Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Link


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Toplu steam cihazları başlığı altında konuşuluyor da, malum alet release olmuş, kendi başlığını açayım dedim bu vesileyle sorularımı da sorayım hem.

Önce bilmeyenler için mini-info: modem+ethernet aracılığıyla PC'den TV'ye streaming yapan, pc'ndeki oyunu metrelerce hdmi uzatmadan televizyonda oynamayı sağlayan klayve-mouse, gamepad vs. usb cihazları da bağlayabildiğin bir alet.

Almayı düşünüyorum ancak merak ettiğim bişey var. Cihaz sadece steam oyunlarını mı streamliyor yoksa direk pc'yi mi? yani ben film felan açtığımda izleyebilecek miyim veya non-steam bir oyun açtığımda görebilecek miyim? Ya da masaüstümü kontrol edebilecek miyim televizyondan? yoksa sadece steam üzerinden bir oyun açtığım zaman mı streaming işlemini başlatıyor? Benim için kritik mevzu bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne amaçla kullandığına göre değişir. Civ5i 7" tablette streamlemek queyifli oluyor mesela.

Steam link de gerçekten full pc streamliyorsa odadaki bilgisayarı salona taşımadan dizi film vs izlemek için en iyi seçenek, illa böyle hardcore gaming kasmana gerek yok. Gidip bi fps rts aksyona dayalı bişiler oynamazsın tabii ki, rpgdir tb stratejidir gayet oynanır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Abi ne fantaziler kuruyosunuz anlamiyorum ki.

Yarak gibi bi deneyim game streaming. 0-12 bennetton icin iyi

Ille bu cevabi mi diymak istiyosunuz?


ben bunu duymak istiyormuşum ya, çok samimi geldi hahaha

60 fps ile kısıtlıyor yani yayını, iyiymiş

pc'i dizi için tv e yansıtmasının bana bir artısı yok ya. laptop var tv ünitesinde, gizli hdmi kablosuyla her şeyi çatır çatır izliyorum. turnuvalar, diziler, twitch fln

star citizen falan keyifli olabilir ama işte aktarım kalitesinden emin olamadım bir de arayüzlerin ona göre şekillendirilmesi falan gerek.

BÜTÜN OYUNLAR KONSOL OYUNU OLMASIN LAN İŞİN SONUNDA
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:



pc'i dizi için tv e yansıtmasının bana bir artısı yok ya. laptop var tv ünitesinde, gizli hdmi kablosuyla her şeyi çatır çatır izliyorum. turnuvalar, diziler, twitch fln


Ben de bunu merak ediyordum ya günlerdir. Acaba steamlink bıngıldağın işine yarayacak bir donanım mı, acaba diyordum bıngıldak salondan tıviç izlemek istediğinde ne yapıyor gariban. Eğer tv ünitendeki gizli hdmi kabloyla gizli laptopuna bağlanıp turnuvaları dizileri falan da çatır çatır izliyorsan sanırım hepimiz rahat bir nefes alabiliriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

resim çizemiyorum canım ondan paylaşamam. internetten birkaç model inceleyip, kafama göre modifiye yaptım, antalya'da vedat usta var, ona yaptırdım, indirim yaptı ama bütün mobilyaları birden ona verince yaptı, tek parça üzerinden indirim yapmıyor. kız arkadaşım o zaman yoktu, asker sonrası yaptırdım teee 4-5 yıllık. halı kullanmıyorum, mersinli miyim lan ben. başka merak ettiğin bilgi varsa mevsim işçilerine sor, istanbul medeniyetine kalkan kamyon varsa atla gel, birince elden göstereyim, anlatayım ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...