Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Aradan haftalar hatta aylar geçtiğini varsaymamız lazım ama dizi o zaman geçişini aktaramıyor. Muhteşem Yüzyıl'da zaman geçmesi gerektiğinde Topkapı Sarayı'nı dışarıdan timelapse ile gösterirlerdi. Maalesef GOT bu konuda Muhteşem Yüzyıl'dan daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Abi ileri sarmayı anladım ben muhteşem zamanlamaları anlamıyorum her şey dakik işliyor sanki.Hani lan gemileri yakmışlar haber geldi geri çağırın adamları ya da aman kale boşmuş tyrell e yürümüşler dorne a söyleyek onlarda başkente girsin falan demiyo kimse herşey aynı anda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 yumy said: Evet okuduk hepimiz o entry i asdf ahahhaa entry den sonra zaten oha lan adam haklı beyler deyip inanılmaz soğudum diziden. highlanders'ı da sallamıyorum da Euron-dragonstone olayı çok fena.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Ona takılacaksanız, geçen sezon koca Vale ordusunun nasıl Ramsay'in arkasında bittiğinin de bir açıklaması yok. Karadan gitseler Moat Cailin'i geçmeleri gerek, bir şekilde orduyu taşıyacak kadar gemi bulsalar Manderley topraklarına inmeleri lazım. Her iki durumda da Ramsay'in haberi olmadan oraya gelemezlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Adam yıllarını veriyor kitapları yazmak için, dolayısıyla bol ayrıntılı bişiler çıkıyor dizidede ama şuanki sezonlar yazılmamış, yazar ben burda şunu öldürürüm diyor ayrıntı olmadan senaristlerde boşlukları dolduruyor gibi bu sezon. Eminim bundan sonrada Enaz beş kitap çıkar bu hikayeden, sonuda muhtemelen farklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 yumy said: Evet okuduk hepimiz o entry i asdf Dndkdjd Bu arada komutan evet karıştırdım martell ile tyrel i affına sığınırım forumun. Acaba grrm kitabı bştirmek için dizinin bitmesini mi bekliyor. Dizi boktan bir sonla lost gibi saçmasapan bitince insanların isyanına göre kitapta senaryoyu gidişatı falan değiştirip "dizi kitaptan bağımsız ben elimi çektiydim zaten" falan mı diyecek djdjdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Kitaplar zaten şu anda bile diziden çok farklı, o nedenle Martin'in öyle bir açıklama yapmasına gerek yok. Mesela, diziyle ilgisi olmayan bir kitap spoilerı Rhaegar'ın Mountain tarafından öldürüldüğü zannedilen oğlu Aegon(ya da Aegon olduğu iddia edilen biri) ortaya çıktı, emrindeki paralı askerlerle Westeros'u ele geçirmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Kitap daha mi dandik yoksa dfsf. Yeni baslayacagim sifirdan da baya farkli olabilir o zaman ben bu kadar fark oldugunu bilmiyordum. Zaten hazir detayli senaryo kalmayinca dizinin kotulesmesi normal. Lost da da bu tarz olmustu - sonunu bilemedigin ise kalkisinca toparlarken arada siciyorsun elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 İlk üç kitap ile ilk dört sezon hemen hemen aynı. Sonraki sezonlar ve kitaplar arasında ise önemli farklar var. Zaten kitapların geldiği nokta şu anda beşinci sezonun sonuna denk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Komutan said: Kitaplar zaten şu anda bile diziden çok farklı, o nedenle Martin'in öyle bir açıklama yapmasına gerek yok. Mesela, diziyle ilgisi olmayan bir kitap spoilerı Rhaegar'ın Mountain tarafından öldürüldüğü zannedilen oğlu Aegon(ya da Aegon olduğu iddia edilen biri) ortaya çıktı, emrindeki paralı askerlerle Westeros'u ele geçirmeye başladı. YA Evet ben hala olacağını düşünüyordum onun ama yapmayacaklar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 öbö dözö çök söçmö yö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 beğenmiyosanız izlemeyin zorla mı izletiyolar xDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Bir kişi öldü bütün house gitti mi olayı büyük ihtimalle şu şekilde, westerosta zaten ağır bir xenofobi var, houseların başındaki ablalar belirli bannermanleri zar zor ikna etmiş, tyrellerin en baba bannermani (tarly) lannisterlara geçmiş, dolayısıyla house un başındakiler gidince tanımadıkları bir kraliçe için kasmıyorlar. Tyrellerin ordusunun hızlı yenilme olayında da ana bannermanleri jamie ile onlara saldırmaya geliyor işte, o yüzden iniyorlar. Dorne un olayı elbette ayrı Targaryenlerle bir problemleri yok onların ama plot kitaptan tamamen farklı desteksiz. O yüzden yorum yapabilmek mümkün değil. Burada gözardı edilen tek şey, dorne un hatırı sayılır boyutta bir ordusu olması, onların olaya dahil olmamasını da işte gemiler battı nasıl geçsinler siyerek açıklamışlar, sanki dorne un kendi donanması yokmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Stannis got kadar orduyla kaleyi uzuuuuun bir zaman tutmuyor mu robert's rebellionda? Bildigin kapilari acip almislar herkesi iceri bunu tarly ihanetiyle falan aciklayamazsin ya dunyanin gelmis gecmis en aptalca isgali falan. WWIIde fransa bu kadar kolay dusmedi oyle dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 dizi losta bağladı abi, hadi bitsin de gidek diye izliyorum. kitap da bi lotr değil yani, çok şey yapmamak lazım. ama kanlı ishal geçiren mormont'un bi günde hadi ben kaçtım byes demesi de inanılmaz tabi. amerikalı seyirci bunu istiyor abi demek, yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 cicibeybe said: Stannis got kadar orduyla kaleyi uzuuuuun bir zaman tutmuyor mu robert's rebellionda? Bildigin kapilari acip almislar herkesi iceri bunu tarly ihanetiyle falan aciklayamazsin ya dunyanin gelmis gecmis en aptalca isgali falan. WWIIde fransa bu kadar kolay dusmedi oyle dusun. Yahu nedir ki, dizi de tyrellin bannermanlerinden bir tek tarly biliniyor diye sembolik olarak onun taraf değiştirmesi gösterilmiş. Kitapta kuşatma sırasında bütün lesser houselar sattı olacak, bir house guardlarla kale korumaya çalıştılar kaybettiler diye bağlaycak grrm. Bu arada roberts rebellionda stannis storms endi tutuyor mace tyrelle karşı, karıştırdın sanırım, storms end fethetmesi zor kalelerden biri zaten. Ha bu arada stannis de krallıktaki en iyi kumandanlardan biri, tyrellerle pek bir tutmamak lazım. High garden stratejik pozisyonda bir kale de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Glatheros said: Kitapta kuşatma sırasında bütün lesser houselar sattı olacak, bir house guardlarla kale korumaya çalıştılar kaybettiler diye bağlaycak grrm. Kitapta böyle bir saldırının olacağından şüpheliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 kitap farklı yönde ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 dizideki problem olayların gerçekleşme şekli. olayların kendisinde bence bir problem yok. sadece senaryoda yeterli zeka pırıltısı yok. koskoca hbo çüksüzün sevişme sahnesi yerine koyacağı 1-2 dakikalık sahnelerle işi kalıbına oturtabilirdi. hani kitap daha iyiydi muhabbetini sevmiyorum 3. kitaptan sonrasını okumadım ama dizi şuan eleştirdiğimiz geçmiş sezonlarını aratır hale geldi. baya baya eragon seviyesinde falan bölümler. farkındaysanız varys ve beyliş'e yazdıkları dialoglar baya laf kalabalığı. adamların 6 sezon boyunca bir çizgisi vardı. malzeme tükenince karakterler çöpe gitmesin diye karizmatik ve önemliymiş gibi gözüken cümleler söyletiyorlar anlamsız anlamsız sdfs. onun dışında sağda solda geziniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Senaristler yeteneksizmis, ellerinde plan olmadan is yapamiyolarmis, bunu ogrendik. Simdi asil mesele neden HBO'nun adam gibi bir senarist tutmadigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 GokTuRK said: Komutan said: Kitaplar zaten şu anda bile diziden çok farklı, o nedenle Martin'in öyle bir açıklama yapmasına gerek yok. Mesela, diziyle ilgisi olmayan bir kitap spoilerı Rhaegar'ın Mountain tarafından öldürüldüğü zannedilen oğlu Aegon(ya da Aegon olduğu iddia edilen biri) ortaya çıktı, emrindeki paralı askerlerle Westeros'u ele geçirmeye başladı. YA Evet ben hala olacağını düşünüyordum onun ama yapmayacaklar sanırım Saçını boyuyor o çocuk sarıya sürekli, yazıyordu kitapta. Sonra da sahte olduğuna dair konuşma vardı imp le paralılaların kaptan arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 bence yapımcıların üzerinde diziyi bir an önce bitirme baskısı vardır özellikle oyuncular tarafından. kaç sene oldu dizi başlayalı çoğu kariyerini tek buna bağladı falan. sıkılmıştır adamlar veya daha iyi teklifler alıyorlardır ama gidemiyorlardır. khalesi mesela romantik komediye baya yakışan bir kadın. artık bitse de gitsek moduna girilmiş gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 GERGE said: Senaristler yeteneksizmis, ellerinde plan olmadan is yapamiyolarmis, bunu ogrendik. Simdi asil mesele neden HBO'nun adam gibi bir senarist tutmadigi. martin belki kitapları daha satılsın diye izin vermiyordur bazı şeylere diyordur tamam yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 @ahmed niye öyle bir moda girsinler ki? Gül gibi dizi gül gibi seti vardır eminim. E alıştılar da artık birbirlerine. Bence tam tersi bitsin istemiyorlardır bu dizi, deli gibi para kazanıyorlar yıllık 7-10 bölüm çekim yapılan diziden :D Zaten interviewlarda görüyoduk hepsinde bir acaba senaryoda öldürülecek miyim korkusu olurdu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Llama said: GERGE said: Senaristler yeteneksizmis, ellerinde plan olmadan is yapamiyolarmis, bunu ogrendik. Simdi asil mesele neden HBO'nun adam gibi bir senarist tutmadigi. martin belki kitapları daha satılsın diye izin vermiyordur bazı şeylere diyordur tamam yeter Martin haklarını öyle bir sattı ki sadece danışman ve reklam olarak duruyor oralarda, yarın diziye Behlül ile Bihter girse gıkını çıkaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar