horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Başlığı yok galiba. Ben koyayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Cizgi Dunyasi'na acsaydin telltale yapimiysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 episode episode olması dışında baya güzel olur bence. adamlar çok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 point and click batman? bi dakka lan telltale'mış. başka firmayla karıştırdım. bunlar point and click değil de biraz daha interaktif film kıvamında oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ninja değilde , greatest detective görücez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 batman telltale oyunları için çok oturmuş,belirli bir kişiliği olan bir karakter.zaten en fazla karakterin kişiliğini değiştirebiliyoruz telltale oyunlarında.onun için eğer batman olarak oynıyacaksak uymaz pek.ama azrael veya onun gibi batmanin yerine geçicek bir karakteri oynıyacaksak baya güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 hep döven, gadget kullanan batman gördük biraz da dedektif, konuşan batman görelim oyun formatında. yanlış yapacaklarını sanmıyorum. telltale seven bunu da sever. iyice yetişkin işi bir şey olacak gibi zaten trailerda da bi true detective havası var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 taletale şu gabriel knight serisini yapsa keşke çok güzel olaiblir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bunlar da iyi alıştı her şeyin oyununu yapmaya he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 iyi uyar ya bence, batman gibiydi bayağı wolf among us zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Joker will remember that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 "press X to win" mantığını atlatsalar da biraz gameplay kassalar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 abi nolur kevin conroy seslendirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Silphatos said: bunlar da iyi alıştı her şeyin oyununu yapmaya he 0 yaraticilik studiosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Borderlands ile Game of Thrones'u oynamadım daha ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 hikaye eninde sonunda varacağı yere varıyor o yüzden de aslında sanal bir seçim yolu yaratıyor bunların oyunları. walking simulator'ın 1 tık üstü. ama güzel yapıyor pezevenkler, oynatıyor valla kendini. bir başka sevmediğim yanı, sen 3 kelimeden oluşan bi cevap seçiyorsun, senin adamın 5 cümle söylüyor, halbuki senin demek istemediğin bi sürü şey diyor o sırada. gıcık oluyom. daha game of thrones'u oynamadım, kış indiriminde alıp oynucam hayırlısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 adamlar önce strongbad, sam and max, monkey island gibi güzel şeyler yaptılar sonra işte kJ oldular. sarcasm butonu falan. aynen dediğin gibi choices and no consequences oyunu daha ziyade ama işte sana anlık bir heyecan veriyor yine de o seçimler. choose your adventure mantığı değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/ssxsjxadk5susz7sauog.JPG - https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/pwa5te93gebjgr5txheq.JPG - https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/rzxtatfks6g7vzobejxb.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 vaay, güzel görünüyor. tutturmuşlar stili bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 oha bu oyunu unutmuşum resmen ben. "Press Q to win, Q Q Q Q Q Q" demeye gelecektim, denmişi varmış, o da zaten benmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 bu oyuna gerçekten bu mantıkla bakıyor olamazsın. win neye win kime karşı win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 adventure oyunu ve win. çok mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Adamın hayatı sidik yarıştırmakla geçmiş win dio şimdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar