Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hatunlu, ayrılmalı, kavgalı, dramlı hikaye. 3. ve 4. şahıslar dahil. tam sevdiğiniz (+rep)


TheRiverBelow

Öne çıkan mesajlar

abi. şu an için hayattaki to do listimi yazıyorum bak

>find a sex shop
>purchase the biggest black dildo
>get coconut flavored lube
>fuk mi lief with it till my anus rips
>light a cigarette once ur done and listen sukiyaki from kyu sakamoto

olaya gireyim mi direkt? hadi.

bir adet alamancı sevgilim var. film bakıyorum filan diyen. türkçesinde ğ barındırmayan; "tavugu" filan diyor konuşurken mesela, öyle alamancı. ve de ölümüne polyanna. birşey olduğunda falan hep sineye çeken, dert etmemeye çalışan tipten. bazen dellendiğim oluyor; ya diyorum atma içine, ATMA LAN. söyle, canını sıkan ne varsa söyle; birikmesin içerde. bu hikayede "erza" diye analım kendisini. hem daş gibi hatun ismi, hem de türkçe eklerine müsait.

erza'nın hayat felsefesi şu: "arkadaşlarımı seçmem, herkesle iyi geçinirim. herkese bir şans veririm, bana zararları olmadıkça ok".

bunun ben çok kavgasını verdim; "o mantıkla yalnız sana iyi davrandıkları sürece katiliyle de, tinercisiyle de arkadaş olursun" dedim. hayatta hiçbirşeyi seçme; yemeğini seçme, kıyafetini, parfümünü seçme; ama arkadaşlarını seç dedim. yok. it wasnt very effective; ozan fainted. belki ben yanlışım. ama insanlara güvenmiyorum hacı. hepimiz erkeğiz diye gezip meme ucu taşıyan insanlarız sonuçta. abv XX. neyse.

geçen yıl yaz okulunda birden bir arkadaş grubu türedi bunun. hatunda araba var, o yüzden benefiti var arkadaşlığının. ÖYLE DEĞİL LAN.

arkadaş grubu da şöyle:

-unknown girl
-30 yaşında bi türkçe öğretmenliği okuyan tip (yelloz diyelim buna da)
-21 yaşında bi mühendislik öğrencisi (LAN)

abi yazın arıyorum, yazıyorum. her napıyosun sorumun %75i bu insanların yanındayım ile cevaplanıyor. ve dedim ki ne bu samimiyet, take it easy. derken 1 hafta sonunda "yelloz is my best friend" dedi ve ekledi: "hakkında olumsuz yorum yapmanı istemiyorum". noluyor lan? 1 haftada ne best friendiymiş anasını satıyım. 3 sene wow oynadığım adama girip mountlarıma filan baksın diye şifremi vermedim ben. ne best friendiymiş bu 1 haftada.

yazın sonunda, dönem başlamadan ayrıldık; sebebi de hiç lüzum yokken kendi kendine içine attığı şeylerin birikip, patlaması oldu. argümanlar şu şekilde:

> sen zaten benim arkadaşlarımı beğenmiyosun
> herşeyimi eleştiriyosun
> sürekli benim kendi özgüvenimi kaybetmeme neden oluyosun
> seni mutlu etmek mümkün değil

gibi. bu kare as hiç değişmez mesela kavgalarımızda. ama yine de narutoya bağladım ben her seferinde. I WONT GIVE UP ON YOU. ITS MY NINJA WAY çektim. noldu? rasengan elimde patladı. avcumun içi hep o yüzden hep yara şu an, çok yalnız olduğumdan değil. LAN

ve abi geldiğimiz şu günde, yine kavga etmiş durumdayız ve biticek gibi duruyo. sebep de ne biliyon mu:

> yelloz eskişehirden geliyor arkadaşları ile buluşmaya. ne güzel.
> yelloz 21 yaşındaki mühendislik okuyan elemanla 3-4 günlüğüne apart tutuyor.
> 21 yaşındaki mühendislik okuyan eleman aslında KYK'da kalıyor. kalacak yere ihtiyacı yok. ama "yelloza yardım olsun" gibi bir dal varken ortada tutunacak, why not dimi? #thingsabazansdo
> yelloz erza'yı "gel sen de bizle kal" diyerek eve davet ediyor.
> erza'nın cevabı: "ya aslında ben de isterdim ama ailem müsade etmez".

sonra ozan sinirlenince sinirlendi oluyo. bilmiyorum abi. tutup şurda ortaçağ edebiyatı yapacak değilim de, 30 yaşındaki bir dişinin; 24 yaşındaki kız arkadaşımı içinde benim tanımadığım başka bir erkeğin de bulunduğu evde gece kalmaya davet etmesi bana görmezden gelmem gereken birşeymiş gibi gelmiyor.

ve biz kavga ettik yine. tartışmamızın özeti şu:

- neden direkt hayır demeyip, çizgiyi aştıklarını kendilerine söylemeyip aileyi falan bahane ediyosun?

- ya kaldım mı ama? kalmadım. niye büyütüyosun?

- fiziksel olarak kalmasan da o insanların kafasında kalmış kadar oldun. 2 gün sonra ortada kullanacak bir "aile" bahanen olmadığı takdirde sana aynı densizlikte başka birşey soracaklar.

- o zaman da başka bahane bulurum.

- neden hayır diyemiyosun insanlara?

- o zaman kaba olur, benim hakkımda kötü düşünmelerini istemiyorum.

böyle karşılıklı saçma sapan, "insanlar maymundan gelmişse maymunlar niye var?" seviyesinde tartışıyoz abi mal gibi. anlatamıyorum kıza. diyor ki "kalsaydım da birşey olmazdı". lan ben de sana zaten böbreğini alırlardı demiyorum, ama olay şu ki: hayat bi coin flip abi. %50 %50 yani. XX XY dedik işte yukarıda da.

seneler evvel peder beyi ara sokakta gasp etmişler, ağzını burnunu dağıtmışlar. ebeveynler boşanık. biraderle peder beyi ziyarete gittiğimizde gördüğümüz manzara karşısında nasıl hissettiğimi ben biliyorum yani. eve 5 dakika daha erken gitmek için anayolun bir blok ötesindeki karanlık arasokakları kullanmış adam. çıkmış bir tane çocuk karşısına, abi demiş; ateş var mı? gel abim diyerek yakmış peder çocuğun sigarasını. sonra bıçak çekip para istemiş. peder çocuğa vurmuş var gücüyle; çocuk kapaklanmış yere. ardından çıkmış binaların arasından 3-4 kişi daha. sonra bıraktım zaten dedi. yani şu olaya "bilemen ki işte" diye bakmak saçma geliyor bana. GİRME ANASINI SATAYIM O SOKAKLARA.

ben hatuna bunun izahını yapmaya çalışıyorum. birgün eve gelirken karanlık sokaklardan geçerse, ama yine de olaysız gelirse; ben yine kızarım. MANYAK MISIN LAN diyerek.

benim tanımadığım 21 yaşında, mühendislik okuyan bir erkekle aynı evde kaldığında birşey olmayacaktı belki evet de, başta çok rahat dodgelama şansın varken niye atıyon ki coini? niye "bu sokağı biliyom ya" diye yardırıyon ki, 1 blok ötede ana cadde varken?

bilmiyorum ya. ben çok yanlış düşünüyor da olabilirim. zaten bana karşı kullandığı her 5 sıfattan birisi "paranoyak" şu son haftadan beri. bilmediğim için paylaşıyorum zaten. ben abartıyor muyum acaba?

edit: kendisine de attım konunun linkini. zira ben konuşmaya çalıştığımda "yoruldum" diyerek kaçıyor olabildiğince, ve zaten lafıma önem verilmiyor.

EY DOSTLAR BEN NEYLEYİM
NERELERE GİDEYİM
KİMLERE YANAYIM DERDİMİ
DAĞLARA MI YANAYIM
ALİŞAN DEĞİLİM
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi kadınları bu kadar saf salak sanmayın. o senin söylediklerini bilmiyo mu sanıyosun. sana yeterince değer veriyorsa bunları kendi düşünür yapar zaten, senin kafasına kakman vs gerekmez.


zaten herkesle arası iyi olan insandan korkucan abi. en tehlikeli insan tipi. bi de bazen susmayı bilmek lazım. sen bundan sonra sallama, ne biliyosa onu yapsın. iki gün sonra gelir zaten köpek gibi, artık beni önemsemiyo musun diye. o kızdan hayır gelmez ama sana yakında anlarsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:


edit: kendisine de attım konunun linkini. zira ben konuşmaya çalıştığımda "yoruldum" diyerek kaçıyor olabildiğince, ve zaten lafıma önem verilmiyor.

EY DOSTLAR BEN NEYLEYİM
NERELERE GİDEYİM
KİMLERE YANAYIM DERDİMİ
DAĞLARA MI YANAYIM
ALİŞAN DEĞİLİM


al işte.

olum siz hasta mısınız? kız haklıymış valla kusura bakma abi. cidden ruhunu emiyorsun kızın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

teşekkür ederim düşüncen için moriarty, şimdi okudum yazdıklarını, ve ne olursa olsun hala sevdiğim; bir çıkar yol aradığım insan hakkında "köpek gibi" tabirler kullanman hoş değil. bence sen de o yüzden atarlandın biraz konunun linkini attığıma.

RamsesII said:

kardeş kız arkadaşınla oturun bi şişe tekila patlatın evde, sonrasında eteklerinizde ne varsa dökülür rahatlarsınız...Koparsa kopar giderse gider...

onu yaptık zaten ya 2 arkadaşla. dün halıları yıkamaya verdim. yorgan yatak filan kusmuk oldu. insan gibi içmedi birisi. bütün gün sivaslı kıllı adam kusmuğu temizledim evden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

moriarty said:

teşekkür ederim düşüncen için moriarty, şimdi okudum yazdıklarını, ve ne olursa olsun hala sevdiğim; bir çıkar yol aradığım insan hakkında "köpek gibi" tabirler kullanman hoş değil. bence sen de o yüzden atarlandın biraz konunun linkini attığıma.


abi sen şaka mısın? banane kız arkadaşının benim yazdıklarımdan ne düşündüğüne bunun için niye atarlanayım. kaldı ki sen buraya bunları yazıyorsan, al bu benim fikrim. gidip kız arkadaşına bunu yollayacağını bilmediğim için "erkekler arasında" sana öneri verdim.

senin kıza bu forum postunu atman çok ezikçe bir hareket, gelip bunları yazdıktan sonra, bana böyle bir şey yazman ayrı komik. bunu yapıyorsan kıza neler çektiriyorsundur kim bilir. dik dur azıcık. o yüzden döndü tüm fikrim.

valla öyle komik ki şu baştan sona aldığı hal ile...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de tarafsız yoruma benim olduğu kadar onun da ihtiyacı var. belki hikayedeki suçlu benim, ve kızın benden ayrılması lazım kendi iyiliği için. yalan yanlış anlatmış olsaydım zaten linkini atmazdım. ben bitsin istemiyorum, ama yapılması en doğru şeymiş gibi geliyor yine de. bir çıkar yol arıyorum. bitirmekten ziyade tamir etme taraftarıyım. ama tamirat sürecinde tamamen ağzına sıçılan ben olayım istemiyorum.

Masakari said:

Yellozun gideri var mı?

sorduğuna utandırır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

ikiniz de aptalmissiniz.


Kız arkadaşının karakteri yok, herkesle iyi olup kendini kabul ettirmeye çalışıyor. Sağlam durup "Hayır" diyememesinin sebebi budur.

Sen de zorla güzellik yapmaya çalışıyorsun. Kızı beğenmişsin ama olduğu gibi kabul edemeyip değiştirmeye uğraşıyorsun, değişmedikçe de kanser oluyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi şurdan kızı tanımamız mümkün değil ama paranoyak biri olarak senin de paranoyak biri olduğunu söyleyebilirim evet. kız sana öyle demekte haklı. çoğu probleminin sebebi bu paranoya olabilir ve muhtemelen de öyle.

hani biraz ayrı kalın rahatlarsınız diycem ama bu süreçte sen bilmediğin her şeyden işkilleneceğin için diyemiyorum. ya kız seni böyle kabul edip her şeye dikkat eden biri olacak ya da gg gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi aslında değil ya. ben sadece bu arkadaş grubuna kılım özel olarak. gözüm tutmadı çünkü. suicide squad traileri izler gibi. çünkü normalde takıldığı, arayıp soruştuğu insanlar değiller. yaz okulunda beraber ders almışlar, olay bundan ibaret. sosyal hayatında yeri olmayan insanların bu kadar samimi davranmasına sinir oluyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten çok denedim ama. örneklerle, bilale anlatır gibi anlattım defalarca. arkadaşlık ilişkileri dedim, önemli dedim. herkesle arkadaş olunmamalı dedim. bak şöyle bi arkadaşın var, o da böyleydi; şimdi şöyle oldu. mükemmel oldu. o okey mesela dedim. ama bunların bu davranışları tekin değil dedim.

ve ben ne desem de düşüncesi sabit kaldı:

"arkadaşlarımı beğenmiyosun"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kızı çok darlıyosun. çok iyi bir kıza benziyor.

çocuğun değil, kölen değil, malın değil.

kız saçma taleplerini ciddiye almıyor diye dellenmişsin yok yere...

yakın arkadaş seçiminden sanane. herkesle arasını iyi tutan bir kişiliği var sanane. bu tarz şeyler değişmez, kendini değiştirirse mutsuz olur.

ev işini reddetmiş işte, ha a diyerek reddetmiş ha b diyerek... herkesin bir uslubu vardır.

no offense :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğer yeni değilse kız arkadaşınla ilişkin, biraz güvenmen de lazım. Kızlar seni darlasa laf edersin ama sen de belli ki acayip darlıyorsun kızı.

İlişkide az alan bırakın bireylere. Güvenmiyorsan da ayrıl zaten. Öyle ömür geçmez.

Benim kavgalar genelde hep boktan ufak sebeplerden. Yok hani sinemaya gidecektik, söz vermiştin. Yok dediğimi yapmadın filan tarzı. Şöyle bir olay olmadı neyse ki.

Suç sende gibi. Sori
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...