Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 1)Robert isyan ettiğinde, Tarlyler targaryenlere sadık kalıyor hatta son iki bölümde iki kere Robert'i sadece onun yendiği gözümüze sokuldu. 2)Bu adam lanisterların tarafına vatanseverlik için geçmedi, güneye koruyucu yapacaz seni dediler ondan geçti. İdam edilecek, yok yabancı istilacı,yok vahşi ordusu diye saçmalatıyorsunuz adamı. Yaksaydınız savaşta babayı, dickon yan karakter devam etseydi. Çok saçma olmuş. Samwell jonla falan buluşunca daenerys'e nasıl hizmet etsin artık? Beric Dondarrion'un kılıcı sahte bu yüzden Azor Ahai o değil. Littlefinger sinirlerimi bozuyor. Dizi ikilemeye girdi. Ölüler savaşı geliyor önemli olan orası tamam,littlefinger ne alaka artık?Night King'e çalışmıyorsa öldürün gitsin. Yok Sansa, jon ölürse diye yol yapıyormuş vs. Dragon ile jona ne demeli bilemedim. Bunları anlatmak için 4 sezon daha çekseydiniz. Götünüzü yaya yaya dizi çektiniz, şimdi ne yapacağınızı şaşırdınız. Bak full plate armor ile koca gölün yüzerek geçilmesine hiç değinmiyorum bile o iyice canımı sıkıyor. Bu bölüm beni hiç sarmadı. Yalnız Azor Ahai Samwell çıkmasın. Çıkarsa bütün yazdıklarımı geri alırım. Muhtemelen 2 tane bomba gibi bölüm yaptılar,haftaya ortalık şenlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 cersei'yi ikna çabası bana biraz saçma geldi ya. jon snow neden kalkıp cersei'nin ayağına gidecek ki? bütün westeros cersei'nin ww'lar ile bile anlaşma yapacak seviyede olduğunu biliyor. önüne ne koyarlarsa koysunlar sikelim sokalım ezelim kafası değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 kozalak said: 7x05 arya beylişi 2 lordla konuşurken gördü, bir boklar karıştırdığını anlamış olabilir ve ona göre hareket edebilir. plot yemez bence. ama o değil de, beyliş nerden farketti aryanın kendini bu kadar izlediğini de ona tuzak kurabildi ki? burası saçma geldi bana. arya beylişe haber taşıyanların birini öldürüp onun kılığına girerse eğlenceli olur. gendry'nin hikayede önemli bir rolü var mı? ben de bu çocuğua ne oldu kayıp diyordum da, kendisindeki kerameti(piç olması dışında) anlamadım. kerhaneye götürdüklerinde ordaki kadınlar şok olmuştu bir şeye. gendry'nin olayı şu. her şey bittiğinde 7 krallık için lordlar lazım. baratheon-gendry tarly-sam. tarlyler yeni tyreller olacak. arya/sansa-stark jon-targaryen jaime/tyrion-lannister gibi. hanelerin başlarına adam lazım temsili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 turunculu dayı "büyük kadın yok mu" şakasını yaptığında gülen net pleb izleyicidir. internette meme oldu diye bu kadar zoraki sahneye eklenen bir şaka görmedim ben. rezaletti izlerken utandım. jonun zoraki gülümsemesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 vay soylu kardeşim nasıl da tespit yapmışsın öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 bence o kadar kolay olmayacak dragonu saldım yaktım wwları falan en az 1 dragonu resler night king cerceide wight getirseler bile karşısına önce bekler kuzeydekiler ölsün, sonra wildfiremı atıcak kal vas mı atacak karar verir littlefinger gidici belli, bran varken çakallık çukallık sökmez. alırlar kellesini winterfellde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 7x05 https://i.hizliresim.com/ER1nb9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 leakleri okuyup götünüzden sallamış gibi yapmasanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 niye abi biri burda teori tutturunca vay anasını adam harbiden biliyormuş diye tüylerin diken diken mi oluyor. hani bunun olacağını düşünerek öyle bi işe kalkışanlar varsa da topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 leak okuyup yazan varsa godoştur ama zaten olabilecek şeyler az çok belli yani. tahminler hep aynı. hatta keşke dizide de olaylar çoğu insanın güzel tahminleri gibi olsa ama genelde olabilecek en düz şeyler gerçekleşiyor. misal bu bölümün başlangıcı buna bir örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Mino said: 7x05 https://i.hizliresim.com/ER1nb9.png tek mage sıkıntı olur bi ranger koysaydiniz bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Thoros'u mage olarak tanımlamak yanlış zaten, cleric daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Support da olmamış bence dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 güzel bölümdü, aryanın listesinde cerseyin oldugunu düşünürsek, sersey ölürsede iş kolay biteceği için ben aryanın öleceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Dragonstone ile King's Landing arasinda cok yok ama zamanlamalar iyice karisti. Dragonstone'dan Eastwatch'a gitmek aylar surer o gemilerle. 1500 mil filan. Oha yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 dragonglasstan silahta yapmadı bunlar sonraki bölüme donatırlar orduyu bölümdeki favori olayım lfingerin arya'yı outcreeplemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Sam said: Lopeth said: tahmin - arya littlefinger ı şişleyecek olursa catelyn in kılığa girsin ohş latex değil o maskeler lol, anasının yüzü çürüdü yıllar önce zaten. latex no one maskesi diyerek çok acaip yeni bi fantazi icat ettin galiba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Ghfhsgd bütün bolumun arka planinda benny hill theme çalsa çok yerindeydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 admin yapmış gerekeni. DÜNYANIN EN İYİ DİZİSİ EN İYİ YAPIMI EN İYİ SANAT ESERİNE BÖYLE DİYEMEZSİN !!! LEAVE BRİTNEY ALONE :çdd!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 gül gül teleport olduk valahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 yalnız harbiden wow'da böyle TP yok. cooldown falan recall'da HS'de fddsgudf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 gizli signpostlar var fast travel için. başka açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Geçiyor işte zaman bir şekilde, çok da takılmamak lazım. Bak bizim sör friendzone geldi iyileşmiş komple. Winterfell o isyan kıvamına gelene kadar da sağlam zaman geçmiş olmalı. Gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 keske dandik espri icin baslik degistirmekten once spoiler iceren mesajlarla ugrasilsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 lan bari altına yazsınlar 2 hafta sonra vs diye, dünyadan habersiz dizi izleyecisi herkesi aynı mahallede sanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar