Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Almadiklarinin hepsini aliyorsun ve artifact secme derdin kalmiyor. Tabii questlerini yapiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Token 77K'yı geçmiş vuhu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 ama dedik oyun sıcak, gold kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 hadi cos atalım sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Vengeance DH için Pawn scripti olan var mı? Biliyorum noxxici sevmiyo kimse ama oranın scriptine göre ahanda böyle stat yuzdeleri. ( Pawn: v1: "PvE-Demon_hunter-Vengeance-Noxxic": Agility=12.04, MasteryRating=6.04, Stamina=15.04, HasteRating=7.54, CritRating=4.54, Versatility=9.04 ) Bu kullanmak için doğru bir script mi vengeance için? Kendim oluşturucam bi string Simulationcraft kullanarak ama DH vengeance için stat önemi sıralamasında hangi statları koyayım bilemedim yani ana statlar ok ama leech, avoidance vs gibi şeyleri de koymak lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 simulationcraft tank classlarda saçmalıyor bildiğim kadarıyla. Blood dk için denemiştim olmamıştı, sen yine de istersen dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 yekeyeke said: BM hunter nasıl MM kadar çıkaramıyor mu dps? Ben BM'den MM'e göre daha çok keyif aldım ya MM'e alışamadım paso focus bitiyor :/ bitmemesi lazım focusun. rotasyonda terslik olmasın? bm aoe de iyi fakat single target çok bayık resmen autoshot takılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Absolut said: Vengeance DH için Pawn scripti olan var mı? Biliyorum noxxici sevmiyo kimse ama oranın scriptine göre ahanda böyle stat yuzdeleri. ( Pawn: v1: "PvE-Demon_hunter-Vengeance-Noxxic": Agility=12.04, MasteryRating=6.04, Stamina=15.04, HasteRating=7.54, CritRating=4.54, Versatility=9.04 ) Bu kullanmak için doğru bir script mi vengeance için? Kendim oluşturucam bi string Simulationcraft kullanarak ama DH vengeance için stat önemi sıralamasında hangi statları koyayım bilemedim yani ana statlar ok ama leech, avoidance vs gibi şeyleri de koymak lazım mı? Başlangıç olarak, haste %20'ye ne kadar yakın olursa iyi, spikeını sürekli olarak açık tutmak inanılmaz bir şey, bir de legendarysi varsa muazzam, %20'nin üstü gereksiz. Crit de keza baya önemli, direkt olarak parry yüzdesi vermesi güzel bir özellik, %25-35 arası yeterlidir diye düşünüyorum, bu aralıkta nereye yakın olacağın senin tercihin. Versa ve mastery aslında en önemli iki özellik, fakat yukarıdaki yüzdelere yaklaştıktan sonra abanılması lazım, ikisi de ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 release den sonra bıraktığım dk cheste bakayım dedim. Legendary düştü, tabi ki en kötüsü, absorb shield veren neck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Bana bugün neltharion's lair +2'den legendary düştü (blessing atınca heallayan prot paladin belti). 3 chest yaptıydık, 1 legendary bana, 1 legendary de key'ini boostladığımız monka düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 oyuna son bir şans da ally char kasarak mı versem diyorum sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 http://i.quoteaddicts.com/media/quotes/5/243896-just-let-it-go-quotes.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 asdfdsfg çok iyiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 applev0dka said: oyuna son bir şans da ally char kasarak mı versem diyorum sdasf ravenchest ally gel, warrior boostladım ben oradan devam edeceğim bir süre sadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Rasmon said: release den sonra bıraktığım dk cheste bakayım dedim. Legendary düştü, tabi ki en kötüsü, absorb shield veren neck. lan 3 karakterle her gün emmisary yapıyoruz 1 tane leg yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 DarKRideR said: applev0dka said: oyuna son bir şans da ally char kasarak mı versem diyorum sdasf ravenchest ally gel, warrior boostladım ben oradan devam edeceğim bir süre sadfsad yazdım sana da görmedin dwarf hunter açtım kasmaya başladım, maçtan sonra devam edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 he ben de ara verdim. kuzen ve bi arkadaş var burada onlarla takılırım bari dedim sdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 dün atak vardı veya BL mi patladı anlamadım saçma sapan spikelara girdik raid mythic ne yaptıysam sıçtı pazar günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Sparkcaster said: Rasmon said: release den sonra bıraktığım dk cheste bakayım dedim. Legendary düştü, tabi ki en kötüsü, absorb shield veren neck. lan 3 karakterle her gün emmisary yapıyoruz 1 tane leg yok Ben hiç yapmıyorum onları, gerek yok random düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ya herb fiyatlari cok dustu pff hala yuksekten satmaya calisiorm tabi ben bide alchemy kasiorm da, questleri yapiorm su anda. ne para getirio? en cok flask ne kullaniosnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Hepsi gidiyor ya, agility falan daha çok sanırım. Stamina da güzel gidiyor sanki ya da bana öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 çarşamba patch geliyor herb fiyatları dibi görecek sonra yine yükselir. ben hafta sonu okuttum ne kadar herb varsa. 300 blood var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 iyi ben de fişekliyim bugün, çok bişey yok gerçi de olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ne patchi bu? bide blood ne ise yariyor cozemedim ben hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 7.1, blood ile herb alabileceksin artık vendordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar