Liebe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 İyi yapmışsın aynı dertten müzdaribim en altta katta iğrenç ötesi bir aile yaşıyor bin kere şikayet ettim yok abi it bağlasan durmaz öyle iğrenç bir koku geliyor evden ama 6 kişi yaşıyorlar 4ü çocuk. Anaları da bazen kapı önüne çıkıyor üzerinde kocaman Tayyip resmi olan tshirt giyiyor ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Ya sitenin karşısında bir apartman vardı, ilk başta giriş katın camları dikkatimi çekti; ters U şeklinde arap mimarisi. Sonra kapının yanındaki tabelayı okudum. BİLMEMNE BİR ŞEYH CAMİİ yazıyordu. Sanırım tarikat apartmanıydı sitenin karşısı da. Apartmanın giriş katını camii yapmışlar ve işin komik tarafı Kütahya Müftülüğü de ruhsat vermiş, yazıyordu hepsi tabelada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 telefona birini kaydederken artik nerde kaydettigimi de yazıcam mal mal bakıom ekrana bu kimdi la die sonra :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Tamam çomarsınız ama odanızda çomar olun recep ivedik açıp izlemek ne. Istanbula gitmediğime pişman oldum hem ne güzel gordon ramsay olacaktım hemde evde rahat rahat yatacaktım abv izmirde kalan kafamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 pascalnouman said: telefona birini kaydederken artik nerde kaydettigimi de yazıcam mal mal bakıom ekrana bu kimdi la die sonra :/ Aynen nooman. Unutmuyorsun oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 tüm türktelekom ve çalışanları kanser olup ölsün lütfen bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 apple'dan gelen teklifi kibarca reddettiğim gün.. ilerde bi gün dönüp pişman olmam umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 cuma günü koca ofiste tek başıma bangır bangır metallica dinleyerek çalışmak. neyse ay sonu stresle acele çalışmak yerine böyle sakin sakin kafa sallayarak çalıştığım için avunuyorum yine biraz sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Hangi şarkıları, ya da hangi albümü dinledin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=dJgufUWo7SE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Ses yok bende, Allah bunu dinlememi istemiyor heralde, ondandır boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 genel bilgiler bitsin rahatlarım diyordum da, istatistiği yorumlamak bildiğin cerebral vajinusmus yaşatıyormuş insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 lan bugün hayatımda çok önemli bir şeyin eksikliğini hissettim. bunca süredir fark etmediğime inanamıyorum. aquila nerde lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 küsmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 olmaya çalıştığı sahte internet personasından sıkılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Menopoza girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 müdürden izin istedim whatssaptta 2 mavi çizgi çıktı bugün niye izinsiz işe gelmedin diye sordu sukuut ikrardan gelir dedim kim haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 kıskanç sevgili ne zormuş lan koluma dişi sinek konsa "o kim nerden tanıyosun" diye hemen başlıyor sorgu sual Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 demekki erkek sinek konsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 sanane lan geri zekalı yanıtını denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Mrlee said: müdürden izin istedim whatssaptta 2 mavi çizgi çıktı bugün niye izinsiz işe gelmedin diye sordu sukuut ikrardan gelir dedim kim haklı patron whatsapp'in offical bir gecerliligi yok. mail aticaktin. ik'ya da whatsapp ss ile giderisn artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 şirket hattı sonuçta mail kadar geçerli gözden kaçabilir tekrar sormam gerekirdi vs. ama sonuçta lütfedip cevap yazması lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Gizli said: aquila nerde lan? onu ben de düşündüm de bilenler biliyordur hiç lafını etmemişler onu farkettim. darbe gecesi şehadet şerbeti içmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mrlee said: müdürden izin istedim whatssaptta 2 mavi çizgi çıktı bugün niye izinsiz işe gelmedin diye sordu sukuut ikrardan gelir dedim kim haklı ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 cehalet fena bişi gerçekten kamerun'u güney amerika sanıp işi kabul ettim afrikaymış amk :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar