Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hatunlu, ayrılmalı, kavgalı, dramlı hikaye. 3. ve 4. şahıslar dahil. tam sevdiğiniz (+rep)

TheRiverBelow

Öne çıkan mesajlar

Wishmaster said:

Flameoffear said:

Kızın kimle arkadaş olacağı seni ilgilendiren bir konu değil. Anası değilsin babası değilsin.

Abi siz ciddi misiniz? Kız için sıradan biri değilsiniz ki? Sevgililik sizin için fazla hafif bir konu sanırım. Ben sevgilimin babasıyım da, arkadaşıyım da, kardeşiyim de. Her konu beni ilgilendirir tabi ki. Siz hiç mi korumacı davranmıyorsunuz hallasen? Geçin bu rahat evropai havaları.

Aynısını kız sana yapsa "MAMUTLA İKİ BİRA DA MI İÇEMEYEAHK!!!!" diye şikayet edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

topik yapış yapış, kızı elemandan ayırıp kendilerine yapmak isteyen insanların attığı baitlerle dolup taşmış.

@Op insanları hayatından çıkaramayan, onları kıramayan, hayır diyemeyen birisiyle yaşayacağın 5 dakika bile seni sen olmaktan çıkarır ki bi yerine dildo sokmayı falan düşünecek seviyeye gelmişsin.

NET söylüyorum ayrıl, kız da burayı okusun belki insanları kırmayı öğrenir.

düzgün bir kız bulduğunuzda bununla kıyaslayıp, hayatından adam eksiltebilen birisiyle ilişki yaşadığınızda bununla geçirdiğiniz günleri hatırlamayacaksınız bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

imamizer said:

Wishmaster said:

Benim kız arkadaşım, 5 yıldır tanıdığı yakın arkadaşıyla da aynı evde keyfi bi sebepten dolayı kalamaz.

Kadınlar günü kutlu olsun.

şu vesileyle bi tane ciddi postum olsun madem konuda;

kalır kalamaz değil mesele.

koca koca insanlarsınız. o insan bunu normal görüyor, ben kalırım diyorsa yapacak birşey yok. belli bir yaşa gelmiş insanları sırf sevgili sıfatının verdiği güçle kendinizce terbiye etmeye, karakterini şekillendirmeye, ahlak, etik, namus dersi vermeye çalışmayın. yapamazsınız zaten.

ayrıca hem komik oluyor, hem de vaktinize, emeğinize, çektiğiniz strese, üzüntüye yazık.

uzlaşıp anlaşamıyorsanız kasmayın yani. kendinize uygun kişiyi bulana kadar party hard.

bold olan kısma katılıyorum zaten. Bunlara sahip olmayan insanı zorlamaya gerek yok. Kimsenin hayatını saçma sapan dramalarla zehir etmemek lazım.

Neyse ki kız arkadaşım, başka random bir erkekle aynı evde kalmayacak kadar terbiyeli biri. Benim fikrim bu. Kalması "bana göre" sakıncalı. Benim "hoşuma gitmeyecek". Kaldı ki; o da bu eylemi gerçekleştirmemeyi, sadece bana duyduğu saygıdan dolayı değil, kendi değerlerine aykırı olduğu için de seçiyor.

Olay zaten kendi kafadengin insanla mutlu bir birliktelik yaşamak.

Mutluyum.

Herkese iyi party hardlar.

mesajın tüm içeriği zaten bold kısım asdfgh

ben senin mesajını altıladım ama yazdıklarım op'a yönelikti. yani işte karakterini şekillendirmeyin diye kastettiğim opun almancı sevgilisiyle olan olayıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

Wishmaster said:

Neyse ki kız arkadaşım, başka random bir erkekle aynı evde kalmayacak kadar terbiyeli biri.

sen gittin bi arkadasinda kalacaksin, evde ortak arkadasiniz bir kiz da kalacak, bu ne terbiyesizlik deyip eve mi doneceksin?

Ben onu başbaşa kalınan durum için yazmıştım. Şartlar çok önemli dediğin konuda. Kız kim, arkadaşımın sevgilisi mi? Kızın bana ilgisi var mı? Kız arkadaşım bu kızdan hoşlanıyor mu? Hoşlanmıyorsa sittin sene gitmem o eve. Kız arkadaşımın duyguları benim için önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sevgilisiyim hem babasi hem anasi hem kardesi olurum diye bir mantik tyok zaten. sen mi dogurdun sen mi buyuttun, geceler boyu sen mi baktin? yarin bigun sana gore ters bir sey yapsa terk edip gideceksin. 30 yillik evlilikler bile bitiyor, bu dunyada aile haric kimse vazgecilebilir segildir ki aileden bile vazgecenler var. o yuzden kimse kimseye ayak yapmasin, sevgiliysen sevgilisindir cizgini asmayacaksin
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Flameoffear said:

Kızın kimle arkadaş olacağı seni ilgilendiren bir konu değil. Anası değilsin babası değilsin.

Abi siz ciddi misiniz? Kız için sıradan biri değilsiniz ki? Sevgililik sizin için fazla hafif bir konu sanırım. Ben sevgilimin babasıyım da, arkadaşıyım da, kardeşiyim de. Her konu beni ilgilendirir tabi ki. Siz hiç mi korumacı davranmıyorsunuz hallasen? Geçin bu rahat evropai havaları.

aha bu da erkek kezban çıktı. yazık la :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ben uğraşır emek veririm kız arkadaşım için. Hayatında aşamadığı zorlukları güçlükleri aşmasında yeri gelir mentörü olurum. Çünkü sevgiliden önce en iyi arkadaşıyımdır.

Hayat da ilişki de durmadan evrilen, gelişime uğrayan bir olay. Sevgilim dediğim insan zaten kendisi için doğruyu-yanlışı ayırt edebilecek düzeyde biri olmalı. Yoksa her şeyi hakkında ben karar verirsem zaten bu ilişki beni beslemez. Kız otonom bi yapıda olmalı ve ilişki uzlaşı içinde ilerlemeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

µh said:

Wishmaster said:

Neyse ki kız arkadaşım, başka random bir erkekle aynı evde kalmayacak kadar terbiyeli biri.

sen gittin bi arkadasinda kalacaksin, evde ortak arkadasiniz bir kiz da kalacak, bu ne terbiyesizlik deyip eve mi doneceksin?

Ben onu başbaşa kalınan durum için yazmıştım. Şartlar çok önemli dediğin konuda. Kız kim, arkadaşımın sevgilisi mi? Kızın bana ilgisi var mı? Kız arkadaşım bu kızdan hoşlanıyor mu? Hoşlanmıyorsa sittin sene gitmem o eve. Kız arkadaşımın duyguları benim için önemli.

yapma güzel kardeşim etme güzel kardesim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...