Kendisine güvenebilirsiniz. ayyy geçende bana da web problemimi çözmek için cam açmayı teklif etmişti. kapattırırım bu forumu! Kips kips. Axedice istemeden de gonderiyo bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Saçma salak hayatlar ve paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 bende kendimi özel zannetmiştim lan, herkesten topluyormuş ;( ÖZELİMİZİ KİMLERE EMANET EDİYORUZ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 olm insanların ne güzel dertleri var ya harbiden. bakalım benim ne zaman of kız arkadaşım bi erkekle kalıcak kalibresinde dertlerim olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Nako said: Saçma salak hayatlar ve paticik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 aquila said: ikiniz de aptalmissiniz. konu kilit hayırlı forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 kilitliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 çok uzun ya özet var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 OP un neden deli manyak sorulara gark oldugu belli oldu HER ZAMANKİ GİBİ GENE SORUN BİR KADIN ! ama OP haksız burda cunku kendisinin, kadın gibi,bir insanı sekillendirebilecek kıvamda davranmasini bilen biri oldugu yanılgısına kapilmiş. OTUR SIFIR ÇIKŞARI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 moriarty said: TheRiverBelow said: edit: kendisine de attım konunun linkini. zira ben konuşmaya çalıştığımda "yoruldum" diyerek kaçıyor olabildiğince, ve zaten lafıma önem verilmiyor. EY DOSTLAR BEN NEYLEYİM NERELERE GİDEYİM KİMLERE YANAYIM DERDİMİ DAĞLARA MI YANAYIM ALİŞAN DEĞİLİM al işte. olum siz hasta mısınız? kız haklıymış valla kusura bakma abi. cidden ruhunu emiyorsun kızın. This. Bacim iyi kacmis kurtarmis pacayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Okumaya çalışırken çok sinirlenmiştim ama neyse ki paticik adamı yargılamış. Kılıcımı kınına geri sokabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Sparkcaster said: aquila said: ikiniz de aptalmissiniz. konu kilit hayırlı forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 o diil de kendimden utandım. size daha fazla vakit ayırmalıydım, elinizden tutup, kulağınızdan çekmeliydim, tepenizden bastırmalı, omuzlarınızdan tutup sallamalıydım, kıçınızdan tekmelemeli, burnunuzdan yumruklamalıydım. egonuzdan dövmeli, komplekslerinizden kıstırmalıydım. size iyi aplalık edemedim yavrucuklarım, beni affedin :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar