Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İyi yapmışsın aynı dertten müzdaribim en altta katta iğrenç ötesi bir aile yaşıyor bin kere şikayet ettim yok abi it bağlasan durmaz öyle iğrenç bir koku geliyor evden ama 6 kişi yaşıyorlar 4ü çocuk. Anaları da bazen kapı önüne çıkıyor üzerinde kocaman Tayyip resmi olan tshirt giyiyor ahahahah
Mesaj tarihi:
Ya sitenin karşısında bir apartman vardı, ilk başta giriş katın camları dikkatimi çekti; ters U şeklinde arap mimarisi. Sonra kapının yanındaki tabelayı okudum. BİLMEMNE BİR ŞEYH CAMİİ yazıyordu. Sanırım tarikat apartmanıydı sitenin karşısı da. Apartmanın giriş katını camii yapmışlar ve işin komik tarafı Kütahya Müftülüğü de ruhsat vermiş, yazıyordu hepsi tabelada...
Mesaj tarihi:
Tamam çomarsınız ama odanızda çomar olun recep ivedik açıp izlemek ne. Istanbula gitmediğime pişman oldum hem ne güzel gordon ramsay olacaktım hemde evde rahat rahat yatacaktım abv izmirde kalan kafamın.
Mesaj tarihi:
cuma günü koca ofiste tek başıma bangır bangır metallica dinleyerek çalışmak. neyse ay sonu stresle acele çalışmak yerine böyle sakin sakin kafa sallayarak çalıştığım için avunuyorum yine biraz sdsf
Mesaj tarihi:
Mrlee said:

müdürden izin istedim
whatssaptta 2 mavi çizgi çıktı

bugün niye izinsiz işe gelmedin diye sordu
sukuut ikrardan gelir dedim

kim haklı

patron
whatsapp'in offical bir gecerliligi yok.
mail aticaktin.
ik'ya da whatsapp ss ile giderisn artik
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...