Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Affliction eskiden de single targetta güzeldi şimdi de güzel diyorlar ama AoE işe girince Demonology daha iyi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 arcane oynuyodum meycimi simdi daha hos olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Shadow priest şuan en iyi 3 dakika artı single target dps i surrender to madness ile , fakat surrender to madness olayı alışma ve biraz bilgi istiyor o yüzden kimi dps çöpken kimi her raid birinci oluyor fark atıp tüm olay stat optimizasyonu ve 3.Void torrent görebilmek. Birde 7.1 de shadow nerf yok sadece transmog ağlamalarından shadow form geldi ona da ayar çektiler herhangi bir değişen olmadı overall da. Fakat STM çok kırık bir talent ve nasıl toparlayacaklar belirsiz yakın bir tarihte kesin nerf yiyecek, şimdi halledemedikleri için düz damage nerf buffla giremiyorlar.Kaldırılsa da yazık olacak oyundaki en değişik talent kendisi , açıkçası hiç bir classta böyle bir adrenalin yok çünkü saniyelik hata direk yatırıyor belirli bir sn den sonra. Dungeon olayı da apayrı bir durum overall da iyi demek zor başka opsiyonları varken ama şu da bir gerçek misal şu videoda adamlar realm first +15 yapıyorlar ve kadroda shadow priest var yani imkansız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 885 relic geldi ınınııvrıdını yiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 DH vengeance için mythicleredeki stat önceliği ne bilen var mı? Bugüne kadar vers>haste>mastery>crit kasmıştım ama baya bir yerde vers. en az önemli stat halinde yazılı mythic ve sonrası için diye okudum aklım karıştı. Zaten bi gıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 wq itemleri buflanmis mi bana mi oyle geldi. sabah girdim epik doluydu. sure bitecek gibi olanlari yaptim ise gelmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Yav eve gidesim var deli gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 bingildak said: pampa senin olayın sustain, dk gibi. fast target switch olduğunda build up yapamadığın için dps düşük kalacak tabii. m+ da 6-7 lere gel, raidlere başla. targetlar hızlı ölmeyecek, sende potansiyeline ulaşacaksın. shadow priest şu an oyunda açık ara en yüksek dps yapan speclerde ilk 3 te zaten az yapıyor diyen yok ki, genel oynanış da efektif değil sıkıntı o. planlı programlı organizasyonda fazlasıyla iş yaparsın da akan oyunda net en kötü dps karakterlerden biri. madness kullanmadan herhangi bir şekilde efektif olma ihtimali pek yok 860+ da vs.. gider lakin madness sekansı başlayınca oyun ciddi anlamda aşırı eğlenceli oluyor oraya laf edemem bak. ama işte ne parti bulabiliyorum adam gibi ne mythic team. single oynuyorsan özellikle oyunu leş shadow başka kasın daha iyi. ben hem pişmanım hem değilim esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Peki LFRlar mythicle aynı ilvlda başlanabilir degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 lfr ler 825 ama mitigin yaninda normal dungeon gibi kaliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 tam baydım, yeter lan diyordum survival hunter to the rescue of ne vuruyorum ya, böyle dan dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 İyi mi ya o kadar, şimdi gidiyorum speci değişmeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 surival güzel ya. Rift oynamış olanlar bilir . oradaki beast master gibi olmuş. bu arada suvival oynayacaksanız Alliance olmaz demiş adamlar Way of the Mok'Nathal BL gibi Alliance a uyarlasalar bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Yukleme bende cok uzun suruyor son iki haftadir. %90 a geliyor bar sonrasinda baya bir bekliyorum. Var mi bunu yasayan ya da cozumunu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 hiç duymadım böyle bir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 yeni nvidia experience dan sonra benim loadingler sapıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 frost dps akıyor ya. packlerde 400-1.2m arası gidiyor das. single 250-350 arası gidip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Kanuni said: Yukleme bende cok uzun suruyor son iki haftadir. %90 a geliyor bar sonrasinda baya bir bekliyorum. Var mi bunu yasayan ya da cozumunu bilen? Yeni patchle beraber bende de oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 patchten sonra vault of wardens'i 10 fps de tankliyorum. handynotes ve npc scan kapattım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 pala tank nerf falan yemedi dimi? sanki patch ten sonra daha fazla dmg alıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Lingering Soul Fragment düşmüyor yav lfr ve normal yaptım 1 tane gelmedi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 mythic ve m+ dan düşüyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Ayrıca haftada max 10 tane alabiliyorsun, ve 80 istiyor. 4 tane mythicv yaptım +0, son bosslar hep 1 tane verdi. Epey uzun sürecek belli. M+ da tabi fazla düşecektir de sonuçta minimum 8 hafta gözüküyor şimdilik. bu arada ikinci legendary düştü yüzük, haftalardır order resource kasmadığım için class hall upgradelerin son ikisi hala duruyor. bloodlarla order resource aldım 27 gün sonra açacağım legendaryi. epey saçma oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 ilk legendary düştü warlockuma, violet mythic ilk bossda 538k dps çıktı ardından ilvl 857 Vasfi said: warlock niye böle kötü yahu varmı aranızda warlock bi konusalım ara eleman gibiyim kimsenin umrunda deilim single target istiyorsan demo demonic, imp dread, -, hand of doom (diğerlerinide seçebilirsin bunda), -, synergy, demonbolt destro bol bol area :p(boss fight fena damage yapmıyor ama demoya göre geride tabi) backdraft, reverse, -, fire and bilmemne, -, sacrifice, wreak haste stackle herşeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Oyunun en kötü legendarysi geldi bana da. Fists of Fury'yi 3 yerine 1 chi ile atabiliyorum artık, ne kadar da büyük olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar