sardalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Laurelin said: Oooo Penth "bing google i gomecek abi" esilea tesrif etmis forumumuza ehuahaja C#.NET super programlama dili abieaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 meanwhile in paticik https://okuzkomunu.files.wordpress.com/2012/12/sirtlan-belgeseli-video.jpg?w=1400&h= C#.NET ne lan ahahah sadece C# kenq, .NET kismi framework olani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Kaçırmışım bu topiği, eski topikmiş. Yoksa itiraz edecektim benim de Bliz'de çalışan arkadaşım var, tek değil diye. Benimki EU ofisi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 önceki sayfalarda sabancı burssuz tayfasının birbirinin yardımına koşa koşa gelmesi de pek bir sevimliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 inşallah arkadaşın ölür blizzardı bıraktığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 giray blizz'in düştüğü bok çukurunu görüp ayrılmış. farseer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Benim de var 2 tane, 3. ile de 10güne tanışmış olucaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 sabancı tayfası kalıcı hasar bırakmış sanırım akshjdaksd aynada arkasına baktıkça hatırlıyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 muhauha ulan nerden buluyosun bu esprileri, birden mi aklına geliyor köyde mi yazıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Lan gold ahahshahshdh Gökalp sen sabancılı değilsin ki, kankitoların için kendini feda etme böyle. https://i.postimg.cc/85Hshh1d/Screenshot-2019-01-15-11-06-00-864-com-android-chrome.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 keşke ayakkabı numaran kadar değilde kilon kadar iq'ya sahip olsaydında espri ile gerçeği karıştırmasaydın :D olay benim sabancılı olup olmam değilki. gold ve bi kaç dallama daha var. ne hikmetse eski üyelerden nefret edip "BURASI BİZİM FORUMUMUZ" kafasında takılıyo dallama. gelmiş köylü diyo. az dışarı çık sarımsaklı mayonez ve patateslerinden ayrılıp temiz hava al belki iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 OUFFFFFF KOYMUŞ GEÇİRMİŞ gold olsam forumu bırakırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Keşke kilo falan demeseymiş, hiç dayanamıyo gold, ağlamaya başlıyo .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 itiraf et kermit, eski güzel dostluklar elinde kalan tek şey. özlüyorsun o günleri. seni seviyorlardı, köylü diyorlardı ama aralarına almış gibiydiler. onlardan biri gibiydin, yer sofrasında yemeni, kasket takmanı umursamıyorlardı... sonra ne olduysa hepsi bir bir uzaklaştı, kimi gelin bulup dışarı kaçtı, kimi baba parasıyla overdoz oldu, kimi torpille iş bulup paraşütle yönetici oldu, hepsi birer birer gitti. o hiç bitmeyecekmiş gibi gelen güzel günlerin hatıralarına yapılan saygısızlık da haliyle seni bu kadar sinirlendirip üzüyor. uyan ve etrafına bak kermit, hiçbiri yok artık. hepsi gitti... bıraktılar seni. en fazla arada bir gelip "dört katlı evimi ısıtamıyorum" postları atıyorlar. onlar için birbirimizi kırmaya forumdaki huzur ortamını bozmaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 sabancı üni mezunu insanlar, zaten kurtköyde 4 yıl geçirmenin acısını içlerinde taşıyolar , niye üstlerine gidiyonuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 penth forumu arada stalklıyomu yoksa ihbar mı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 4 katlı ev hakkaten zor ısınıyo bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 olm gerçekten sen kimse hala görüşmüyo falanmı sanıyosun bizim gruptanaskdjhgaskdjhasd birisi gerçekleri söylesin şu adama bence bizim tayfayla ilgili, benim bu şişmana bişi anlatasaım gelmedi. bu arada bana burda tek köylü diyen bonepart ve axedice'dır onlar dışında kimse demezdi dingil asljdhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Şimdi hemen hala seni sevdiklerini güncel bir fotoğraf ile kanıtlaman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 ben kermitle görüşmeyi kestim ama sabancılı değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 şişko ve aptal demişsin bunlar daha önce hiç duymadığım çok güçlü spell'ler, başka hiçbir şey yapamadım üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 of canda gelmiş 10 yıldır olduğu gibi her konuya yanlamaya çalışıyo amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 elaidinin kafanı okşayıp kaan ın elini omzuna koyduğu bir fotoğraf bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 hazır wow bölümündeyiz sipeyskeykin bir ara AVRUPANIN EN İYİ TANKI olduğunu duymayan yoktur dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 ne yanlaması olm, eğleniyoruz işte. sana girişmedim gördüğün gibi, ikinizi de seviyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar