Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Link

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaş tavsiyiyesi üzerine televizyonda oyun modu diye bir şeyin olduğunu keşfettim. bunu da açınca mouse lag'ı iyice düştü. hatta arada ufak tefek streamde yavaşlamalar olabiliyordu, onlar da kayboldu. yine arkadaşın söylemesine göre kullandığım kablonun uzunluğu geriye kalan lagın sebebi. 20 metrelik kullanıyorum ben. eğer daha kısa olsa 1-3 ms arasına kadar düşebiliyormuş. wireless kullanınca daha iyi gibi gelmesinin sebebi de buymuş. ama şu haliyle bana gayet yeterli.

şimdi tek sıkıntım aptal televizyon oyun moduna geçtikten 15-20 dk sonra kafasına göre kapatıyor, bütün renk ayarlarını sıfırlıyor. tekrar açmam gerekiyor haliyle. niye böyle bişey yapıyor anlayamadım.
Mesaj tarihi:
Link i takmadan direkt kasayi tv e baglayip hissebilir input lag var mi baksana? Tv de sanirim sorun. Link kullanirken hissedilir bir input lag olmamasi gerek.

20 mt kablo ile hissedilebilir bir input uretemezsin. Max ekleyecregi 1 msdir. Onu da hissetmen mumkun degil.
Mesaj tarihi:
category 2 kaliteli bir hdmi i direk cekin tv ye 15 mt lik. (ustune ya cift kablo ve amp lazim yada korkunc pahali kablo lazim) ugrasmayin linkle. anakartinizin wireless kart destegi vardir muhtemelen. olmayan kalmadi bu devirde. takin 360 kontroller. ne ugrasiyorsunuz steam link falan.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
geçen hafta aldım baya başarılı alet. 2 oda ileriden salona kablosuz bile temiz bir şekilde iletiyor. steam'den virtualhere uygulamasını da alırsanız uyumsuz bi alet derdi kalmıyor. xboxone controller i wireless desteklemiyordu fln o programla kullanıyorum şimdi kablosuz.
Mesaj tarihi:
izledim beğendim abone oldum paylaştım dsfsdf

bilgisayar çok yakınmış ama hdmi kablosu uzatsaydın ne kadar oluyo gecikme

edit: abi videolar çok iyiymiş ya tplink wifi genişleticisi videosuna bayıldım sdfds
Mesaj tarihi:
kabbakh ve dencere yoksa izlemem

photographer said:

Bütün pati abone olsa 1000 abone ederim yıl sonuna kadar :) hadi bi el atın be dayılar be:P
Hdmi uzatamadım ya teknolojik alet olsun bana alayım bunu seviyorum :)
Mesaj tarihi:
ben de aldım da daha elime geçmedi, umarım logitech f710 ve n wi-fi ile sorunsuz çalışır. turn-based jrpg ve telltale oyunlarını rahat oynatsa yeter zaten.
Mesaj tarihi:
telltale oynadım bugun (got) wifi ile gayet guzel oldu valla. nadiren arada takılmalar yasadım ama oyunu sıkıntıya sokacak seyler degil zaten. competitive bisi oynanmaz.

got sonrası diger telltale ve bilimum adventure oyunlarını da artık tv'de oynarım.
Mesaj tarihi:
Bugün elime geçti, wifi n olmasına rağmen kalite süper. Takılma çok nadir gördüğüm. Benzeri streaming deneyimlerim arasında gördüğüm en kaliteli diyebilirim. Bu fiyata adamlar yıllardır aradığım çözümü getirmiş, artık jrpgleri gönül ferahlığıyla salonda oynayabilirim. Fan sesi duymamak da cabası.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...