Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 sipeyskeyk said: BalisticGel said: grinny said: Kingdoms of Amalur oynayan var mı yahu? Alınır mı 7,75 TL'ye?Şimdiye kadar çıkmış en iyi ARPG'lerden biri. DLC leri almaya gerek var mı? DLC'ler dediğin zaten oyunu kendisi 7,5 TL, tüm DLC'lerle 14,5 TL. 7 TL için mi sordun soruyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 dlc'leri baya güzel amalur'un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Rewendor said: sipeyskeyk said: BalisticGel said: grinny said: Kingdoms of Amalur oynayan var mı yahu? Alınır mı 7,75 TL'ye?Şimdiye kadar çıkmış en iyi ARPG'lerden biri. DLC leri almaya gerek var mı? DLC'ler dediğin zaten oyunu kendisi 7,5 TL, tüm DLC'lerle 14,5 TL. 7 TL için mi sordun soruyu? Ne var ki bunda sasıracak? 7 liraya bir suru oyun var steam'de hepsini alalım mı, bu baslıga bile gerek yok neyi tartısıyoruz biz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Evet 7.5 TL için sordum, niye sokağa atayım ki paramı? Alma abi saçma sapan content denirse almam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 oyun kötü bence alma. tam bir hayalkırıklığı kocaman mekanlarda quest kovalıyosun. mmo diye başlayp single'a döndürünce böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 10 tane oynamayacağınız oyunu 3 kuruşa alana kadar oynayacağınız bir oyunu 30 kuruşa alın. Ucuz diye oynanmayacak oyuna para vermek? kısaca sorulması mantıklı tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Valkyria Chronicles hakkındaki fikirlerinizi alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 dehşet oyun :) turn base combat türünü seviyorsan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 folk tale deneyin bende varmıs daha onceden. bır bakayım dedım baya guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Spiderweb software pack alin. Jeff vogel e respectlerinizi payleyin. Content is king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 hacibekirlokumu said: Valkyria Chronicles hakkındaki fikirlerinizi alayım. srpg türünün en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 http://i.imgur.com/xquL6KM.jpg gideri var mı bu devirde? Kardeşimde dow2 ve tüm dlc leri var. Bende alsam 1v1 gideri var mı? Eğlendirir mi? Önceden bi denemiştik sanki, biraz dengesiz gelmişti. http://store.steampowered.com/app/56437/ Birde şu paket gereksiz mi? Bana orada olanların çoğuyla işimiz yok demişti diye aklımda kalmış. http://store.steampowered.com/sub/30561/?snr=1_5_9__403 birde şu ELITE MOD hedesi varmış web sitesi: https://www.dawnofwar.info/ bir maç https://www.youtube.com/watch?v=aeq09EiOSck yoksa illaki Starcraft 2 mi almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 DoW 2 oynayan varsa bende gelirim (:D 3v3 oyunlar döndürürüz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Sam said: dlc'nin adı üstünde değil. expansion da olabilir, kostüm skin de olabilir yani dağlar var dlc'ler arasındaki yelpazede. kimisi gider 30dk'lık dlc yapar yeni haritalı vs'li, kimisi gider 300 saatlik yapar sadece text dosyası ekleyen. oyunun en son 3 ay önce yenilenmiş halini 10$'a istemeyin. 9 ay önceki haline razı olun çok para harcamak istemiyorsanız. ben kendim öyle yapıyorum ck2 için filan. CK 2 alcam da.. CK2'yi vanilla alsam çok bayık gelir mi? arada 40 lira fark var. Napayım nedeyim bilemedim. Ya da vanillayı al yanına şu dlc acayip süper diyebileceğiniz bişe var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Alma vanilya. Direk pack al hatta tüm dlclerin olduğu packte yok. Vanilla eh idare eder bi oyun dlclerle baya eglenceli bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Aceace said: CK 2 alcam da.. CK2'yi vanilla alsam çok bayık gelir mi? arada 40 lira fark var. Napayım nedeyim bilemedim. Ya da vanillayı al yanına şu dlc acayip süper diyebileceğiniz bişe var mı? ck2 vanilla da güzel ama 2015'te wow vanilla 2005 model oynamak gibi. o kadar fark var çıkan dlc'lerle. bütün feature ekleyen dlc'ler lazım, (sunset invasion çok opsiyonel lazım değil) kozmetikler lazım değil unit ve portrait pack gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 alan wake shadowrun:hong kong dreamfall chapters(yorumları okuyunca vazgeçtim) rebel galaxy aldım.güzel yarış oyunu varmı ? hiç yarış oyunum yok nfs undergrounddan beridir de oynamadım sanırım.bitane olsa fena olmaz. ek:dirt3 complete fena deil gibi.ucuzda onuda alırım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 grim fandango aldım. yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 _Rave said: alan wake shadowrun hong kong dreamfall chapters aldım.güzel yarış oyunu varmı ? hiç yarış oyunum yok nfs undergrounddan beridir de oynamadım sanırım.bitane olsa fena olmaz. rally seversen dirt rally baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 http://store.steampowered.com/app/300380/?l=turkish şunu merak ediyorum bende... Shotgun+motorbike terminator'u aratmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 df said: rally seversen dirt rally baya başarılı. dirt3 complete i aldım.dirt rally çok inmemiş,bide emin olamadım laptop kaldırırmı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 dirt rally son zamanların en iyi ralli oyunu kesinlikle. hani ralli olmasın dersen başka da önerecek bir şey yok sanırım. eski nfsler gibi oyun yok. nfs nin yenisi çıkacak işte onun dışında yok ne yazık ki. motor sporları konusunda son 2-3 yıl çok kabız geçti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 _Rave said: alan wake shadowrun:hong kong dreamfall chapters(yorumları okuyunca vazgeçtim) rebel galaxy aldım.güzel yarış oyunu varmı ? hiç yarış oyunum yok nfs undergrounddan beridir de oynamadım sanırım.bitane olsa fena olmaz. ek:dirt3 complete fena deil gibi.ucuzda onuda alırım heralde grid:autosport casual yarış oyunu seven birini baya baya doyuruyor. f1:2015 da görsel olarak ve f1 aracı kullanıyormuş hissi vermesi açısından gayet yeterli.İlk çıktığında çok leş bir durumdaydı buglar yüzünden , şu an baya toparladılar.Başka da direk f1 odaklı eli yüzü düzgün oyun yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 hadi ya aklım f1 2015te kalmıştı.yorumları baya kötüydü diye vazgeçmiştim.career modu falan yokmuş bilmemne diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 grid i biliyorum da autosport olayından haberim yoktu. bkaayım hele. eski grid çok iyiydi yoksa. f1 halen patates bence. ki hani adam akıllı bir heyecan yaşamak için şu pro simulator olaylarına girmek lazım. 3 ekran logitech g bilmemkaç direksiyon vs. hepsi için geçerli gerçi sadece f1 için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar