Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

1)Robert isyan ettiğinde, Tarlyler targaryenlere sadık kalıyor hatta son iki bölümde iki kere Robert'i sadece onun yendiği gözümüze sokuldu.
2)Bu adam lanisterların tarafına vatanseverlik için geçmedi, güneye koruyucu yapacaz seni dediler ondan geçti. İdam edilecek, yok yabancı istilacı,yok vahşi ordusu diye saçmalatıyorsunuz adamı.

Yaksaydınız savaşta babayı, dickon yan karakter devam etseydi. Çok saçma olmuş.

Samwell jonla falan buluşunca daenerys'e nasıl hizmet etsin artık?

Beric Dondarrion'un kılıcı sahte bu yüzden Azor Ahai o değil.

Littlefinger sinirlerimi bozuyor. Dizi ikilemeye girdi. Ölüler savaşı geliyor önemli olan orası tamam,littlefinger ne alaka artık?Night King'e çalışmıyorsa öldürün gitsin. Yok Sansa, jon ölürse diye yol yapıyormuş vs.

Dragon ile jona ne demeli bilemedim.

Bunları anlatmak için 4 sezon daha çekseydiniz. Götünüzü yaya yaya dizi çektiniz, şimdi ne yapacağınızı şaşırdınız.

Bak full plate armor ile koca gölün yüzerek geçilmesine hiç değinmiyorum bile o iyice canımı sıkıyor.

Bu bölüm beni hiç sarmadı.

Yalnız Azor Ahai Samwell çıkmasın. Çıkarsa bütün yazdıklarımı geri alırım.

Muhtemelen 2 tane bomba gibi bölüm yaptılar,haftaya ortalık şenlenir.

Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

7x05

arya beylişi 2 lordla konuşurken gördü, bir boklar karıştırdığını anlamış olabilir ve ona göre hareket edebilir. plot yemez bence.

ama o değil de, beyliş nerden farketti aryanın kendini bu kadar izlediğini de ona tuzak kurabildi ki? burası saçma geldi bana. arya beylişe haber taşıyanların birini öldürüp onun kılığına girerse eğlenceli olur.

gendry'nin hikayede önemli bir rolü var mı? ben de bu çocuğua ne oldu kayıp diyordum da, kendisindeki kerameti(piç olması dışında) anlamadım. kerhaneye götürdüklerinde ordaki kadınlar şok olmuştu bir şeye.

gendry'nin olayı şu. her şey bittiğinde 7 krallık için lordlar lazım.

baratheon-gendry
tarly-sam. tarlyler yeni tyreller olacak.
arya/sansa-stark
jon-targaryen
jaime/tyrion-lannister gibi. hanelerin başlarına adam lazım temsili.

Sosyal ağlarda paylaş

bence o kadar kolay olmayacak dragonu saldım yaktım wwları falan
en az 1 dragonu resler night king
cerceide wight getirseler bile karşısına önce bekler kuzeydekiler ölsün, sonra wildfiremı atıcak kal vas mı atacak karar verir
littlefinger gidici belli, bran varken çakallık çukallık sökmez. alırlar kellesini winterfellde.

Sosyal ağlarda paylaş

leak okuyup yazan varsa godoştur ama zaten olabilecek şeyler az çok belli yani. tahminler hep aynı. hatta keşke dizide de olaylar çoğu insanın güzel tahminleri gibi olsa ama genelde olabilecek en düz şeyler gerçekleşiyor.

misal bu bölümün başlangıcı buna bir örnek.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...