Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

Gallant said:

Gendry nin muhabbeti ile Tormunt un "The Big Woman?" i kopardi gecti. Bence Arya olayi cakozlayip Littlefinger i parca pincik edicek, artik son bolum olur, gelecek sezonun ilk bolumu olur orasi bilinmez. Icimizin yaglari eriyecek.

gercek olamayacak kadar guzel bir hayal

Sosyal ağlarda paylaş

7x05

arya beylişi 2 lordla konuşurken gördü, bir boklar karıştırdığını anlamış olabilir ve ona göre hareket edebilir. plot yemez bence.

ama o değil de, beyliş nerden farketti aryanın kendini bu kadar izlediğini de ona tuzak kurabildi ki? burası saçma geldi bana. arya beylişe haber taşıyanların birini öldürüp onun kılığına girerse eğlenceli olur.

gendry'nin hikayede önemli bir rolü var mı? ben de bu çocuğua ne oldu kayıp diyordum da, kendisindeki kerameti(piç olması dışında) anlamadım. kerhaneye götürdüklerinde ordaki kadınlar şok olmuştu bir şeye.

Sosyal ağlarda paylaş

s7 e5

Dizide acaba Baelish'in Volkan Ustadan aldığı mesajı aslıdna daha da iyi saklayıp sırf Arya ile Sansa'nın arası bozulsun diye o eski mesajı açıkta bırakacağı bir derinlik kalmış mıdır?

Baelish'in ilk para verdiği kız kimdi?

Randyll tamam da Dickon sen ne diye gaza geldin? Beybaban bile dur sus demiş. Delikanlı atarı kısa sürdü.

Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

7x05

arya beylişi 2 lordla konuşurken gördü, bir boklar karıştırdığını anlamış olabilir ve ona göre hareket edebilir. plot yemez bence.

ama o değil de, beyliş nerden farketti aryanın kendini bu kadar izlediğini de ona tuzak kurabildi ki? burası saçma geldi bana. arya beylişe haber taşıyanların birini öldürüp onun kılığına girerse eğlenceli olur.

gendry'nin hikayede önemli bir rolü var mı? ben de bu çocuğua ne oldu kayıp diyordum da, kendisindeki kerameti(piç olması dışında) anlamadım. kerhaneye götürdüklerinde ordaki kadınlar şok olmuştu bir şeye.

belki sercerparmagi da no name egitmistir
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Kitapları okumadım, son bölümü de şimdi izleyip geldim. Tek kelimeyle muhteşem ya bu dizi. Acaip emek var. LoTR gibi efsaneler arasında olacak her zaman.

Ya işte bu yüzden "eleştirmeyi bilmeyenler" falan tatavalarına maruz kalıyoruz. Üç bölümdür herkes her yerden her yere teleport oluyor, her bölüm 3 major olay birden oluyor, adam geliyor LotR ile aynı kefeye falan koyuyor. Öbürü geliyor "hayatımda böyle muhteşem bir şey izlemedim en iyisi" diyor, laf edince alınıp gidiyor falan.

Kötü değil tabii ki ama böyle bir şey de değil bu dizi ya, hele ki bu sezon. Tüketimin doruklarında yaşıyor, ne verilirse dümdüz yalayıp yutuyorsunuz. Eleştiri buna yani, yoksa ben de Pazartesi gelince izliyorum gayet ki buralara yorum yazıyorum.

"En az biri ölür" diye beklenti yaratılan adamlar (biri baygın ve kısmi plate armorla) 500 metre nefes tutup nehrin diğer ucundan çıktı abi sırf plot twist olacak diye, yapmayın etmeyin ya. Dany de kovalamadı yani "nereye kaçtı lan bu komutan" diye, altında da kuş var mis gibi.

"Rowing" geyiği, Gilly'nin eski kitaplardan neredeyse Jon'u okuması ve Dany'nin "fewer" göndermesi dışında aptalca bir bölümdü yine. Dakikalardan kısıp koşa koşa senaryo FF ediyorlar, yeter ki hype/bölüm oranı artsın. Onun yerine aksine bölüm sayısını arttırıp azıcık daha build-up keyfi verseler belki de tadından yenmeyecek ama kolaya kaçıyorlar.

Adam "dur ben bir Jaime ile görüşeyim" diyip bir sonraki sahnede direkt buluşuyor abi, bari araya 3-5 başka plan sok da öyle varsın. Bildiğin Çocuklar Duymasın tier progression.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...