df Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 benim de pc wired. tv wireless olunca sıkıntı olmuyosa çok güzel olur. bi ara bulabilirsem bi test ederim. güzelse alırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 arkadaş tavsiyiyesi üzerine televizyonda oyun modu diye bir şeyin olduğunu keşfettim. bunu da açınca mouse lag'ı iyice düştü. hatta arada ufak tefek streamde yavaşlamalar olabiliyordu, onlar da kayboldu. yine arkadaşın söylemesine göre kullandığım kablonun uzunluğu geriye kalan lagın sebebi. 20 metrelik kullanıyorum ben. eğer daha kısa olsa 1-3 ms arasına kadar düşebiliyormuş. wireless kullanınca daha iyi gibi gelmesinin sebebi de buymuş. ama şu haliyle bana gayet yeterli. şimdi tek sıkıntım aptal televizyon oyun moduna geçtikten 15-20 dk sonra kafasına göre kapatıyor, bütün renk ayarlarını sıfırlıyor. tekrar açmam gerekiyor haliyle. niye böyle bişey yapıyor anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Oyun modu aninda goruntuyu ekrana yansitir. Islenmez ve interpolaration icin beklenmez. Boylece lag yasamazsiniz fazla. Panelin kendi response rate i + makul bir oran daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Link i takmadan direkt kasayi tv e baglayip hissebilir input lag var mi baksana? Tv de sanirim sorun. Link kullanirken hissedilir bir input lag olmamasi gerek. 20 mt kablo ile hissedilebilir bir input uretemezsin. Max ekleyecregi 1 msdir. Onu da hissetmen mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 category 2 kaliteli bir hdmi i direk cekin tv ye 15 mt lik. (ustune ya cift kablo ve amp lazim yada korkunc pahali kablo lazim) ugrasmayin linkle. anakartinizin wireless kart destegi vardir muhtemelen. olmayan kalmadi bu devirde. takin 360 kontroller. ne ugrasiyorsunuz steam link falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 abi niye anlamıyonuz. pc ile televizyonun arası belki 50 metre. modem ile televizyonun arası 15 metre. pc'niz ile tv'niz göt göteyse almayın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 50 metre napti abi? 325 m2 evde oturuyorum ben. Evin bir ucundan diger ucu yoktur o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Steam Link ve Controller amazondan geldi. Bunlar kutu açılışları. İnceleme daha sonra :) http://www.youtube.com/watch?v=Qb9jpFi1s6M https://www.youtube.com/watch?v=9Ne8snd6Urg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Aa iyi oldu bu, ben de bunların kutusu nasıl açılıyor diye merak ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 öyle diyosan youtube'a haber veriyorum unboxing vidyolarını kaldırtabiliriz artık. gerek yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 lütfen yapmayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 geçen hafta aldım baya başarılı alet. 2 oda ileriden salona kablosuz bile temiz bir şekilde iletiyor. steam'den virtualhere uygulamasını da alırsanız uyumsuz bi alet derdi kalmıyor. xboxone controller i wireless desteklemiyordu fln o programla kullanıyorum şimdi kablosuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 işte incelemem :) almadan önce izleyin http://www.youtube.com/watch?v=gmzm76cj-QY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 izledim beğendim abone oldum paylaştım dsfsdf bilgisayar çok yakınmış ama hdmi kablosu uzatsaydın ne kadar oluyo gecikme edit: abi videolar çok iyiymiş ya tplink wifi genişleticisi videosuna bayıldım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 şu kutuları havalı atıyorsunuz ya çok sikici bir haraket o ha valla bak ben hiç kıyamıyorum ve böyle davrananlara aşırı özeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Bütün pati abone olsa 1000 abone ederim yıl sonuna kadar :) hadi bi el atın be dayılar be:P Hdmi uzatamadım ya teknolojik alet olsun bana alayım bunu seviyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 photographer said: teknolojik alet olsun bana alayım bunu seviyorum :) bendeki hastalik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 benim link gelmisti, bugun de controller geldi. aksam denicem bakalım. ds3 ile rocket league denedim wifi ile sorunsuz oynadım bu arada. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Dün de benim link+controller paketi elime geçti. Daha pakedi açamadım ama lol. Gerçi açsam da işe yaramayacak, evde TV yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 kabbakh ve dencere yoksa izlemem photographer said: Bütün pati abone olsa 1000 abone ederim yıl sonuna kadar :) hadi bi el atın be dayılar be:P Hdmi uzatamadım ya teknolojik alet olsun bana alayım bunu seviyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 ben de aldım da daha elime geçmedi, umarım logitech f710 ve n wi-fi ile sorunsuz çalışır. turn-based jrpg ve telltale oyunlarını rahat oynatsa yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 @Zealotone hatırlamasanız olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 telltale oynadım bugun (got) wifi ile gayet guzel oldu valla. nadiren arada takılmalar yasadım ama oyunu sıkıntıya sokacak seyler degil zaten. competitive bisi oynanmaz. got sonrası diger telltale ve bilimum adventure oyunlarını da artık tv'de oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Bugün elime geçti, wifi n olmasına rağmen kalite süper. Takılma çok nadir gördüğüm. Benzeri streaming deneyimlerim arasında gördüğüm en kaliteli diyebilirim. Bu fiyata adamlar yıllardır aradığım çözümü getirmiş, artık jrpgleri gönül ferahlığıyla salonda oynayabilirim. Fan sesi duymamak da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Bunu ne Steam ne Amazon yollamıyor. Nereden alıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar