madcow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Hic bir seyi craft etmek icin takıma ihtiyacın yok. Sadece daha cok zaman alır. Bir de tek bir kisi tum engramları ogrenemiyor leveli ne olursa olsun. O yuzden blueprint topluyorsun supply droplardan engramın yetmedigi ama ihtiyacını duydugun seyler icin. Ben mesela metal irrigation ı alamadım bplerini topladım 3 gunde random supplylardan, diger insanların evlerinden falan. optimization ı oncesine gore iyi ama r9 270x ile ben distance ve 1 2 seyi high gerisi low kapalı oynuyorum. ha tabi ilk baslarda bu ayarlarla 25-30 fps alıyordum simdi 45-55 alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 var mı oynayan eden? bir anda bütün heyecanım söndü şu oyuna karşı ama nedendir bilinmez cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 en son optimizasyon özürlüydü. tekrar indirip denicem. sıra gelmedi aslında araya başka oyunlar girdi. bikaç saat takılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 320 saati falan buldu steamde galiba. serverdakiler full çinli veya griefer değilse ve birkaç arkadaş ile oynuyorsanız, uzun süredir bir oyundan almadığınız keyfi alabilirsiniz. bizimkiler oynamıyor ben de ara verdim bir süre. primitive serverlar ilgimi çekmiyor değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ben, Xeno ve bir kac arkadası 444 teyiz. Yeni baslıyorsanız Xenolar Annen Inc. i kurdular onlara takılın. "Ben yedim yuttum takılcak yeni server arıyorum" derseniz bizim tribe a alırım. 3 - 4 gunde max level a ulasırsınız sonra base mi kurarız raide mi akarız ona bakarız. 395 saat olmus steam e gore bende de. %50 den fazla FPS gain oldu oncesine gore aynı ayarlarda 25-30 fps alırken suan 45-55 arası alıyorum. Ama hala tabiki optimizasyon ozurlu oyun yani herseyi epic acan bisey yok sanırım titan dahil. Win 10 la beraber daha iyilesicek diyola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=400944 bu oyunun optimizasyonu için nvidia beta driverı çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Oldu mu deneyen yeni driverı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Unofficial beta diyor sksen indirmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 560 Ti ile patatesimsi grafiklerle +50 FPS ile oynayabiliyorum. Bitki, taş parçalanmaları gidiyor, epeyi boktan oluyor grafikler ama şunları çalıştırma seçeneklerine yazabilirsiniz benim gibi dandik pcniz varsa. Steam topluluk rehberlerinden aldım, birkaç ayar daha yazıyor rehberde. -USEALLAVAILABLECORES -sm4 -d3d10 -nomansky -lowmemory Bir de sunucu (ve tabii ki oyunun) tarafının hâlâ bayağı emeğe ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 oyuna girmek mesele ya 50 saatte yüklüyor. Sırf beklemeye üşendiğimden girmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Ben 15 saniyede yukluyorum ssd de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 oyunun basindaki 2 dakikalik yukleme mi zor geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 madcow said: Ben 15 saniyede yukluyorum ssd de O zamanda bende mi bir problem var acaba. Çünkü benimki baya bir 15dk falan bekletiyor yüklerken ayrıca SSD'de var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 12:06 'da sunucuya giriş yapmak için "Join" 'e bastım 12:16'da anca yükleyip girdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Senin pc de problem var ozaman. benim en uzun yukleme surem 1 dakika falan oluyor hadi bilemedim 2 olsun. 10 dakika ney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 kardeşimin makinesinde ssd yok 2dk falan suruyor max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Pluton said: 12:06 'da sunucuya giriş yapmak için "Join" 'e bastım 12:16'da anca yükleyip girdi! oyun dosyalarında corrupt fln olabilir. en uzun sürdüğü load süresi 2 dk eğer derin dondurucudan bağlanmıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 En fazla 3-4 dk surdugu oldu bende ama 15 degil abi. Ssd de kurulu degil oyun. Normalde 2 dk falan suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 hunger games modu bugün çıkıyor. Onun için turnuva düzenlemişler streamerlar la, başlıyor birazdan. http://www.twitch.tv/lirik http://www.twitch.tv/survivetheark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Mod tam bir hunger games olmuş. Lirik ConnCarnage falan herkes var turnuvada, biri ölünce gök yüzünde tipi beliriyor rip falan diye. Efsane mod olmuş, adamlar harbi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 kalmadı mı oynayan yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 bingil hype'lıyodu ona sormak lazım, artık gelistiriclerle ortak mı calısıyordu bilmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ben bi arkadaşımla yoğun şekilde oynuyordum 2 gün öncesine kadar da, ağır raid yedik o yüzden bi miktar nefes almalık ara verdik. kaldığımız yerden toparlayarak mı devam edelim yeni servera mı geçelim karar vermedik henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Benim makine sunucuları kafasına göre bazen görüyor bazen görmüyor. Bir giriyorum 4 sunucu buluyor kapıp açıyorum 200 tane buluyor vs. Şimdi yeni patch geldi ama karakterin olduğu sunucuyoy bulamıyor, my survivorsdan aratıyorum yine bulamıyor hatta diğer karakterlerin olduğu sunucularıda bulamıyor. Sizde de böyle oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 evet bazen aynı şeyi yaşıyorum. refresh spam ile bazen çözülüyor. bazen kapatıp tekrar açıyorum oyunu çözülmüyor falan bilmiyorum ben de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar