MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 İpadde 26try aylık diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 biraz inceledim ücretsiz üyelikle ama 1 dolar verilmez bu hali ile. yerelleştirmeyi fln geçtim de hd seçmeme rağmen bok gibi görüntü veriyor. hd vermiyor. üzerine içerikler güncel değil fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Your PayPal transaction has been cancelled. uyarısı çıkıyor paypal ile üye olmayı deneyen oldu mu free month Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Türkiye'de zaten adil kullanım kotası denen bi pislik var, üstüne de içerikte kısıtlamaya gittilerse hayatta verilmez o para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 df said: biraz inceledim ücretsiz üyelikle ama 1 dolar verilmez bu hali ile. yerelleştirmeyi fln geçtim de hd seçmeme rağmen bok gibi görüntü veriyor. hd vermiyor. üzerine içerikler güncel değil fln. daha kendim denemedim ama güncellik konusunda, bi sürü diziyi sezon bitince alabiliyorlar sonuçta. güncel takip ettiğin dizi için almaycaksın ki bunu. dizi film vs istediğini seçip akmak için alacaksın. yoksa gidip big bang theory yeni bölümünü izliim diye almacaksın :D he eğer içerik tr bölgesine özel kısıtlı ise o ayrı. ama sanki benim dediğimi kastettin gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Valla nexus playerda da açıldıysa ben cayır cayır izlerim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 df said: biraz inceledim ücretsiz üyelikle ama 1 dolar verilmez bu hali ile. yerelleştirmeyi fln geçtim de hd seçmeme rağmen bok gibi görüntü veriyor. hd vermiyor. üzerine içerikler güncel değil fln. Stream başladığında düşük çözünürlükle başlıyor takılma olmasın diye. Sonra 720 veya 1080 devam ediyor. Kalitesinde eksiklik yok ben kullanıyorum haftalardır. Standart görüntü kalitesi planına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 HD oyle degil Netflix'de. Ilk actiginde en kalitesiz kalitede aciliyor, sonra hiza gore 15-20 saniye ile bir dakika arasinda bir surede verebildigi en iyi goruntuye cikiyor. İcerik hic bir zaman guncel degildi, DVD'si cikan seyler var sadece. Ama deger yani, Dunya'nin en cok kullanilan vidyo sitesi zaten, hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 kredi karti vs vermedim, mis gibi itunes dan subladim 33tl cikartti oda iste HD icin, ilk ay beles 6 subatta charge edilicek gozukuyor. sevdim ben, 3-30 para icin dizimag filan ugrasamam yazicioglunda korsan pesinde kosan veletler gibi :P cocukken hicbir halt yoktu turkiyede az surunmuyorduk korsanci kapilarinda, 30 lira ne yani alti ustu disarda yenen bir ogun yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 he bide baglantim sinirsiz zaten :D 24 saat full hd keyif icin acik birakirim no problemo :P proxy, vpn filan ugrasamam 10 lira icin :D kafam rahat boyle itunes yerine paypal filan isteseydi belki usengeclikten tenezzul edip acmazdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Güncel içerik yok pampalar netflix üretimi değilse. Yine o dizi sitelerine gireceksiniz yani. Görüntü kalitesi üyelik tipine göre set. Yayın en düşük kaliteden başlayıp adjust ediyor en yükseğe doğru genelde 1 dk sürüyor 1080 e çıkması. Standart kaliteleri içeriklerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Netflix tr tavsiyesi olsun bu da, super otesi dizi: http://www.netflix.com/title/70259338 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 premium alip 4 farkli kisi kullanabiliomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 En ucuz plan DVD ile 720p arasinda bu arada. DVD'den biraz daha iyi ama HD degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Güncel diziler için Network yayını gerekiyor. Ps üzerinden fln alabiliyorsunuz ama saçma pahalıya geliyor. İki dizi showtime iki dizi syfy iki dizi netflix derken 10 tane sub gerekiyor legit bir şekilde güncel dizi istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Miraul said: premium alip 4 farkli kisi kullanabiliomuyuz? Bir arkadas ile paylasiyorum ben kendiminkini, kullanicilar icin profil destegi var. Planlarda kac kisini ayni anda izleyebilecegi yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 uu netflix e 4.cu lazim o zmn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bingildak said: Güncel diziler için Network yayını gerekiyor. Ps üzerinden fln alabiliyorsunuz ama saçma pahalıya geliyor. İki dizi showtime iki dizi syfy iki dizi netflix derken 10 tane sub gerekiyor legit bir şekilde güncel dizi istersen. Kablo kanali degilse bir VPN ile kanalin sitesinde HD olarak izleniyor neredeyse hepsi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Netflix'in ABD versiyonunda dizi önerme zımbırtısı çok başarılıydı, bunda da var mı ve aynı derinlikte mi bilmiyorum. Bayağı soru soruyor uğraştırıyordu ama sonra müthiş diziler öneriyordu, bağımlılık yaratıyordu. Varsa, içerik açısından da törpülenmediyse ve üye olduysanız mutlaka deneyin, üşenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Reklam var abi deli gibi. Ben reklama gelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bingildak said: Reklam var abi deli gibi. Ben reklama gelemiyorum. https://www.youtube.com/watch?v=b6OyFfQEbiA al reklam sana :P kac gundur redditte agliyordu millet kaldirin sunu, launcherdaki thumbnaildan bile migdemiz bulanio diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Silphatos said: Your PayPal transaction has been cancelled. uyarısı çıkıyor paypal ile üye olmayı deneyen oldu mu free month Bende de böyle şu an. Hatta önceden VPN'le falan kullanmıştım acaba ondan banladılar mı falan dedim ama sende de olduğuna göre genel bi problem. Kredi kartıyla da denedim onda da hata aldım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Standart paket açtım da şimdi, Clone Wars falan aratıyorum, unavailable to stream diyor. Neden böyle oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 T O R R E N T I T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Bütün dünya abaninca çökmüştür. İşi biten çıksın. Bu arada 4.5 saattir elektrik yok ya. Bu ülkeye çok abi netflix falan. Önce adam gibi net, infrastructure fln versinler. Sonra böyle medeni lüks şeylere kademe kademe gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar