bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 banlandıktan sonra ddoss yapıyorum diye steamin sitesinde f5 spamladıysa odur ıahsduash
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Aiko said: ülkelere göre banlanmış hesaplar https://pbs.twimg.com/media/CdijiLyXIAAiTYe.jpg asın bayrakları şunu koymaya gelmiştim asd neyse şunu koyayım bari bu da oyuncu dağılımları https://pbs.twimg.com/media/CN-N_TEWcAE_7Sh.png
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 vay ne çekiştirmişsiniz deno ustanızı. ulan 1 senedir toplasanız 10 kere girmemişimdir cs'ye, rank'im olmuş anca silver 3, hala bıdı bıdı konuşuyosunuz. bi komple geri döneyim en iyisi, gözyaşlarınızı özlemişim.
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 di said: Silphatos said: 3000 saate yakın oynadım %99'u mm, ilk kez live vacation gördüm asdfg. 3 4 round ak ile koşa koşa tek hs attıydı, baldır dedim hax çıktı ya la Dusundugum kisi mi o yoksa ya? Nick baya tanidik. hehe yok random gavur Aiko said: Silphatos said: bu arada aiko siz silverlarla dalga geçiyor fakat geçen bi maçta 30 kurşun akyle taradı herifi 1 kere değdiremedi, müsait bi ara vidyasını sunarım size ben orada 100 ms e göre sprey attım. alışamadım daha 60 ms oynamaya. abartılacak birşey yok yani. siesgo
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Silphatos said: 3000 saate yakın oynadım %99'u mm, ilk kez live vacation gördüm asdfg. 3 4 round ak ile koşa koşa tek hs attıydı, baldır dedim hax çıktı ya la 400 saatim var 3 4 kere gordum ben. Rank mge olunca herhalde normal.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Of dün gece ne yerleştirdik be hala gözümün önünde
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 online varsa beri gelsin 1 co-op görev yapalım.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 evlenmeyin lan, liebe evlendi adam aylardır steam açmamıştı, geçen bir açtı gel 1 el cs dedim abi pc de yüklü değil dedi :( 1 damla yaş süzüldü resmen, evlilik pişmanlıktır.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 bomba atamayan adam evlendi cesarete bak
Seele Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 applev0dka said: evlenmeyin lan, liebe evlendi adam aylardır steam açmamıştı, geçen bir açtı gel 1 el cs dedim abi pc de yüklü değil dedi :( 1 damla yaş süzüldü resmen, evlilik pişmanlıktır. bunu diyende liseli gece gündüz KO oynuyor ha.
xaty Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 liseden bi arkadaşla oynuyoz biz, adamın çocuğu var ama hiç aldırış etmiyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Seele said: applev0dka said: evlenmeyin lan, liebe evlendi adam aylardır steam açmamıştı, geçen bir açtı gel 1 el cs dedim abi pc de yüklü değil dedi :( 1 damla yaş süzüldü resmen, evlilik pişmanlıktır. bunu diyende liseli gece gündüz KO oynuyor ha. yok lan ko oynadığım yok, kuruyorum hacki pc yi acık bırakıp cıkıyordum sonra kastığı paraları aksam sitelere satıyordum sdas
Aiko Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 benim kuzen oynuyo her akşam çocugunu kucağına alıyo ninja fln yapıyo o şekilde. micten bize ağlamasını fln dinletiyo. bi dus2 haritasında sessiz duruyo bebek diğer mapleri açınca zırlıyo. tam dust2 bebesi
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 auuheaueahueauhaehuaeuh, bilonun bebe ne zaman oynamaya başlıyor
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 applev0dka said: Seele said: applev0dka said: evlenmeyin lan, liebe evlendi adam aylardır steam açmamıştı, geçen bir açtı gel 1 el cs dedim abi pc de yüklü değil dedi :( 1 damla yaş süzüldü resmen, evlilik pişmanlıktır. bunu diyende liseli gece gündüz KO oynuyor ha. yok lan ko oynadığım yok, kuruyorum hacki pc yi acık bırakıp cıkıyordum sonra kastığı paraları aksam sitelere satıyordum sdas hala kazandırıyor mu lan o kadar safsdfsd günde 5TL falan mı yoksa kastırdığın sdfsdafsda
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 valla gb 50 lira, günde 3 gb falan kasabilenler var 2 pc falan kurup.
benjani Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 sen nerde kasıyorsun apple, ban yemedin mi daha?günde ne kadar kasıyorsun?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 oyunun kendi botuyla oynamıyor musunuz?
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 dikkat knight online içerir valla ben 15-16 saatte 1 gb kasıyordum cok rahat, hic uğraşmadan, ölme riski olmayan manticore'da. GM'ler temizliğe başladığında haberim yoktu banı yedim. cok daha iyi yerler var işte günde 2gb rahat kasılan ama GM'lerin ilk kontrol ettikleri yerler. 1 haftadır falan gm'ler ekstra mesai yapıp çatır çatır ban atınca tekrar uğraşmadım. aslında oyunda elle para daha hızlı kasılıyor da kim uğraşcak :D kolay bir yere bırakıyorsun yavas yavas getiriyor sen arkada başka şeyler oynarken :D asıl parayı vuran adamlar tren denen şeyi yapıyor, tek pc den 8 karakter açıp 40dk da 1 cıkan taştan boss kesiyor, item düşerse değeri direk 300tl. adamın 40dk da 1 300 tl kazanma sansı var :D tabi daha seri ban geliyor
Öne çıkan mesajlar