barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Abi gene mi daily ve flashlar yok? Hep ayni indirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 said: 9927 That's right, 9927 titles on sale across Steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Hardwareleri soksunlar indirime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 bu mysterey kartlar ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 yeni pc topladım. wallet 220₺. sorum şu. steam'i 2. sata diske kursam, istediğim bazı oyunları özel olarak ssd'ye kurabilir miyim? yoksa steam'in kurulu olduğu diske mi gidiyor oyunlar mecburen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Kurabilirsin aynı sekilde kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 öyle yapayım madem. load'ı kanser eden birkaç oyunu özel olarak ssd'ye yollarım. steam sata'da kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 humble a da bakın 9 dolara tier 3 var tomb raider goty veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 http://i.imgur.com/iFsjkln.png Arkadaşa da 2 oyun hediye ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 meh diyorum ilgimi ceken tek sey ne yazık ki gta mecburen alıcam sanırım onu flash sale felan olayı var mı anlamadım 3 5 tane oyun var beklediğim mordheim baldurs gate enhanced editionlar bloodbowl 2 felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 gta daha indirime girer mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 ben alırsam ARK ile Talos alıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Ashes of the Singularity http://store.steampowered.com/app/228880/?snr=1_5_9__205 Gorunce sevindim RTS indirime girmis seklinde, early access i gorunce ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 ben de sanırım kerbal space program alırım artık bi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Mok gibi indirimler, 2 hatta 3 senedir sönük geçiyor. Geride bıraktığımız sonbahar indirimleri dahi daha iyidi yav. Zira bazı oyunları daha ucuzlar diye almamıştım. Şu an birkaç ay önceye nazaran daha pahalılar, indirimli fiyatları yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 dailyler, flash saleler refund geldiği için gitti bu arada şimdi daily olsa refund yağmuruna tutulur steam. dailye çıktı, öncesi gün aldığım şu oyunu refund ediyim, şimdi daha ucuza alayım gibi ki zaten baya impulse buy birşeydi, yüksek indirimli flash saleler falan. gaza gelip alıp duruyorduk, daha sonra oynamamıza rağmen. daha sonra aynı şekilde pff bunları niye almışım diye refund çakıcaktı millet şimdi gerçekten istediğiniz oyunları almak durumundasınız işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Xenus said: şimdi gerçekten istediğiniz oyunları almak durumundasınız işte christmas ruined :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 BonePART said: gta daha indirime girer mi acep %40 indirim var şu an 107 tl ye düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 mok gibi olmus steam sale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Alacak listemi güncelledim. Çok para gidecek sfsd. Umarım bazılarından vazgeçerim cimrilik yapıp. Witcher 3: 44,5 TL GTA V: 107,40TL kerbal space program: 35,40TL Alien Isolation 18,75 + 12,25 Season pass. Toplam 31TL. Life is Strange complete seasons: 20,77TL ARK: 29,40 Dishonored GOTY: 16,66 TL Bastion: 6 TL Ori and the Blind Forest: 18,60TL Kız arkadaşıma da belki bunları düşünüyorum. Ama oynamayabilir de. Bakalım. Portal 2: 6,20TL Life is Strange complete seasons: 20,77TL Bastion: 6 TL Şimdilik bunlar planlarımda. OHA. Toplam fiyat hesapladım. 342,7 TL. Çok çıktı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 witcher 45 tl idi dün yada 46 almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Mad maxle dying light yapistirdim temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Şimdi GTA V online modu filan boştur değil mi? Kalmamıştır pek insan değil mi? 107TL ona vermek yerine 50tl'ye düşünce oynarım. Çok zaman yok. Online kaldıysa alabilirim ama şimdi de. Var mı son zamanlarda girip bakan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 mad max ile witcher 3'ü alıp cebimden para çıkmadan bu işi huzur içinde çözücem akşama.. Edit: MGS'de de güzel bir indirim olsaydı alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Aynen ya ben de mad maxle witcher3 diyorum. Daha da bişey yok gibi allaha şükür. Indie hiç oynamıyorum nerdeyse alıyorum duruyor kenarda, bu sefer almıcam :D Şimdi bitti mi indirilcek oyunlar, 15 gün daha indirim yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar