Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Cocuk gibi sevindim suan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 tshirt yaptırıp grup halinde ingress oynayanlar vardı. bunda olur mu böyle şeyler acaba. toplaşıp dövelim öyle bi grup yakalayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Mart ayında ilk kez ortaya çıkacakmış gdc etkinliğinde. bu da haber linki babında http://www.mobidictum.com/2016/02/04/pokemon-gonun-ilk-sunum-tarihi-belli-oldu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 http://i.imgur.com/VBSXXFh.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 ilk gameplay videosu sızmış. sitemize tık getirmek için http://www.mobidictum.com/haberler/pokemon-goya-ilk-bakis.html bu da video https://www.youtube.com/watch?v=eHgCmnVvfTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Avustralyada çıkmış herhalde bi iki güne abd japonya , türkiye hakkında bilgi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 valla oynadım bir kaç dk da, biraz daha emek lazım üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Valla ben beğenmedim, yazlıktayım şimdi markete giderken açtım bir ponita çıktı yakaladım hiç bir esprisi yok gibi geldi şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 indirdim iphone'a bakalım neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 oyun zenfonlarda calısmıyor gg asus:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Ben çok sevemedim ya daha AR'sız bişilerde olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 iphone icin nasil indiriyoruz yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 http://i.imgur.com/2qw32Jh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 feverfeverray said: iphone icin nasil indiriyoruz yahu? ios'a yok. yani var da yeni hesap açıp yeni zelanda falan seçmen gerekiyormuş ülkeyi. ancak öyle indirebiliyormuşsun. resmen daha tr de çıkmadı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 ya kullandigim hesabin app store'u turkiye'ye bagli degil zaten ona ragmen cikmadi aramada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 AppCake'e de düşmemiş daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 iTunes ile NZ acc açıp indirdim, TR hesabıma döndüm oynayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Bu oyun büyük ses getiricek özellikle ticari anlamda çok insanın ekmek teknesine dönüşücek. Ben şimdi uzaktan takip ediyorum fakat tahminlerim doğru çıkarsa gelir elde etme konusunda çalışma başlatabilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 6s plus var, au hesap açıp indirdim ama uygulama geri kapanıyor direkt ::/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Bence aceleye gerek yok. Global çıksın o zaman deneriz. Zaten o zamana bugları düzeltir feedbacklere göre düzenlemeler gelir daha bir oturaklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 1,5 saat yürüdüm. 5. Seviyeye getirdim ki arenaya girebileyim. Jynx cikti ormanda :) ben begendim acikcasi. Drowse de düstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Gece ve sabah bayağı yol teptim. 2 tane gym i ele geçirdim ancak an itibariyle elemanın biri geri almış gymleri. Şimdi gidip pusu aticam bakalim kimmiş bu eş geçım. Server problemleri olmasa ve multiplayer seçenekleri artırılırsa yurur gider bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Ne zaman adam akıllı çıkacak , yeni zellanda falan yapmak istemiyorum bugün yarınsa ama daha bi hafta 10 gün varsa mecbur absürd yöntemleri kullanmam gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 hafta sonu avrupa için çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar