Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Galiba birakiyorum ya ben de. Cok heves ettim ama kursagimda kaldi. Yakinda sadece 1 pokestop var. En yakin gym 1.5 km otede. Ev civarinda gezemiyorum cunku acaayip yokus var. Sahilde neredeyse sadece Magikarp ve Saydek cikiyor. (110 magikarp candy oldu.....) Denizin ustunde pokemon cikmiyomus. Dogal olarak %50 verimle search ediyomus. Pfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 gyme saldırırken son pokemon dip can kalıyor ölmüyor başına gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Var, 1hp glltch demls gavurlar. Ilk basarili gym oyunundan sonraki tumunde oluyor bende. Yoksa utucektim etrafi... 700 kusur cp'li vaporeon'umu karsiyaka anita biraktim neyse bl sekil, gecerseniz ordan selam verln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 imam efendi beni tanımadınmı? ben ünlü pekamon eğitmeni eşim http://i.imgur.com/ssZqnbk.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 vr açmanın bi faydası var mı extra xp falan? ben vrsız yakalıyorum hep. anca lvl 5 oldum serviste e5 üzerindekileri toplaya toplaya.... ama bu gidişle pek ilerleyemeyeceğim... ne işyeri yakınlarında ne ev yakınlarında pokestopgym falan yok maalesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 sikortil, ninja, muslumbort. Bizim mahalledeki cami pokestop, okulda gym olmus. Okullar acilinca o gym, aksiyonun gobegi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Aynı sorun bende de var. Baya yürümem gerekiyor gym ve pokestoplara. iş + ev aynı durumda malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 ümraniye saray mh. çevresinde olan var mı kapaışalım asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Quel-Thul said: gyme saldırırken son pokemon dip can kalıyor ölmüyor başına gelen var mı? oldu bende de, adam benden aldı gym'i, geri alamadım. 1hp kalıyor, oyun sonsuza sürükleniyor (takılmıyor) raporladım bug'ı, çözerler ilerde. ama bizim oyunlar otomatik update olmicak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 aynen belki update gelmiştir bile çoğu problemi gideren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 kardeşim ümraniye'de otobüste pikachu yakalamış bu sabah.. ar ile resmini çekseymiş keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 xaty said: kardeşim ümraniye'de otobüste pikachu yakalamış bu sabah.. ar ile resmini çekseymiş keşke adam gibi adam pikachu kavgaya bile belediye otobüsü ile gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 elesso said: aynen belki update gelmiştir bile çoğu problemi gideren aynı apk hala ya. gelse düşer hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 60 euro çok bu oyun için ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 en iyi yeri bulmak cok kolay. 5 dakka turlayana kadar digerleri yine aktiv oluyor. ben ingress ile buldum burayi. gayet basit yani. https://i.hizliresim.com/nrdL9a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 spor için çıkıp yürümezsiniz bu sıcakta gerçekten betada olan bir oyun için çıkıp yürüyor musunuz lan. koca sakallı adamlarsınız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 cok utaniyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Lectre said: abi ahahahaha verildiyse göremedim ıygasdassa https://eksisozluk.com/entry/61643455 dayaklı versiyonunu bekliyorum. benim türbanlı bacımın pokumanını çektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Biz gerçek erkekleri kadınları şöyle alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 oooo mobilde hardcore oyunculuk oyşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 TOP ATIYORUM OYUN KAPANIYOR SPAM OYUNU :(( meanwhile: https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xap1/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/12142691_525188687654792_1968886485_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 camilerden pokestop yapan zihniyete karsiyiz. bunlar kurani kerimleri ahirlara, atlarin altina atan zihniyettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Aynı yerlerde dolaşıyorum , oyunun başında zubattan ratatadan başka bişi çıkmazken şimdi bi tık daha farklı şeyler çıkıyor , flareon var bi tane 460 oldu en güçlü o , onun dışında 4 evovle yaptım eeve işte flareon oldu , zubat golbat oldu (herkeste bu var ya) caterpie metapod oldu ratata raticate oldu pidgey pidgeotte oldu (bu da çok yaygın) , ben oyunun şu halinden inanılmaz zevk alıyorum. Adamlar resmen 'hele siz bi oynayın , pokemon falan toplayın , sonra serverlar ratata vs ratata dolmasın , adam akıllı herkes 30+ olsun hele ondan sonra bakarız' demiş olabilir. Zaten ceo açıklama yapmış trade olacak kesinlikle diye. O olduktan sonra bunun ekonomisi canlanır , bi yerde satış için anlaşılıp yakalanıp dövülüp pokemonları çalınanlar duyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 ay hadi insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Kusadasi'nda hic pokemon yok ya, aydin halki tarlaya zarar veriyo diye zehirledi heralde hepsini hayvanlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar