horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Başlığı yok galiba. Ben koyayım dedim.
Oski Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Cizgi Dunyasi'na acsaydin telltale yapimiysa
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 episode episode olması dışında baya güzel olur bence. adamlar çok iyi gidiyor.
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 point and click batman? bi dakka lan telltale'mış. başka firmayla karıştırdım. bunlar point and click değil de biraz daha interaktif film kıvamında oluyordu.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ninja değilde , greatest detective görücez artık.
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 batman telltale oyunları için çok oturmuş,belirli bir kişiliği olan bir karakter.zaten en fazla karakterin kişiliğini değiştirebiliyoruz telltale oyunlarında.onun için eğer batman olarak oynıyacaksak uymaz pek.ama azrael veya onun gibi batmanin yerine geçicek bir karakteri oynıyacaksak baya güzel olabilir.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 hep döven, gadget kullanan batman gördük biraz da dedektif, konuşan batman görelim oyun formatında. yanlış yapacaklarını sanmıyorum. telltale seven bunu da sever. iyice yetişkin işi bir şey olacak gibi zaten trailerda da bi true detective havası var :P
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 taletale şu gabriel knight serisini yapsa keşke çok güzel olaiblir.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bunlar da iyi alıştı her şeyin oyununu yapmaya he
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 iyi uyar ya bence, batman gibiydi bayağı wolf among us zaten.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 "press X to win" mantığını atlatsalar da biraz gameplay kassalar artık.
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 abi nolur kevin conroy seslendirsin
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Silphatos said: bunlar da iyi alıştı her şeyin oyununu yapmaya he 0 yaraticilik studiosu
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Borderlands ile Game of Thrones'u oynamadım daha ben =(
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 hikaye eninde sonunda varacağı yere varıyor o yüzden de aslında sanal bir seçim yolu yaratıyor bunların oyunları. walking simulator'ın 1 tık üstü. ama güzel yapıyor pezevenkler, oynatıyor valla kendini. bir başka sevmediğim yanı, sen 3 kelimeden oluşan bi cevap seçiyorsun, senin adamın 5 cümle söylüyor, halbuki senin demek istemediğin bi sürü şey diyor o sırada. gıcık oluyom. daha game of thrones'u oynamadım, kış indiriminde alıp oynucam hayırlısıyla.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 adamlar önce strongbad, sam and max, monkey island gibi güzel şeyler yaptılar sonra işte kJ oldular. sarcasm butonu falan. aynen dediğin gibi choices and no consequences oyunu daha ziyade ama işte sana anlık bir heyecan veriyor yine de o seçimler. choose your adventure mantığı değil kesinlikle.
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/ssxsjxadk5susz7sauog.JPG - https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/pwa5te93gebjgr5txheq.JPG - https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/rzxtatfks6g7vzobejxb.JPG
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 vaay, güzel görünüyor. tutturmuşlar stili bence.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 oha bu oyunu unutmuşum resmen ben. "Press Q to win, Q Q Q Q Q Q" demeye gelecektim, denmişi varmış, o da zaten benmişim.
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 bu oyuna gerçekten bu mantıkla bakıyor olamazsın. win neye win kime karşı win.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 adventure oyunu ve win. çok mantıklı
scorch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Adamın hayatı sidik yarıştırmakla geçmiş win dio şimdi de
Öne çıkan mesajlar