Promenader Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2022 eyvallah. türkiyede satılmıyor sanırım omronları n11'de bulmak mümkündü de. solu bozuk olan bir tane daha var onun sağ switchini takayım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 https://www.n11.com/urun/corsair-katar-pro-wireless-ch-931c011-eu-kablosuz-optik-oyuncu-mouse-1983531?magaza=brada-bilgisayar& Şu baya fiyat performans gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2022 On 07.01.2022 at 07:04, Saeros dedi ki: ARKADAŞLAR BANA BOZULMAYAN MOUSE SÖYLEYİN gerçekten cinnet geçiricem corsair aldım daha 2 ay olmuş sol tuş çift tıklamaya başladı yine böyle yüksek hassasiyetli ama mümkünse bu kadar çabuk bozulmayan bi mouse söyleyin lütfen, trınk diye alayım rahat edeyim ya, yeter ak fiyatı 10000 lira filan olmasın mümkünse, 500 lira civarı filan ayırmak istiyorum max Bu çift tıklama sorununun çoğu toz ile alakalı. İçini bir şekilde temizlesen düzelir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 On 07.01.2022 at 07:04, Saeros dedi ki: ARKADAŞLAR BANA BOZULMAYAN MOUSE SÖYLEYİN gerçekten cinnet geçiricem corsair aldım daha 2 ay olmuş sol tuş çift tıklamaya başladı yine böyle yüksek hassasiyetli ama mümkünse bu kadar çabuk bozulmayan bi mouse söyleyin lütfen, trınk diye alayım rahat edeyim ya, yeter ak fiyatı 10000 lira filan olmasın mümkünse, 500 lira civarı filan ayırmak istiyorum max Ben bunu kullanıyorum, çok menunum, https://www.hepsiburada.com/asus-p508-rog-strix-carry-bluetooth-optik-gaming-mouse-p-HBV00000MGAG0 Switchleri değişebiliyor. Lehimsiz dertsiz. Çıkarıp yenisini takıyorsun. Yanında da 2 yedek switch geliyor zaten. Onlar da bozulunca gidiyorum elektronikçiden alıyorum 2 tane, değiştiriyorum. canavar gibi çalışıyor, yalnız switchlerin farklı basma değerleri var, bazıları sert, bazıları yumuşak oluyor. Zamanla alışıyorsun zaten. Switcheleri şurdan da alabilirsin. https://www.direnc.net/mx-1381-micro-switch Kötü bir tarafı, yanlar lastik gibi bir şey kaymasın diye yapılmış, oralar çok çabuk yıpranıyor. Soldakini çıkarıp attım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 (düzenlendi) ben de onu babama hediye ettim, bence g305 daha ergonomik ve ambidex. bu sağlak mouse + uzun süre bu mouse tutulmaz, kramp pozisyonu. Ocak 16, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 2 dakika önce, Goering dedi ki: ben de onu babama hediye ettim, bence g305 daha ergonomik ve ambidex. bu sağlak mouse. Nen dünyanın %90 sağ el kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 (düzenlendi) elini claw grip'e force ediyor mouse dizaynı bence fail design benim elim falan büyük değil, büyük olsa 1 saat kullanamam bunu. bana uymadı veya bilemem - ama g305'den rahat değil. // ekstra özellikleri güzel, switch değiştirme vs. taşıma çantası vs. Ocak 16, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Benim tutuş clawtip olduğu için bana çok rahat geliyor. G305 aşırı uzun geldi bana, sattım internet üzerinden. Bana kıçı küt olan mouseler daha rahat geliyor. Uzun ve sarkık değil, arkası fit mouse lazım. Bu da fit olanlarından işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 (düzenlendi) zevkler renkler, babam da bayağı sevdi a4tech kullandıktan sonra 6 sene Spoiler ben de buna göre claw grip'im ama mouse ufak olunca elim kasılıyor, doğal gelmiyor asus'un elimi zorladığı pozisyon. zaten su toplamıştı elim... Ocak 16, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Alıntı https://drivers.softpedia.com/get/KEYBOARD-and-MOUSE/LOGITECH/Logitech-G403-Gaming-Mouse-Driver-Utility-3-14-12.shtml - Fixes an intermittent scrolling issue experienced on some G403 gaming mice şu zıkkımı tekrar yüklemeye çalışıyorum da beceremedim. Logitech G Hub'ı sildim ama G403 update hala "Cihazınız Güncel" diyor ve yüklemiyor. Aygıt yöneticisinden mouse sileyim dedim, ama orada Logitech mouse gözükmüyor, 6 tane iAC uyumlu fare (HID-Compliant ? ) listelenmiş gözüküyor. internette bir sürü sorun okuyorum belki cevabını bulabilirim ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 bu rocketjumpninja fazla guru gibi gelmeye başladı ya. kendi subjektif deneyimine göre bi kurallar uydurmuş en iyi mausu bulduğunu iddia ediyor sanki. 5 sene önce bu tarz bi kulaklık incelemeye kafayı takmış adama güvenip iş yapmıştım sonradan ne mal olduğunu anladım. bu da öyle olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Mouseların hepsi daha hafif ve daha kablosuz ve hafif olabilmek adına yarıştığı için adamın listesi zaten standart bi liste haline geldi. Önerdiği bütün mouselar iyi ülkede buılunma durumuna göre ve fiyatına göre 50-60 gr kablosuz bir mouse alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 hepsiyle 1 el quake atıp seçebilsek keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Bu fare nasıldır acaba alınırmı bu fiyata 230tl ? Hepsiburada Razer RZ01 Deathadder V2 Mını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Şunu alın asıl, epeydir kullanıyorum, çok memnunum: https://www.hepsiburada.com/razer-basilisk-x-hyperspeed-kablosuz-oyuncu-mouse-rz01-03150100-r3g1-p-HBV00000QMWQ3 Hatta epey ucuzlamış, bir tane yedek mi alsam ben de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 O model hem çok büyük hem yüksek. MM görmüştüm el yapısına uyanlara güzel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 On 27.02.2022 at 18:14, GERGE dedi ki: Şunu alın asıl, epeydir kullanıyorum, çok memnunum: https://www.hepsiburada.com/razer-basilisk-x-hyperspeed-kablosuz-oyuncu-mouse-rz01-03150100-r3g1-p-HBV00000QMWQ3 Hatta epey ucuzlamış, bir tane yedek mi alsam ben de? mx518den memnunum ama sadece denemek için alasım var bunu fakat razer qc baya dandikleşti galiba 4 tane basilisk x'in tümü farklı diyor eleman asd ve bi sürü kopma ve tuş problemi var nette. alsam mı bilemedim, şansa herhalde sağlam çıkması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 On 27.02.2022 at 17:43, GreenPeace77 dedi ki: Bu fare nasıldır acaba alınırmı bu fiyata 230tl ? Hepsiburada Razer RZ01 Deathadder V2 Mını yani deathadder herhalde en iyi mouse mu diyelim. senelerdir aynı tasarım. ışık ekleyip çıkarıyorlar, malzemesini değiştiriyorlar, aynı mouse devam. ben kullanıyorum 5 6 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 2 dakika önce, Silphatos dedi ki: mx518den memnunum ama sadece denemek için alasım var bunu fakat razer qc baya dandikleşti galiba 4 tane basilisk x'in tümü farklı diyor eleman asd ve bi sürü kopma ve tuş problemi var nette. alsam mı bilemedim, şansa herhalde sağlam çıkması Bende sorun çıkmadı hiç, bir yıl filan oldu sanırım alalı, hatırlamıyorum. Aldığımda yazmıştım buraya ama, 1 yıl, 1 hafta olmuş Sadece kopma sorunu yaşadım başta, onu da Device Manager'da ve Power Plan'da USB sleep özelliğini kapatınca tamamen çözdüm. Masaüstü zaten, uyumasın USB, aynı ayar bluetooth dongle ile de, ses kartları ile de, midi cihazları ile de sorun çıkartıyordu. Böyle daha iyi. Double click vb. olmadı hiç. Bu andan sonra olsa da umurumda olmaz, çok ucuzdu zaten. Ama anladığım kadarıyla ben şanslı mı çıkmışım? Video 2 yıllık bu arada, ilk seri sorunludur belki, o zamanlarda çıkmadı mı fare? Güncel eleştirilere bakmak lazım Amazon'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 39 dakika önce, Seru dedi ki: yani deathadder herhalde en iyi mouse mu diyelim. senelerdir aynı tasarım. ışık ekleyip çıkarıyorlar, malzemesini değiştiriyorlar, aynı mouse devam. ben kullanıyorum 5 6 senedir. mini diyor yalnızzz deathadder çok ideal boyutlarda bu ufak gelebilir. benim deathadder da hala çalışıyor 2013'te almştım sanırım skatezler bitik tabi aliexpressten bir ara alacağım yenilerini bir de scroll wheele bakmak lazım arada tırtlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 2 dakika önce, Liebe dedi ki: benim deathadder da hala çalışıyor 2013'te almştım sanırım skatezler bitik tabi aliexpressten bir ara alacağım yenilerini bir de scroll wheele bakmak lazım arada tırtlıyor. benim 2013 model de çalışıyor skatez diye bişi kalmadı cazırt cuzurt sürtünüyor. skatez almaya kalksan aliden 80 lira amazondan 150 lira falan sanırım. lan ona 150 vereceğime 400-500e yeni güzel maus alırım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 1.53 dolara var aslında gönderim ücreti saçma oluyor, şöyle 3-4 kişi toplansak aslında alıp bir denenebilir. 3 kuruşluk şey için bizi bu duruma düşürenlerin de ayrıca abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Almışken virgin grade alıyonuz di mi skatez, işe yarasın kaysın gitsin, şu tarz: https://wraithesports.com/collections/razer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Ben de deathadderın wireless'ını alayım istiyorum ama... 1500 lira da çok geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 22 dakika önce, Dynun dedi ki: Almışken virgin grade alıyonuz di mi skatez, işe yarasın kaysın gitsin, şu tarz: https://wraithesports.com/collections/razer bizim külüstürler için yok burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar