goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 itici adam rolüne beni koydular ya vekaleten. ben de mutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Gallant said: Gendry nin muhabbeti ile Tormunt un "The Big Woman?" i kopardi gecti. Bence Arya olayi cakozlayip Littlefinger i parca pincik edicek, artik son bolum olur, gelecek sezonun ilk bolumu olur orasi bilinmez. Icimizin yaglari eriyecek. gercek olamayacak kadar guzel bir hayal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 arya kumda oynar anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 arya littlefinger'ın laf yetiştiren kızıyla falan konuşup para vermesini vs boşa göstermemişlerdir. arya ez comeback yapar kılık değiştirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 arya sansaya saplayacak bence. ama tam saplamadan önce jaqen gelip ensesine şamarı vuracak. kolundan tutup doğru bravosa geri götürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 serceparmak'in plot bence gotunde patlayacak. bran'in vision ile sansa/arya birbirine dusmeyecek. ned'in olum fermaninin lf'den ciktigini soyleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 tahmin - arya littlefinger ı şişleyecek olursa catelyn in kılığa girsin ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 güzel miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Lopeth said: tahmin - arya littlefinger ı şişleyecek olursa catelyn in kılığa girsin ohş latex değil o maskeler lol, anasının yüzü çürüdü yıllar önce zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 k1nJo said: arya littlefinger'ın laf yetiştiren kızıyla falan konuşup para vermesini vs boşa göstermemişlerdir. arya ez comeback yapar kılık değiştirip. sanirim jagen gelip aryaya bokunu cikardin isin, intikamdan vazgec , herkes ogrensi olayimizi diyecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 @Emre333 nasıl sanırım diyecekmiş? leaklenmiş hikaye mi o? öyleyse niye söylüyon alüminyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 geriye dönük şimdi okucam ama arya ne okudu? ve dünyada herkes sam 'in babası abisi yakılarak öldürürldü bilirsek jon mu bir tek bilmiyor bilse tepkisi sert olmaz mı dany'e hatta araları düzeliyorken büyük sorun bile çıkabilir sanki cevaplarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 emre333 yazdığı doğruysa, leak se yanii en içten küfürlerimi yollayacağım çeşitli mecralarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 7x05 arya beylişi 2 lordla konuşurken gördü, bir boklar karıştırdığını anlamış olabilir ve ona göre hareket edebilir. plot yemez bence. ama o değil de, beyliş nerden farketti aryanın kendini bu kadar izlediğini de ona tuzak kurabildi ki? burası saçma geldi bana. arya beylişe haber taşıyanların birini öldürüp onun kılığına girerse eğlenceli olur. gendry'nin hikayede önemli bir rolü var mı? ben de bu çocuğua ne oldu kayıp diyordum da, kendisindeki kerameti(piç olması dışında) anlamadım. kerhaneye götürdüklerinde ordaki kadınlar şok olmuştu bir şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 kozalak said: 7x05 gendry'nin hikayede önemli bir rolü var mı? ben de bu çocuğua ne oldu kayıp diyordum da, kendisindeki kerameti(piç olması dışında) anlamadım. kerhaneye götürdüklerinde ordaki kadınlar şok olmuştu bir şeye. O Gendry değil Poddu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 ok onun rolü ne hikayede? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 yasayan tek baratheon sanirim, oluleri kesip kendine bi kale garantiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 kozalak said: ok onun rolü ne hikayede? :D Pod'u soruyorsan, rolü Brienne'in yancısı olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 s7 e5 Dizide acaba Baelish'in Volkan Ustadan aldığı mesajı aslıdna daha da iyi saklayıp sırf Arya ile Sansa'nın arası bozulsun diye o eski mesajı açıkta bırakacağı bir derinlik kalmış mıdır? Baelish'in ilk para verdiği kız kimdi? Randyll tamam da Dickon sen ne diye gaza geldin? Beybaban bile dur sus demiş. Delikanlı atarı kısa sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 https://i.imgur.com/IkqalPs.jpg https://i.imgur.com/SUidzaD.jpg https://imgur.com/a/jbg1r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 kozalak said: 7x05 arya beylişi 2 lordla konuşurken gördü, bir boklar karıştırdığını anlamış olabilir ve ona göre hareket edebilir. plot yemez bence. ama o değil de, beyliş nerden farketti aryanın kendini bu kadar izlediğini de ona tuzak kurabildi ki? burası saçma geldi bana. arya beylişe haber taşıyanların birini öldürüp onun kılığına girerse eğlenceli olur. gendry'nin hikayede önemli bir rolü var mı? ben de bu çocuğua ne oldu kayıp diyordum da, kendisindeki kerameti(piç olması dışında) anlamadım. kerhaneye götürdüklerinde ordaki kadınlar şok olmuştu bir şeye. belki sercerparmagi da no name egitmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Saeros said: zaten buraya sırf diziyi ve beğenenleri aşağılamak için gelenler niye hala barındırılıyor ben anlamıyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Kitapları okumadım, son bölümü de şimdi izleyip geldim. Tek kelimeyle muhteşem ya bu dizi. Acaip emek var. LoTR gibi efsaneler arasında olacak her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 6. bölüm traileri WTF e azor ahai çıktı adam? edit: ha daha önce de yaktıydı bu adam doğru https://www.youtube.com/watch?v=uwyvjgs40Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 yekeyeke said: Kitapları okumadım, son bölümü de şimdi izleyip geldim. Tek kelimeyle muhteşem ya bu dizi. Acaip emek var. LoTR gibi efsaneler arasında olacak her zaman. Ya işte bu yüzden "eleştirmeyi bilmeyenler" falan tatavalarına maruz kalıyoruz. Üç bölümdür herkes her yerden her yere teleport oluyor, her bölüm 3 major olay birden oluyor, adam geliyor LotR ile aynı kefeye falan koyuyor. Öbürü geliyor "hayatımda böyle muhteşem bir şey izlemedim en iyisi" diyor, laf edince alınıp gidiyor falan. Kötü değil tabii ki ama böyle bir şey de değil bu dizi ya, hele ki bu sezon. Tüketimin doruklarında yaşıyor, ne verilirse dümdüz yalayıp yutuyorsunuz. Eleştiri buna yani, yoksa ben de Pazartesi gelince izliyorum gayet ki buralara yorum yazıyorum. "En az biri ölür" diye beklenti yaratılan adamlar (biri baygın ve kısmi plate armorla) 500 metre nefes tutup nehrin diğer ucundan çıktı abi sırf plot twist olacak diye, yapmayın etmeyin ya. Dany de kovalamadı yani "nereye kaçtı lan bu komutan" diye, altında da kuş var mis gibi. "Rowing" geyiği, Gilly'nin eski kitaplardan neredeyse Jon'u okuması ve Dany'nin "fewer" göndermesi dışında aptalca bir bölümdü yine. Dakikalardan kısıp koşa koşa senaryo FF ediyorlar, yeter ki hype/bölüm oranı artsın. Onun yerine aksine bölüm sayısını arttırıp azıcık daha build-up keyfi verseler belki de tadından yenmeyecek ama kolaya kaçıyorlar. Adam "dur ben bir Jaime ile görüşeyim" diyip bir sonraki sahnede direkt buluşuyor abi, bari araya 3-5 başka plan sok da öyle varsın. Bildiğin Çocuklar Duymasın tier progression. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar