Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Büyük mü? İnternette mümkün olan her yorumda G305'in en büyük dezavantajının fazla küçük olduğu ve bazı büyük elli insanlara küçük kalabileceği şeklinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 bana da çok ufak geldi ki elim büyük değil, full time wireless g403üme geri döndüm g305 dolaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 (düzenlendi) Mouse ve klavye elime ulaştı. mouse'un tutuşu ve ve hissiyatı çok güzel. yumuşacık. tık sesleri yok denecek kadar az geliyor. scroll "trık trık" ses çıkarsada rahatsız etmiyor ama scroll tıklama biraz hödük kalıyor. hem usb hem de wifi üzerinden kablosuz olarak kullanılabiliyor. Kablo ile kullanırken şarj olabiliyor. Kutudan çıkan kablo çok kısa geliyor. kabloluda kullanırım diyorsanız, yeni uzun bir kablo almak şart klavye beklediğimden büyük geldi. daha küçük bekliyordum. hissiyatı ve boyutuna göre dolu dolu olması gayet hoş. Mayıs 18, 2021 eregorn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 31 dakika önce, Silphatos dedi ki: bana da çok ufak geldi ki elim büyük değil, full time wireless g403üme geri döndüm g305 dolaba Benimki 8-9 aydır dolapta ehah. Süper bir kampanya görüp Almanya'dan kardeşime 14€'ya aldırdıydım. Sözde TR'ye gelince verecekti. Ah corona vah corona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 (düzenlendi) 15 saat önce, Rewendor dedi ki: Büyük mü? İnternette mümkün olan her yorumda G305'in en büyük dezavantajının fazla küçük olduğu ve bazı büyük elli insanlara küçük kalabileceği şeklinde? Büyük derken arka tarafı uzun, o daha çok palm gripe uygun, ben tutamadım. Bildiğin ağrı yaptı. İkide bir çarpıp duruyor avuç içine, Benim tutuş fingertip claw arası, daha çok fingertipe yakın, o yüzden g305 uymadı o bana. Mayıs 19, 2021 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 305 i çevremde kime tavsiye ettiysem hayır duasını aldım, ayaklarıma kapandılar. Yaklaşık 9 10 kişiye aldırmışımdır. İlk defa bu forumda bu mouse'dan memnun olmayanları görüyorum. Sadece @Silphatos olsa dicem adam zaten cins ama başkaları da yazmış. Şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 çok ufak, adam gibi tutacam diye şekilden şekle giriyo el. g102de de böyle kramp girdiğini unutmuşum onun için g403e geçmiştim zaten, bi de palm grip seviyorum ben bunda hafif clawa geçmem gerekiyor o da rahatsız ediyor beni. hero sensor 3366ya göre hiçbir farkı yok diyorlar ama bence bi tık daha dandik ve lod daha fazla, pad için 3366 gibi surface ayarlamayı da kaldırmışlar (en pahalı gpro ultralight wirelessda bile yok) ama yine de highend sensor hero. son olarak ayakları sinir etti beni, yeni aldığım feetle belki biraz daha adam olurdu ama iptal ettim siparişi. sonuç olarak claw/fingertip ve ufak mouse severler için bence iyi ama bana olmadı. gpro wireless aslında tam bununla g403 arası süper de çok pahalı be o kadar parayı fareye gömmek hiç içimden gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 @Silphatos g pro wireless superlight al o zaman. Bana da küçük g305 ama 15 senedir aynı kasa mausla oynadığım için 3. elim gibi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 delikli g403üm tamamen iflas ederse bakacaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Ben de kaç ay önce burada sormuştum ne alayım diye. g305 demişti birkaç kişi. İyi ki dinlemişim onları, valla çok memnunum. Tabii kimin eli nedir, ne değildir bilemem ama g305, kablosuz mouselara olan önyargımı paramparça etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 logitechin her gaming wirelessı aynı kalitede yıllardır hangisini alırsan al sıkıntı yaşanmaz bağlantıda, önemli olan şekilleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 g502 proteus spectrum var bende.(seri isim değiştirmiş, lightspeed olmuş) Bunun kablosuzuna baktım, fiyatına baktım.. bruhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 @Selamisahin o mouse u beğenmeyen tek kişi forum modu @Silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 (düzenlendi) alacak varsa amazonda acayip indirime girmiş https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-logitech-spectrum-g502-910-004618-optik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,6558121.html hoş bu ay en düşük 400 küsür olmuş. bu nasıl fiyat aralığı bir 1700 oluyor bir 400 Haziran 9, 2021 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 iyimiş keşke kablosuz olsa. şu monitörümü de kablosuz yapabilsem tertemiz masa fanzazimi gerçekleştireceğim dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 20 dakika önce, Dynun dedi ki: iyimiş keşke kablosuz olsa. şu monitörümü de kablosuz yapabilsem tertemiz masa fanzazimi gerçekleştireceğim dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 41 dakika önce, Aiko dedi ki: @Selamisahin o mouse u beğenmeyen tek kişi forum modu @Silphatos ulan en lowend logi wireless mouse, herkes sevecek diye bir şey mi var.. ki yazdım önceki sayfalarda mouse zaten fiyatına göre baya iyi ama şekli bana olmadı, ambidex mouselar her zaman sıkıntı zaten glorious sağ el konforlular varken g502nin de wirelessı var bu arada ama 1500tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2021 (düzenlendi) 3 saat önce, Dynun dedi ki: iyimiş keşke kablosuz olsa. şu monitörümü de kablosuz yapabilsem tertemiz masa fanzazimi gerçekleştireceğim dsfsd yanii, kabloları duvarın içinden geçirirz, ekranı da duvara asarız. hallederiz. insanların çalışma alanları ya da oyun oynadığı alanlar bence çok önemli, çünkü hayatmızın çoğunu bu alanlarda geçiriyoruz ve, düzgün bir ortamda bulunmak hem motivasyonumuzu etkiliyor hem de yaratıcılığımızı. Yaşadığımız ortama yatırım yapmak ise spor yapmak hatta sigarayı bırakmaya çalışmak kadar önemli Haziran 9, 2021 KillJoy tarafından düzenlendi p.s: mimar lazımsa pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 (düzenlendi) logitech usb-c unifying receiver cikartmadi mi? ya da sadece usb-c icin tavsiye edeceginiz mouse -klavye var mi? bir sorum daha var aslinda, usb-c wi-fi hedesi sebebi ile mi fazla sayida usb-c dongle yok? https://www.intel.com/content/www/us/en/products/docs/io/universal-serial-bus/usb3-frequency-interference-paper.html hub'larda da (cok pahallisini kullanmadim gerci) wifi problemi yasaniyor ister istenilmez. Haziran 11, 2021 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Logitech'in hala type-c dongle çıkarmaması gerçekten enteresan ama genelde bluetooth'a yöneliyor insanlar. On 11.06.2021 at 20:04, dasaaa dedi ki: usb-c wi-fi hedesi sebebi ile mi fazla sayida usb-c dongle yok? bu enteresanmış. Fakat sanmıyorum çünkü receiver kendinden usb2.0 özellikli olabilir ve aynı zamanda type-c bağlantısına da sahip olabilir. usb2.0 standardını desteklio sonuçta bütün usb3.0'lar bu arada usb3.0'lar demişken. ekstra bi bilgi vereyim: Usb3.1 Gen1 = Usb3.2 Gen1 = Usb 3.0 = 600mb/sn Usb3.1 Gen2 = Usb3.2 Gen2 = Usb3.2 Gen 2x1 = Usb3.2 Gen 1x2 = 1.2gb/sn Usb 3.2 Gen2x2 = 2.4gb/sn *sanırım sonuncusu dışında hepsi typeA ve typeC şeklinde üretiliyor ve geriye dönük desteği var. *hızlar teorik, yazma hızı için, tekil dosya değilse, 10'a bölebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 bluetooth'a dondum ben de. marathon'u da ise getirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Bende 502 kablolu ve kablosuzu var. Ikisi arasinda bi fark hissedemedim. Kabloluyu iyice eskitene kadar kullanacagim sanirim cunku klavye zaten kablolu mouse da ona bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 amazon prime'da fena olmayan indirimler var. klavye için steelseries apex pro mu apex 7 mi? kullanan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, applev0dka dedi ki: amazon prime'da fena olmayan indirimler var. klavye için steelseries apex pro mu apex 7 mi? kullanan var mı ? numpad'lisi iyi fiyat bende apex pro var, baya iyi ama numpad'lisini al ben numpad'sizi 1700tl'ye almıştım sanırım. Haziran 21, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2021 Ne alıyoruz wireless mouse olarak şimdi? tekerleğim bozuldu yaptım bir daha bozuldu. It is time. Steelseries rival cs:go kullanıyordum ama artık yaşlandığım için FPS oynamıyorum EU4 falan oynuyorum dolayısıyla kablolu mouse ihtiyacım ortadan kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar