Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Go

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Galiba birakiyorum ya ben de. Cok heves ettim ama kursagimda kaldi.

Yakinda sadece 1 pokestop var.
En yakin gym 1.5 km otede.
Ev civarinda gezemiyorum cunku acaayip yokus var.
Sahilde neredeyse sadece Magikarp ve Saydek cikiyor. (110 magikarp candy oldu.....)
Denizin ustunde pokemon cikmiyomus. Dogal olarak %50 verimle search ediyomus.

Pfff...
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:

gyme saldırırken son pokemon dip can kalıyor ölmüyor

başına gelen var mı?

oldu bende de, adam benden aldı gym'i, geri alamadım. 1hp kalıyor, oyun sonsuza sürükleniyor (takılmıyor)

raporladım bug'ı, çözerler ilerde. ama bizim oyunlar otomatik update olmicak tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı yerlerde dolaşıyorum , oyunun başında zubattan ratatadan başka bişi çıkmazken şimdi bi tık daha farklı şeyler çıkıyor , flareon var bi tane 460 oldu en güçlü o , onun dışında 4 evovle yaptım eeve işte flareon oldu , zubat golbat oldu (herkeste bu var ya) caterpie metapod oldu ratata raticate oldu pidgey pidgeotte oldu (bu da çok yaygın) , ben oyunun şu halinden inanılmaz zevk alıyorum. Adamlar resmen 'hele siz bi oynayın , pokemon falan toplayın , sonra serverlar ratata vs ratata dolmasın , adam akıllı herkes 30+ olsun hele ondan sonra bakarız' demiş olabilir. Zaten ceo açıklama yapmış trade olacak kesinlikle diye. O olduktan sonra bunun ekonomisi canlanır , bi yerde satış için anlaşılıp yakalanıp dövülüp pokemonları çalınanlar duyarız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...