logtrig Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 IOT WAVES GVT TRX VEN XRP ENJ ARN olarak dağıttım ben de en fazladan en aza sıralayarak. Blockfolio muadili hangi app'i kullanalım arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Delta var portfolyo app en iyisi o şu an. Tabtrader en gelişmişi ama binance desteklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 GVT ve ENJ aldım ben de biraz bakalım. zaten takip ediyordum. o değil de REP mi GNT mi diyordum. REP napmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Delta en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 İota coştu yine. Bosch yatırım yaptı haberi çıkmış 5.5 oldu bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 btcturk acılıyor mu sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 nop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 iota fırlamış da yine fos çıkmasın haber.. btcturk açılmıyor bi süredir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 xaty said: iota fırlamış da yine fos çıkmasın haber.. btcturk açılmıyor bi süredir bosch'un resmi sitesinde var haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 4,7den satış verdim ellerim kırılaydı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Noldu lan btc'ye ağzı yüzü yamuldu dasdaf. Yılbaşına hazırlık yapıyor galiba , 20k usd ile girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 btcde ki düşüş nereye kadar gider tahmini olan var mı? nerden girmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Yukarı dönmeye başladı bile, girmek lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 yükseliş trendini kırmış japon bir iblisin teki. tweetler ardından yüksek miktarda btc satışı deniliyor. ah o tombul parmaklar yok mu... 16k da kırılırsa çok düşer, temkinli olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 16.2'den girdim ben daha dusse de artar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Genel düşüşün sebebi buymuş galiba http://www.haberturk.com/bitcoin-fiyatlarinda-tarihi-dusus-1762095-ekonomi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 https://image.prntscr.com/image/iQCNY0CAQau7-DWMM_Lmng.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 bende bu düşüşün ardından btcye çektim parayı ve hodling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 25 bini görür btc 2-3 gün içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 yani ne kadar olur bilmiorm da, şimdi şöle bişi var. btc'nin hep marketcap'te ilk sırada olacağını varsayarsak; btcnin bu düşüşü altcoinlerden btc'ye geçmek için doğru zaman diye düşünüyorum. btc bi anda uçarsa xxx/btc paritesini tekrar tutturmak zaman alacaktır. bilmiorm anlatabildim mi ama şöyle örnek vermek gerekirse: şu an; 1 btc değerinde ripple 1 btc değerinde iota 1 btc değerinde pay olsun elimde btc bi anda %20 değer kazandığında, elimde 3btclik altcoin varken 2.4btc değerinde altcoinim olacak. dolayısıyla bi anda 0.6 btc kâr şansını kaçırmış olacağım. bu yüzden en mantıklısı bütün altcoinleri btc yapıp, btc 20k değere gelince tekrar altcoinlere yatırım yapmak mantıklı geliyor bana. işletmeci falan değilim de çözmeye çalışıorm kendi çapımda işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Tamam da btc'nin sürekli 1. sırada kalması imkansız teknolojisi itibariyle. Bir yerden sonra , sağlam altcoinlerden birtanesi btc'nin tahtını alacak. BCH , ETH , LTC , IOTA vs hepsinin potansiyeli yüksek. O nedenle bu saatten sonra varını yoğunu btc'ye gömmek saflık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Kısa dönemde öyle bişey olmaz ama. Çok ilerde olcak o. Btc eski seviyesine yükselecekse evet ucuzlamışken btc ye geçmek iyi olur. Ama anlamadım japon btclerini satmıştamı düşmüş yoksa satacam demesimi etkilemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ben IOTA'da HODL'ım, ortalamam 2.60. Fakat geri kalan altları BTC'ye dönmeye düşünüyorum şuan ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Sattım demiş sonra başka japonlar satmaya baçlamış. Yüzde 30 la 50 arası payı olan biri satınca bu kadar etkiliyosa artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Japonlar adaletli insanlar yazan kimdi burada lan bi gulesim geldi. Amk spekulatorunu simdiye iceri atmis olmalari lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar