Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 https://www.raymond.cc/blog/10-ad-blocking-extensions-tested-for-best-performance/view-all/ AdGuard benim kullandigim Safari ile en iyi calisan oldugundan. uBlock destegini kesti Safari'den, yeni El Capitan Safari'de sorunlar cikartiyor eski surum. Onemli olan yukleme suresi ve CPU kullanimi, ram kac kisinin umrunda artik bilmiyorum. Chrome uzerinden bakildiginda en hizli yukleme sureleri uBlock'da, otekiler ayni ve ortalama yarim saniye daha yavas. Acilan filtrelere gore degisir tabii. Varsayilan ayarlarla test ve uBlock digerlerinden daha az filtre yukluyor ilk yuklendiginde. Islemci kullanimi olarak uBlock yine. Otekiler bir eklenti disinda yine birbirlerine benzer. AdBlock Plus %32 islemci kullanimi gormus. Duz AdBlock ile AdBlock Pro diye bir sey de %10'un ustune cikmis. Yine uBlock'un dusuk olmasi az filtre kullanmasindan diyorum ben ama. Islemci eski bir Core Duo ama, farki daha iyi gosterir eskiliginden. Ram kullanimi olarak uBlock ve AdGuard ayni. Farkli siteler uzerinden test yapmislar, genel olarak en performansli uBlock, ardindan AdGuard geliyor. Ama uBlock'a AdGuard uzerindeki tum filtreleri acinca benzer oluyormus baska bir yerde okuduguma gore. Tavsiyem uBlock Origins sonucta. Safari kullaniyorsaniz ama AdGuard. Otekileri kullanmaya pek gerek yok gibi gorunuyor. Bu arada bazi reklamlari goster seyinin performansi epey dusurdugunu de bulmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 firefoxa kurdum şimdi ublocku. sağol gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Iki versiyonu var onun, yuklenmesi gereken uBlock Origin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 hurafe gibi geliyor bana millet kullanmasın diye bilgisayarı kasar diyolar sanki. düz adblock kullanıyorum kurduktan sonra bi fark hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Reklam engelleme konusunda Adblock plus ublock'tan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Bende adblock kullanıyordum, şimdi bi denedim hızlandı gibi sanki ublock ile. Var birşey ama, ileri doğru kasmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 gerge? gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 şu wotu yazarken harcadigin enerjiye yazik ya bosver ha adblock ha ublock bosver ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 aquila said: gerge? gerge. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 gerge yine zahmet edip yazmis anlatmis memnun oldugum halde adblock plusi kaldirip ublock origin kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 fredy said: gerge yine zahmet edip yazmis anlatmis memnun oldugum halde adblock plusi kaldirip ublock origin kurdum. aynı şekilde hiç sıkıntım yoktu ama o anlatım ve açıklamalara ikna olup hemen ublock kurdum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 CÖRGİ THREAD seviyorum ama adamın threadleri yalan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ben kurmadım ublock falan. adblock plus vardı bı tane daha kurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 aquila said: gerge? gerge. http://www.youtube.com/watch?v=0iHFGxZblOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 adguard kullanirem. eski bilgiseyarlerda çoh hoştir. adblöck yövaşdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ublock origin kullanıyorum ilk çıktığından beri. ublock yüklemeyin direk origini yükleyin. en iyisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 kurun birini geçin sanki atom parçalıyorsunuz pcde. performansmış bilmemneyniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 original gerge post ® ™ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ublock origin yükledim azcuk daha hızlı gibi, tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Ren said: adguard kullanirem. eski bilgiseyarlerda çoh hoştir. adblöck yövaşdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ne yükleniyorsunuz gerge'ye ya, adam bilgilendirici başlık açmış işte. ben adblock plus kullanıyorum ama performans bakımından bir sıkıntı yaşamadım hani, herşeyi de kapatıyor. kapatamadığı birşey çıkıp onun cpu yemesindense bu yesin yiyorsa da. yiyor ama çalışıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 adguardın da kapatamadığı bir şey yok, onu bunu da yemiyor işte temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Sam, AdBlock Plus'in bazi reklamlara izin ver ozelligi o kadar cok kaynak yemesine neden oluyormus, onu kapat istersen. Bu arada ayni ozellik AdGuard'da da var, orada fark yaratmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Gözle görülür bir fark göreceğimi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Selam, uBlock kullanıyorum. Sanki ram ve cpu kullanımı daha düşük. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar