horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ya kimi crafting seviyo kimi meme tasosu, kart oyunu seviyo. ana hikaye ve oynanış için şart olmadıkça problem yok. tabi güzel hikaye lazım bi de o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 axedice said: Ya zaten fallout mallout değil artık bu bone, minecraft 2016 with GUNZ. Ama bu türün de seveni çok öyle bakmak lazım, herkes ilkokul4 seviyesinin üstündeki hikayeleri sevecek diye bi kaide yok kimisi cin aliyle de eğleniyor. hahhaha doğru diyorsun. dert etmiyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 settlement guzel cunki craft icin gerekli, adhesive olmadan hicbir halt olmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 horacegoesskiing said: ya kimi crafting seviyo kimi meme tasosu, kart oyunu seviyo. ana hikaye ve oynanış için şart olmadıkça problem yok. tabi güzel hikaye lazım bi de o ayrı. onu soruyorum iste gwent oynamadan oyundan cok fazla bisey kaybetmiyosun ama settlement olmadan kasicak gibi duruyor fo4 State of Decay ve This War of Mine'dan nefret eden biri olarak cok mutsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 settlement herhangi bir gereklilik yaratmıyor. adhesive daha hızlı elde edebiliyorsun ama onu yapmadan 17 level oynadım, yine mod yaptım yine craft yaptım. sadece beklemen gerekiyor. her istediğinde basamıyorsun. adhesive'ı halletsen cork var zaten. onu bulamıyorsun. Antique Globe Baseball Classroom Globe Clean Globe Collectible Baseball Crystal Liquer Decanter Globe Youth League Baseball oyunda baya az bunlardan çıkıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 l@me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bişi dicem fallout serisinde oyunlarda konu bütünlüğü var mı? standalone mu bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 direkt 4'den girersen anlamadığın bir şey olmuyor. hepsinde bütünlük var ama 4'de farklı hikaye, 3'de farklı hikaye. setting aynı sadece. 4 u anlamak için 3 ü oynamalı gibi bi durum yok setting ve bütün hikaye için: https://www.youtube.com/watch?v=nvqm_pPD-aQ&list=PL7pGJQV-jlzD17YNNbt103xp0PkkUCoPU inanılmaz iyi anlatıyor ilk sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Bu oyunun konusu yok ki, ne bağlantısı olabilir fallout serisindeki oyunlarla? Bi iki easter egg falan vardır referans olarak, bide aynı temaları kullanıyor vault mutant raider vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 eski oyunlari oynamamanin verdigi ezikligi sirtinda tasirsin ama fo4 oynarken. asil hardcore mode o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ergen gibi eleştirmeyin ya. cidden anlamsızlaşıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ilk defa bir bethesda oyununda sisman karakter yaratiliyor devrimsel bir yenilik olarak bunun disinda loot sistemini cok begendim. biri onceki sayfalarda baska bi oyun yapmisti demisti ama unuttum. ben krediyi betho ya veriyorum. tum oyunlarda default olmali bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bingildak said: ergen gibi eleştirmeyin ya. cidden anlamsızlaşıyor yani. adam bi yandan ultra settingle oynuyo mersindeki çiftçi arkadaşının evinde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 "oyun" kavramı içinde değerlendirdiğimizde f4 güzel bir iş ama edebiyat alemine yeni bir çığır getirmediği için kırgınız veya sahne sanatlarına, misal w3 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ha bana kalsa skyrimde hadi dedikte ısrarla bu boktan UI ile oyunu bu fiyatan yayınladıkları için bir bu firma ile alış veriş yapmazdım ama işte muadili olacak bir "oyun" yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Ya adhesive duct tapelerden de geliyor olması lazım, dediğiniz kadar sıkıntılı değil diye hatırlıyorum. Bayağı var etrafta çok gerekse de. Settlement zorunluluk değil bu arada kesinlikle, orada birşey yapmadan da rahat oynanıyor. Bu arada birisi comp silahı sormuş, verdiğiniz silahla ammosunu da vermeniz gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 oha companion mermi mi emikliyor. adhensive çıkıyor ama çok fazla gittiği için genelde yetmiyor. ondan farmdan üretiyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Sam said: Ya adhesive duct tapelerden de geliyor olması lazım, dediğiniz kadar sıkıntılı değil diye hatırlıyorum. Bayağı var etrafta çok gerekse de. Settlement zorunluluk değil bu arada kesinlikle, orada birşey yapmadan da rahat oynanıyor. Bu arada birisi comp silahı sormuş, verdiğiniz silahla ammosunu da vermeniz gerek. Ben sormuştum. Mantıklı hiç aklıma gelmedi önceki oyunlarda olmadığı için ( gerçi fallout 2de de veriyoduk mermi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 oha nicki görünce vurasım geldi. ben az kısayım oynamayı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 adhesive için vetegable mash mi ne öle bişi var ondan yapıp sonra bozuyosun 5 tane cıkıyo pure water ve 3 tane sebze den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Hayır nv ve fo3te de mermi vermeniz lazımdı silah için. Sırf o yüzden ucuz ve bol mermili unique silah veriyordum tek atışlı all american gibi. Compun kendi silahı mermisiz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 dogmeat için bir şeyler yapabiliyor muyuz peki? dogmeat baya op ya, tutup düşürdüğünde vats hit chance bonus falan geliyor. 2-3 sn tutuyor limb i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Oyun sonu spoilerı Ana hikayeyle ilgili major spoiler, güm diye anlatıyor 3 defa uyardım artık yeter http://i.imgur.com/8sgz3g4.jpg Ahahahah ya insanların spoiler vermek için giriştiği çabaları takdir ediyorum asdasdassad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 hahah doğru mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Bu spoil şerefsizlerini toplayıp .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar