Nako Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 http://www.notosoloji.com/wp-content/uploads/2016/03/J.R.R.-Tolkien-Y%C3%BCz%C3%BCklerin-Efendisi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Esh said: Kicini bile yikamiyodur onlar. Anal sexte domates kabugu gelir. Ne gelecekti çeyrek altın mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 jelibon falan gelse güzel olur aslında alıp yesin oracıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Valvyn said: Ve genelde erkekler yapıyo onu da söyleyeyim kızlar dükkanın ağzına edip çıkıyo genelde kadın ve erkek raflarını dolanınca tezgahın halinden anlaşılıyor zaten. benim hatun düzeltip koyuyor neyseki, içim rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 axedice said: Olm belki tersini söylemek istemiştir lan. Köylüler ayı gibi bırakır, medeni insanlar çalışanlara yardımcı olmak için katlar demek istemiştir belki. sakin kafayla tekrar oku bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Bright said: Esh said: Kicini bile yikamiyodur onlar. Anal sexte domates kabugu gelir. Ne gelecekti çeyrek altın mı... HAYKIRDIM asmzxczxsadzv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Ben de katlamadan koyarım, mağaza çalışanının görevleri nelerdir ona göre katlamaya çalışayım bir dahakine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Ben de katlıyordum da Katlamamak mı lazımmış, anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Kıçımıza mı sokucaz şimdi napıyoz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 heyvan evladi gibi her tarafa sacmayin denediginiz seyleri kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 ya hadi katlama eyw da bazen mesela beden beden aşşa doru iniyo t shirtler falan s den 3 xl kadar benim gibi 2xl giyoyasan baya altta oluyo bazı hayvanlar aradan onu çekecem diye bütün sıranın anasını silkiyo yani ya da askıdan bişi alıyo deniyo fırlatıp atıyo bari askıya geri tak onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Olaya bir de şu açıdan bakmak lazım. Ben mesai saatlerimde öküz gibi çalışıyorum, işten beyin mcklaması geçirmiş olarak çıkıyorum. E kimse gelip bana dur sen bırak şu raporu da ben yazayım, aaa dur olur mu o maliyeti ben çıkarayım falan demiyor. E mağaza çalışanları da sonuçta bu işi yapmak için belirli bir maaş alıyorlar. Ben de düzgünce bırakıyorum da, e bırakmayan da haklı be abi. Kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil? Tezgahtara gelince neden bu hassasiyet var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 işte tezgahtar senin o hazırladığın raporu yazacak donanımda ve bilgi seviyede olmadığı ve belki de olamayacğaı için tezgahtar bir t-shirt katlamak iki veya 3 hareket yapmana bakar, eğer ki bir gidişte tezgahın yarısını giyip deniyorsan evet eheh onlarıu katlamaya müşteri olarak kimsenin gücü yetmez ama 2-3 parça deneyip baktğığn şeyi katlayabilecek durumdasındır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Değilim demedim, hatta ben de yapıyorum dedim. İnsan yapma gereğihissediyor. Sesli düşünüdüm, neden bir meslek grubuna bu kadar hassasiyet var diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 hayır bir de bu mantıkla geri dönünüşüm için çöpleri de ayırmamaız lazım nasıl olsa kağıt toplayıcılar ayıklıyor diye ama napıyoruz ayılık yapmıyoruz ve evimizde geri döüştürülebilir veya elektronik atıkları çöplerle bir tutmuyorus değil mi? atıklarımızı ayırırken gösterdiğimiz özeni ve insan duruşunu her yerde sergilemekten bir zartar gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 hassasiyet tezgahtara degil cunku aslinda, hem kendine hem senden sonra gelene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 sipeyskeyk said: Değilim demedim, hatta ben de yapıyorum dedim. İnsan yapma gereğihissediyor. Sesli düşünüdüm, neden bir meslek grubuna bu kadar hassasiyet var diye :) ha anladım, aslında benim yaklaşımım bi meslek grubuna saygı/sevgiden değil tamamen arkamı toplamak ve dağınık bırakmamakla iligli bir duruş avm de yediğim yemeğin tepsisini masada bırakmayıp çöpe götüren biri olarak dikkatimi çekiyor diyeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Bak bu olayın olduğu başka bi meslek de avmlerin yemek katında var ortak alanlarda yenen yemekleri millet olarak masada bırakıyoruz ben 3 ay amerika da kaldığımda orda bu işi yapıcak eleman olmadığı için insanlar mc burger tarzı yedikleri zaman çöpleri atıp tepsiyi de teslim ediyolardı belkide bu seyahatimden bana kalan en güzel alışkanlık oldu bende burda bu şekilde yapıyorum en kötü çöp yoksa çalışanların kullandığı arabalar var ya da direk çalışan yakındaysa gidip elimle ona teslim ediyorum.Çalışanların o işi yapmak zorunda olması normal ve evet onun için maaş alıyolar ama insanlık yapmak kimseye bişey kaybettirmez o insanlara bi kolay gelsin diyip o tepsileri uzatmak bile her iki tarafa da iyi gelen bir duygu ve bi kaç kere şahit oldum ben yaptıktan sonra etrafda oturanların da bazıları aynı benim gibi yapmaya başlamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 dikkat edin de fazla insanlık insanları işinden etmesin. herkes tepsisini yerine koyarsa tepsi toplayacak elemana ihtiyaç duymaz iş veren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 bir de şöyle düşün o tepsileri toplarsan o işi yapmak için daha az eleman işe alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 applev0dka said: dikkat edin de fazla insanlık insanları işinden etmesin. herkes tepsisini yerine koyarsa tepsi toplayacak elemana ihtiyaç duymaz iş veren http://www.tohat.net/wp-content/uploads/2015/09/kalbin_e%C5%9F_anlaml%C4%B1s%C4%B1_nedir__.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 nope bişi olmaz o kişilerin işi aynı zamanda yemek yendikten sonra masayı silmek ve yerleri silmek bunu yaparak onların sadece ekstradan bir iş daha yapmamasını sağlamış oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 http://i.imgur.com/kh3IXLc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 iste ornek turk davarlari, omo boz yopsok onlor ossoz kolor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 biz öyle mi dedik hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar