yok dayının antrenman tekniklerinde sıkıntı var. leg day de neler yapıyor kim bilir sdfs
[video]https://www.youtube.com/watch?v=WDBP_xdzyxI?feature=oembed" width="459">
[video]https://www.youtube.com/watch?v=WDBP_xdzyxI?feature=oembed" width="459">
adamın sıkıntısı var gibi lan teknik eksikliğinden ziyade
Ağır basabilmek için hareketlerin istisnasız tümünü yanlış yapıp yine de büyüyenler var bir de. Adamda nasıl bir genetik varsa dumbell göğüs press yaparken azar azar indirip kaldırmasına rağmen sonuç alıyor. Ya da steroid almış pumping yapıyor.
olm şöyle her boka genetik steroid falan demeyin gözünüzü seveyim. cheatingle de büyürsün. kaldıramadığın ağırlığın negatifini çekiyorsun çünkü. yani gücünün yettiğinden fazlasının negatifi. dolayısıyla büyüyor yine. garip bi şey yok.
cheating dogru bir şey demiyorum. ama cheatingle de büyümen normal bazı durumlarda. ha nolur simetri bozulur vs.
cheat ile de gayet büyürsün nolacak ki yani. sonuçta o kas çalışıyor mu çalışıyor. yırtılıyor mu yırtılıyor. sadece optimum şekilde yırtılmıyor. bu yeniden yapılanıp büyümesine engel diil.
doğrusunu yaparsan daha iyi sonuç alacağın belli ama. he dediğin gibi genetik de önemli. kas boyu vs.
doğrusunu yaparsan daha iyi sonuç alacağın belli ama. he dediğin gibi genetik de önemli. kas boyu vs.
Ağır basabilmek için hareketlerin istisnasız tümünü yanlış yapıp yine de büyüyenler var bir de. Adamda nasıl bir genetik varsa dumbell göğüs press yaparken azar azar indirip kaldırmasına rağmen sonuç alıyor. Ya da steroid almış pumping yapıyor.
olm şöyle her boka genetik steroid falan demeyin gözünüzü seveyim. cheatingle de büyürsün. kaldıramadığın ağırlığın negatifini çekiyorsun çünkü. yani gücünün yettiğinden fazlasının negatifi. dolayısıyla büyüyor yine. garip bi şey yok.
cheating dogru bir şey demiyorum. ama cheatingle de büyümen normal bazı durumlarda. ha nolur simetri bozulur vs.
Hatta onu sistematik hale getiren bile var Max OT diye aratabilirsiniz gugılda.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=VjKXjJDOfV8?feature=oembed" width="459">
Bak mesela önceki sayfada lat pulldown yapan dayı gibi çalışan eleman var. Bildiğin aynılar hatta çocuk popoyu minderden kaldırıyor ağırlıklarla beraber. Ama deli gibi kanat vardı çocukta. Yeni başladığım salonda da bir tanesi 30'luk dumbeller ile göğüs press yapacağım diye 3-5 santim aşağı indirip hemen geri kaldırıyor altında kalmamak için. Hele bir triceps çalışması var görme ama o da büyümüş bir şekilde. Bana şüpheli geliyor açıkçası.
Öne çıkan mesajlar