Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 bak hala kaşınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 adam akıllandım, uslandım, iyi bir üye olacağım diyeceğine hücresinde intikam gününü şınav mekik çekerek bekleyen mahkum olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Silkelenip kendine gelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 birinin omuzlarından tutup silkmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 bunu silkmesi de zordur ya yorar adamı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 dasBock said: Esh said: Kari gibi? Sana ermeni gibi dallama deseler hosuna gider mi? dasBock said: karı gibi her boka paralel amk Olayın vatandaşı rahatsız etmek için yapıldığını söyleyen Yıldırım, "Bu paralel yapının algı operasyonudur" dedi. ne diyon lae değişik Flam said: gayet güzel diyo. çok pleb bir laf. karı gibi ne demek? karılık utanılacak birşey mi? dasBock said: öf en sevdiğim feminist tayfa da geldi. AM diye pankart açın taksimin göbeğinde siz daha sesinizi duyurmak için. di said: Actim. Nasi? Gorunuyo mu yukardan? bu arkadaşı da burada arşivleyelim. vizyon bölümünde belli etmişti zaten yetoluğunu bkz. dasBock said: olm ben sizin gibi ergen miyim lan forumda yazdıklarınıza sinirleniyim hem de haksız olduğum bi durum da yokken :) siz görüşü sizle aynı olmayanı yerersiniz kültürünüz bu şaşılacak durum yok. hayatınız asosyallikle forum arasında geçtiği için herkesi forumda vay onu dedi vay bunu dedi diye evham yapanlardan sanıyosunuz heralde:) böyle ergen sataşmalara gelecek değilim küfür edecek seviyeye gelirsem de ederim merak etme etmişliğim de var isterlerse yörünge dışına süresiz göndersinler bana koymaz da sizin eşekliğiniz baki kalır :) bu arada hangi ban'dan söz ediyosun onu da anlamadım hangi hayal aleminde yaşıyosun sen:) ha bu arada donanimhaberdeki kitle ergenlikten kurtulamadığı için paticiğe geçmiştim ancak görünen o ki burası da donanimhaberin yolunda ilerliyor. bunu diyen sırf ben de değilim en eski üyeler bile aynı şeyden yakınıyor az taşın altına elinizi koyun bakalım ne bulacaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 aa aluriel ne zaman gitmiş ya. bi şeyler eksik diyorum ben de tevekkeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 memlekete gitti bir süreliğine köyüne. yılın belli zamanlı gitgel yapar öyle sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?73,8384678,page=1 başından sonuna soluksuz okunacak bir eser. eski dramaların tadı yok paticikte yeni bomba patlamıyor derken yoklukta ilaç gibi geldi, inanılmaz başarılı. bütün klişeleri satır satır nakşetmişler, ancak öyle güzel işlemişler ki 18 sayfayı soluksuz okuyacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 video private olmuş ya kaçırdım, nasıl bişeydi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 2. sayfadaki axedice mesajını okuyunca anlıyorsun zaten o kadar pleb ki kafanda canlanıyor. en son sayfada da var tasvirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 açmışlar geri videoyu : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 videoya yorum yazdım 10sn sonra silindi sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 off videoyu yeniden izleyerek günlük başkası adına utanma kotamı doldurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 bir insan neden bunu yapar? rezil oldugun bir video var. rezillik var ortada, utanir insan. yani bu rezilligi tarihten silmek icin "dur sunu hasir alti edeyim yahu" falan der. sen bunu yapmissin. hayir bunu atarlanip daha da rezil olduktan sonra yapmissin. sivama kismini da tamamlamissin yani. artik "hocu kapatalim bu konuyu" kivamina gelip devam etmek lazim. yeniden neden acarsin videoyu.. harbiden izleyip utandim ben de. cok kotu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 tekrar kaldırmış videoyu ahahahah burayı da f5'liyordur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 dasaaa bize biraz videodan bahseder misin o cilgin betimlemelerinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 nasolsa bi daha koyar, o zaman alıp yükleyecem. bi subscribe olayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 download edip upload etseniz abi, pati tarihinde yerini alsın "yarılmak garanti - çoğgh komiğğghhh" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ben utanirim diye izleyemedim. keske izleseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 lan yine izleyemedim. cesaret, özgüven dalgalanması var sanırım. gelip gelip gidiyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 abi anlatacak bisi yok ya. yas 11-12, ergensin ve hormonlar beyini etkisiz kilmis, hayatinin en berbat doneminde, igrenc sakalarinla komik oldugunu saniyorsun komedisi. iki oyuncak var. biri digerine "zehra dur gitme seni seviyorum!!" diyor. bu iki oyuncak birbirlerine bakisiyor. sonra stop motion ile sevisiyor gibi cekmis eleman. sonra da sigara yakiyorlar. sonra da nasil bir ozguven ise bunu nete koymus. ozguven diyorum ama bu baska bir sey. bu ayni "BUGUN KAKAMI DONUMA DEGIL! TUVALETE YAPTIM! BUYUK BASARIIIIII!!!" diye yumruk sov falan yapamak gibi. okuyorsan yapma diye yaziyorum bunu. kendini baskasi yerine koy. kendinden soyutla. bu adam ne yapmis, komik mi lan bu? diye elestir de oyle hareket et diye soyluyorum. harbi yasca buyuk abin olarak soyluyorum cunku sanirim yasin bayagi genc yani senin. bak bu dunyanin sonu degil. herkes cok utanc duyacagi seyler yapmistir. onemli olan hatayi tekrar etmemek. yapma. "acimadi kiiii" diye direnerek, atarlanarak bu rezillikleri tekrar ederek ortemezsin. yaptigin is dandik, kotu. vasat falan da degil dogrudan kotu. diretme. git iyisini yap. hatalarindan ders al da tekrar etme. kendi adina utandirtma bizi artik. bu arada trollse iyi troll ama. harbi utandim adam yerine, troll ise duygulara oynayan troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ensem kısalır diye izlememiştim çok pişmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 video ismini bile bir şey bulamayıp aklına sadece toy story gelerek, dümdüz "oyuncak hikâyesi" olarak çeviren biri için fazla zorluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar