Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 hmm fiyatlari dusurur ondan dustu demekki. Ucuza okutayim o zaman bende 80 90 tane starboku var ah de. normlade 160 a giden seyi 130 a okutuyorlar resmen pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 daha çok düşecek, patch yayına girdiğinde piyasadaki herb sayısı deli gibi artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ben de alta herb - alchemy almıştım. mining - jew mi çevirsem acaba hazır daha kasmamışken sdfsd birde warriorlar için hep mining - bs alıyorlar neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Gear craft içindir. Süper gereksiz kanımca. Yeni karaktere en güzel seçimler herb/mine veya herb/enchant (disenchant) Herb mine a göre her türlü avantajlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 blizz cozemedi su craft olayini zaten neden gidip aldim ki salak gibi su oyunu ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 derin ve tatmin edici craft sistemi için mi almıştın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ya yok aylik odemem takilirim sagda solda diodm ama cok fazla aylik odemesi grind gerektiriyor e bu sefer oyuna cok fazla vakit ayiriorm aylik odemesiyle her ay 1 ekstra oyun alirim steamden + ana parayla star citizen alabilirdim. O kadar pismanim ki suna para verdigimden. starcraftin 10 da biri etmez sirf iranda olma bosluguna geldi, tr olsam hayatta almazdimda. sacma sapan fazla oynatiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Oynatmasa yaranamaz , oynatır yine yaranamaz blizzardın da işi zor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ve suark 2016 yılında mmo ile tanışmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ya ben de skinning/lw mining/bs filan almıştım mesela bazı karakterlere ama hiç böyle oturup da ciddi ciddi kasmadım onları. halbuki en güzeli gathering professionları toplamak valla. bi de belki alchemy olabilir aktif raid yaptığın filan karakter varsa. (2 saatlik flaskler mmmf hehehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 bende alchemy vardı, 7.1 öncesi sildim. daha uzun flasklar iyi fakat flask maliyeti düşünce o kadar etkili olmuyor. diğer yanda WQ'dur, m+'dır, raiddir bir sürü epic/mavi loot alıyorsun sürekli. onları d/e edip satmak alchemy'nin getirisinden çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 VALLA MI LAN aslında evet mmmf. düşüneyim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 para getirisini dusunecekseniz flasklar da iyi para ediyo. herbalism de varsa, wq falan yaparken biraz dolasip toplamaya da usemiyosan deli para var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 flask getirisi için alchemy e gerek yok. 3 star yapmış birine gönder otları, tıklasın hem daha fazla craft eder karın artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Abi nasıl şu oyunda para kasmayı zor buluyorsunuz anlamıyorum. Abartısız sadece 4 saat farm yaparak bir aylık game time çıkarılıyor rahatça. Çıkartamıyorsanız bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz demektir, açın okuyun öğrenin. Bir aylık game time parasını 1 günlük gameplay ile çıkartmaya da laf etmeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 230 golddan starlight sattigim gunleri ozledim. enchant donmeyi dusunuyorum ya da alchemye devam. cok belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Holy said: Abi nasıl şu oyunda para kasmayı zor buluyorsunuz anlamıyorum. Abartısız sadece 4 saat farm yaparak bir aylık game time çıkarılıyor rahatça. Çıkartamıyorsanız bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz demektir, açın okuyun öğrenin. Bir aylık game time parasını 1 günlük gameplay ile çıkartmaya da laf etmeyin bence. Bende leatherworking ve skinning var. Öyle dediğin gibi 4 farm yaparak 1 aylık game time felan kasamıyorum. Kassam kassam 10k anca kasabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 bingildak said: bende alchemy vardı, 7.1 öncesi sildim. daha uzun flasklar iyi fakat flask maliyeti düşünce o kadar etkili olmuyor. diğer yanda WQ'dur, m+'dır, raiddir bir sürü epic/mavi loot alıyorsun sürekli. onları d/e edip satmak alchemy'nin getirisinden çok daha iyi. Ben alchemy kullanıyorum, düşen itemları da biriktiriyorum; haftada bir enchant'a respecleyip hepsini kırıyorum. Böylece hem flask kullanabiliyorum geniş geniş hem de disenchant'tan gelen paracıklarla ayda 2 tane token alacak kadar gold kazanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 o da çok mantıklıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 4 saat farm yapsam olurum heralde ah deki mallar satarsa gametime cikiyor su anda, ama harcadigim efor? Garrison gibi bisi olsun kendi kendine kassin yani negzel. bune boyle kosup kosup ot topluorm elimde artifact guardianim bide lol Holy said: Abi nasıl şu oyunda para kasmayı zor buluyorsunuz anlamıyorum. Abartısız sadece 4 saat farm yaparak bir aylık game time çıkarılıyor rahatça. Çıkartamıyorsanız bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz demektir, açın okuyun öğrenin. Bir aylık game time parasını 1 günlük gameplay ile çıkartmaya da laf etmeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 bingildak said: daha çok düşecek, patch yayına girdiğinde piyasadaki herb sayısı deli gibi artacak. belli mi ne kadr blood isteyecek ? bende var blood daha hiç kullanmadım da 20 herb için 10 blood isterse sıçanzi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Warrior armsın arcanite bladebreaker skini de çıkmış ortaya 7.1 ptrda, hiç bi preq yok direk geliyor AK gated bile değil lel. Aylar boyunca broken shoresda saurfang arayıp arenalarda balta çizimlerinin peşine düşen warrior komüniti tuz yüklemesinden şişti resmen ahah Geriye bitek frost dk mı kaldı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 frost artifact i şaka olduğu için eklemiyorlardır. 1 blood 10 herb bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 deadwoll said: bingildak said: bende alchemy vardı, 7.1 öncesi sildim. daha uzun flasklar iyi fakat flask maliyeti düşünce o kadar etkili olmuyor. diğer yanda WQ'dur, m+'dır, raiddir bir sürü epic/mavi loot alıyorsun sürekli. onları d/e edip satmak alchemy'nin getirisinden çok daha iyi. Ben alchemy kullanıyorum, düşen itemları da biriktiriyorum; haftada bir enchant'a respecleyip hepsini kırıyorum. Böylece hem flask kullanabiliyorum geniş geniş hem de disenchant'tan gelen paracıklarla ayda 2 tane token alacak kadar gold kazanıyorum. enchant'a respec'leyince dusuk skill'le yuksek ilvl item'ları disenchant yapabiliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 NO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar