Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix bölgesel sınırlamaları kaldırdı (ve korsan, ve İngilizce eğitim...)


Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Çin hariç tüm dünyaya açılmış, şu URL'e göre buna Türkiye de dahil demek http://www.telegraph.co.uk/technology/ces/12085520/Netflix-is-now-available-in-almost-every-country-in-the-world.html

http://imgim.com/geldi.png

https://www.netflix.com/tr/ adresine bakılırsa fiyatlar şöyle (bana kalırsa bu TL'ye döner bi şekilde):
http://imgim.com/netflix.png
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
CA$8.99 veriyorum ben, Canada proxy ile uye olmustum. Ayda ₺19. Bunu yapabilirsiniz, arsiv uye oldugun yere gore degil, ip'ye gore.

Onu disinda acilmis evet, Euro fiyatlar gorunuyor su anda. Arsiv UK'den de, US'den de farkli bizde. Onlarda olmayan seyler gordum, olan seyler gormedim. Yani eksik oldugu kadar fazla da var (gerci eksik daha fazla olabilir, detayli bakmak gerek). Fiyat ayarlamasi da olursa super olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Su bilgiyi de vereyim bizde kota oldugundan:

ctrl+shift+alt+S (Safari'de en azindan) bitrate secme ekranini cikartiyor (kisayola kisayol atama var OS X'de, alt+z yaptim ben basitca). Orada 2350 kbps secerseniz 720p oluyor, kota bitse bile HD yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
US hesabini kapatma yok abi. Kanada hesabi kullaniyorum ben ama uc lokasyonum var, UK, USA ve Kanada. Kanada ucretiyla ayda 20tl oduyorum iste, ama hangi lokasyon uzerindne bakarsam onlarin katalogu kullaniyorum. Eger Turkiye daha ucuz olursa gecerim, yoksa gecmem. Baska bir anlami yok yani senin-benim icin. VPN ile kullanmayanlar icin anlam ifade ediyor daha cok bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Altyazı gelmeden tutmaz. Yani ben almam. Gerçi TRde bu denli mezarcı korsancı bi tayfa varken 30 Tl kimse vermez diye düşünüyorum. Bir de işin kota boyutu var gerçekten.

Velhasıl altyazı geldiği gün alacağım.

Altyazi gelir abi.

Ama 30 liraya falan zor tutar tabi. Spotify gibi yerel fiyatlandirma yaparlarsa tadindan yenmez. Diziyibizdefullizle gibi les siteler patlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...