Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vengeance DH için Pawn scripti olan var mı? Biliyorum noxxici sevmiyo kimse ama oranın scriptine göre ahanda böyle stat yuzdeleri.
( Pawn: v1: "PvE-Demon_hunter-Vengeance-Noxxic": Agility=12.04, MasteryRating=6.04, Stamina=15.04, HasteRating=7.54, CritRating=4.54, Versatility=9.04 )
Bu kullanmak için doğru bir script mi vengeance için?

Kendim oluşturucam bi string Simulationcraft kullanarak ama DH vengeance için stat önemi sıralamasında hangi statları koyayım bilemedim yani ana statlar ok ama leech, avoidance vs gibi şeyleri de koymak lazım mı?
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

BM hunter nasıl MM kadar çıkaramıyor mu dps? Ben BM'den MM'e göre daha çok keyif aldım ya MM'e alışamadım paso focus bitiyor :/

bitmemesi lazım focusun. rotasyonda terslik olmasın?

bm aoe de iyi fakat single target çok bayık resmen autoshot takılıyorsun.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Vengeance DH için Pawn scripti olan var mı? Biliyorum noxxici sevmiyo kimse ama oranın scriptine göre ahanda böyle stat yuzdeleri.
( Pawn: v1: "PvE-Demon_hunter-Vengeance-Noxxic": Agility=12.04, MasteryRating=6.04, Stamina=15.04, HasteRating=7.54, CritRating=4.54, Versatility=9.04 )
Bu kullanmak için doğru bir script mi vengeance için?

Kendim oluşturucam bi string Simulationcraft kullanarak ama DH vengeance için stat önemi sıralamasında hangi statları koyayım bilemedim yani ana statlar ok ama leech, avoidance vs gibi şeyleri de koymak lazım mı?

Başlangıç olarak, haste %20'ye ne kadar yakın olursa iyi, spikeını sürekli olarak açık tutmak inanılmaz bir şey, bir de legendarysi varsa muazzam, %20'nin üstü gereksiz. Crit de keza baya önemli, direkt olarak parry yüzdesi vermesi güzel bir özellik, %25-35 arası yeterlidir diye düşünüyorum, bu aralıkta nereye yakın olacağın senin tercihin. Versa ve mastery aslında en önemli iki özellik, fakat yukarıdaki yüzdelere yaklaştıktan sonra abanılması lazım, ikisi de ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir.
Mesaj tarihi:
Bana bugün neltharion's lair +2'den legendary düştü (blessing atınca heallayan prot paladin belti). 3 chest yaptıydık, 1 legendary bana, 1 legendary de key'ini boostladığımız monka düştü.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

applev0dka said:

oyuna son bir şans da ally char kasarak mı versem diyorum sdasf

ravenchest ally gel, warrior boostladım ben oradan devam edeceğim bir süre sadfsad

yazdım sana da görmedin

dwarf hunter açtım kasmaya başladım, maçtan sonra devam edicem
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

Rasmon said:

release den sonra bıraktığım dk cheste bakayım dedim. Legendary düştü, tabi ki en kötüsü, absorb shield veren neck.

lan 3 karakterle her gün emmisary yapıyoruz 1 tane leg yok

Ben hiç yapmıyorum onları, gerek yok random düşüyor.
Mesaj tarihi:
ya herb fiyatlari cok dustu pff
hala yuksekten satmaya calisiorm tabi ben

bide alchemy kasiorm da, questleri yapiorm su anda.
ne para getirio? en cok flask ne kullaniosnz
  • Yeni Oluştur...