2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
kızlar hiçbir zaman gerçekten sevmez
hahaha
ya bigun oturuyoz kafede, kizin telefon durmadi yani.Surekli yanip sonuo falan. noluo dedim.
ya sosyal arakadaslik uygulamalarindan birini indirmis bu, caddebostanda bole sen bide pendikte gor dio, arabayla sahilden gecerken kafaadan 30 kisi yazio dio sdsfsd.
o kadar saldiriyorki bizimkiler, nasi ozguven olmasin?
ya bigun oturuyoz kafede, kizin telefon durmadi yani.Surekli yanip sonuo falan. noluo dedim.
ya sosyal arakadaslik uygulamalarindan birini indirmis bu, caddebostanda bole sen bide pendikte gor dio, arabayla sahilden gecerken kafaadan 30 kisi yazio dio sdsfsd.
o kadar saldiriyorki bizimkiler, nasi ozguven olmasin?
xunn ya ahahah
olum bu öpmeye kıyamam olayı cidden kötü bak yapmayın etmeyin.teklifini reddettiğim kız bana direk "gay misin" diye sormuştu yani nasıl bir özgüvense reddedilmeleri imkansız sanki .sen de hiç yanaşmadıysan kız umudu kesmiştir.yine de önce birini bulup sonra bırakmış klasik ehehe
Abi türkiyede zaten istatiksel olarak bir realite var, Erkek sayısının kadın sayısından fazla olması.
Hem de belli bir yaş aralığında bayağı bir dengesizlik var.
Bu da tabi arz talep eğrisindeki o optimum noktanın çoktan talep yönünde değiştiğini gösteriyor...
Cinselliğin savanası, jungle'ı burası...Survival skillerin yüksek olucak
Hem de belli bir yaş aralığında bayağı bir dengesizlik var.
Bu da tabi arz talep eğrisindeki o optimum noktanın çoktan talep yönünde değiştiğini gösteriyor...
Cinselliğin savanası, jungle'ı burası...Survival skillerin yüksek olucak
bu oyun da p2w, skille alakasi yok.
eğer yeni değilse kız arkadaşınla ilişkin, biraz güvenmen de lazım. Kızlar seni darlasa laf edersin ama sen de belli ki acayip darlıyorsun kızı.
İlişkide az alan bırakın bireylere. Güvenmiyorsan da ayrıl zaten. Öyle ömür geçmez.
Benim kavgalar genelde hep boktan ufak sebeplerden. Yok hani sinemaya gidecektik, söz vermiştin. Yok dediğimi yapmadın filan tarzı. Şöyle bir olay olmadı neyse ki.
Suç sende gibi. Sori
İlişkide az alan bırakın bireylere. Güvenmiyorsan da ayrıl zaten. Öyle ömür geçmez.
Benim kavgalar genelde hep boktan ufak sebeplerden. Yok hani sinemaya gidecektik, söz vermiştin. Yok dediğimi yapmadın filan tarzı. Şöyle bir olay olmadı neyse ki.
Suç sende gibi. Sori
aa yanlış konu lan. bu değil.
bahsi geçen kötü adamın paticik üyesi olduğunun farkındasınızdır umarım
>bankacı
>ortam çocuğu
>sex machine
>bankacı
>ortam çocuğu
>sex machine
SAP adli programa ratlanmis bilgisayarinda.
asimetrik karin kaslariyla bir genc kizo daha bastan cikarmis.
lord olduğunu da unutmayın. leydisi yapmıştır.
https://forum.paticik.com/read.php?20,8289653,page=1#msg-8289653
Xunn bence de hırbo, kız gibi bir şey zaten.
Öpmeye kıyamazdım xunn benim olsa.
İşte bu yüzden Füksü'ye veriyorum.
bi kız arkadaşım vardı deli gibi sevdiğim, öpmeye kıyamadığım, el üstünde tuttuğum..
Abi kız arkadasım işe gitmeden önce makyajını bitirdigi gibi suratına tükürüyorum, 4. seneye kosuyoruz. Taktiğini degistir.
nickte maroon5 anasını satiyim hahahahahahahhahahahahahha
Gerçek olamayacak kadar komik, dolayısıyla gerçek değil.
Ya çok klişeye bağlamadı mı ben iyi aile çocuğuyum ama o piçleri seviyor geyiği? Cidden gerçekçi gelmiyor bana.
ee sunu bi anlayamadılar gitti, sevgili olarak takılırken efendiligin bi olayı yok, evlenirken gereken trait o.
Nasıl bi gün lan bu troll mü bunlar kadınlar gününde boNbalar patlıyor sdf
bi kız arkadaşım vardı deli gibi sevdiğim, öpmeye kıyamadığım, el üstünde tuttuğum.. sürekli çiçekler hediyeler alırdım, iltifatlar ederdim. bi gün geldi emre senle olmaz dedi. niye dedim ciddi düşünemiyorum senle dedi. dondum kaldım. etrafında tanıyabileceği en düzgün adamlardan biriydim oysaki. hiçbir zaman serseri, piç biri olmadım olamadım. niye böyle dedi ki diye bile düşünemedim. bıraktı gitti kız. 2-3 hafta sonra piç bi bankacı bulmuş kız. tam ortam çocuğu. nerede parti nerede karı kız var çocuk orada. kız sanırım çocuğun hayatına özenmiş. sonuçta gitti kız. benim ellerim bomboş kaldı. salak gibi hissettim. bütün sevgimi verdiğim, gözüm gibi baktığım kız piç eleman için bırakıp gitti beni. yanağından bile öpmeye kıyamazken o çocuk kimbilir neler yapacak kıza. bunu düşününce bile deli oluyorum. hiçbir kıza güvenmeyin beyler. canınız yanar. kaç aydır kendime gelemedim. ruh gibi geziyorum ortalıkta. dikkat edin size de böyle olmasın. bağlanmayın hiçbir kıza. hayatınızın merkezine koymayın kimseyi. içimi dökmek için yazdım bunları. dertleşek olan varsa dertleşiriz.
hatalarini bold yaptim.
(tu)
4S kuralı diye bişi var abi hiç mi duymadın
Lan iyi ki molada okudum bunu. Offff Sigaramı içirtmediniz sdfsdfsdf
she will be loved... la la la lalala :D
Does it hurt like a bitch?
she will be loved... la la la lalala :D
Does it hurt like a bitch?
abi şahin k'nın bir lafı var. tam olarak yazamayacağım da. hani o bakmaya dokunmaya kıyamadığınız hatunlar var ya hah işte onlara kıyın. yoksa başkaları kıyacak.
Öne çıkan mesajlar