Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizardın tek Türk çalışanı istifa ediyor.


Trias

Öne çıkan mesajlar

Sayesinde bu yaz Bliz HQ yu dolaştığımız Giray, Blizarddan ayrılacağını açıkladı. Tam bir dream jobi bırakıyor yani.Blizde wow kısmında game engine engineerdi 4 yıldır, yılda 2 ay tatil, esnek çalışma saatleri vs. Önceden de 4 yıl EA games de çalışmış.

said:
Folks, I got big news!

There are two things I’m most passionate about: One is video game development. And I’ve been doing that professionally for 9 years. The other, traveling. I’ve been doing that a lot too, you’ve been flooded with my travel photos so you know. But it was never my main focus. No matter what remote lands I got to go to, I needed to be back in a hurry due to professional obligations.
Recently I was reading The Happy Isles of Oceania, where Theroux says: “What I find is that you can do almost anything or go anywhere, if you’re not in a hurry”. So I decided to give that a shot, not be in a hurry for a change.
I let Blizzard know that I’ll be quitting soon. I never thought I’d quit a “dream job” (surely it was!). But at the same time, the fact that I’m able to quit a dream job makes me feel confident, and excited about the future.
This is not to say I won’t ever be back to game development. On the contrary, there is a very good chance that I’ll realize I made a huge mistake and will try to put things back in order. But if you know me, you know that I embrace all bad decisions as long as I get to live to tell the tale. I just have to see this for myself. After all, what’s the worst that can happen?
I’m surely not going to stop coding. Simply flipping priorities, for now. But I have exciting projects that I started working on already!
My Blizzard family, thanks for everything. I’m leaving right before I get to get my sword. That’s unfinished business. We’ll meet again!
And now, first stop: Buenos Aires. Come say hi.


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın hayalindeki iş, severek yaptığı ve dünya üzerinde de gelebileceği en iyi noktalardan birisinde, iç huzur diyorsun asdf

Sonuçta bu hayallerini elde ettiğinde bile bir şeyleri eksik hissetmiş a.k.a. tatmin olamamış ki bırakabiliyor yeni maceralar için..
Benim söylediğime ters düşecek bir şey söylememişsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi belki daha iyi bir iş buldu, daha iyi paraya ve şartlarda ne bileyim GOOGLE gitti mesela. niye hemen blizz'i bıraktı mal falan deniyor ki :(

ya da belki kendi firmasını kurdu ya da yatırımcı buldu falan kendi oyununu yapacak vs.

çok farklı şeyler varken niye bir firma altında çalışmayı bıraktı diye eleştiriliyor ki :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o tamamen herkesi kendisi gibi zannetmekten, her insanı kendi kalıplarına yerleştirmeye calısıp, eksik kalan ya da fazla gelen yönleri üstünden yorum yapmaktan kaynaklanıyor.

her insanın aynı olmadığını, herkesin kendi fikirleri,idealleri,inançları hayalleri oldunu anladığı zaman bizim insanımız böyle adamlar hakkında boş boş konusulmaz, noel babalar bıçaklanmaz.

daha bir 50-60 yıl var o yüzden. '' mal mı ya blizz'i bırakmıs''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wow da baydı herhalde adamı, yeni bir proje için tekrar geri döner Blizze, o sırada da mis gibi gezmiş olur :)

ya zaten bu 9 yıldır game development deneyimi olan ve hele blizz'de olan adamı havada karada kaparlar dönmek isterse. O yüzdne çok dramatik değil. 2 sene MBA yapmaya ayrılıyor gibi düşünün :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...