-Deno- Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 ama ek paketi kutulu alırsan sana deste veriyor. evde sokakta falan oyna diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 noddle said: Gwent online oynanabiliyor mu? Tabletop Simulator diye bir oyun var, ona Gwent modu yapılmış sanırım. Ne kadar başarılı bilmiyorum, denemedim, ama güzel diye duymuştum. Onun dışında yok, birkaç site unofficial flash oyunu vb. şeklinde yapmış ama CDPR kaldırmalarını istemiş, mecbur kaldırmışlar teliften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 gözümüz aydın, witcher 3 türkçe çevirisi yayınlandı. http://forum.donanimhaber.com/m_110088760/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 yes 2 gün oldu indirdim oynuyorum her şeyi çevirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 ÇEVRİLEN KELİME SAYISI: 903.135 (tu) afferim adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 kelime kelime mi cevirmisler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 harf harf çevirmişler 4-5 saat oynadım daha ingilizce görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 mahallede kendi aralarında konuşan kadınların konuşmaları bile çevrilmiş. Ağır ağır, kitapları okuyarak zevk alarak oynayabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 oyun devasa bitirebilmeleri baya iyi bir şey. gwent vs yapmadan 100 saat sürmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 abi 130 saate dayandım. oyuna aşık oldum ya. dün malum sahneyi yaşadım, isle of mists'de. ulan nasıl iyi bir sahneydi. manly tears shed shed shed yani. expansion'ı yükledim ama henüz başlamadım, bugün base game'i bitiriyorum. hiç bitmese keşke, her 6 ayda bir yeni bi expansion çıkarsalar. neyse bitsin de öyle yazcam review. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 7cüceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 GOTY edition ne ara çıkar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 bi tane daha ek paketi var. o çıksın ondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Hehe bence bu oyun hala açık ara en iyisi. Manyak emek var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 bende skellige geçtim dün bakalım viking diyarında ne maceralar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Goty gerek var mi expensionlari ucretsiz dl etti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 bence de gerek yok.kaldı ki oyunun ücreti 60tl, ek paketinin fiyatı şu an 80. piyasada alabileceğin en ucuz aaa oyun. hatta gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birini bu paraya alabiliyorken goty beklemek? parasını verin alın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 uzun zamandır box edition oyun almıyordum, valla base game bitsin gidip sırf odamda sergilemek için alıcam. bir oyun bu kadar mı güzel olur lan. milim milim emek harcanmış her yerine. önemli questlerin bir bölümünü yazan ablayı da linkedin'de buldum, mesaj atıcam öpüyorum her yerinden rüştü diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 hearts of stone kutusu hakkında bilgisi olmayanlar için söyleyeyim. kutu büyük ama içinde cd yok. onun yerine dlc nin cd keyi var. peki büyük kutuda ne var derseniz o zaman bende size derim ki "bir deste gwent" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 oynadım ben çok az kart var. hep aynı oyunlar dönüyo aşağı yukarı ama yeni gelen exp ile kartları artabilir. zaten iki tane faction var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 abiler oyunda bir yerde takıldım.takıldım demiyimde taraf seçecem daha çok şimdi bu bataklık cadıları hapsolmuş druidin ruhunu kesmemi istedi.lanet falan diyerek aynı şeyi druid de istedi cadılar güvenilmez çoçukları yiyor falan bırak yardım ediyim diyor? kime inanacam lan ben? hangisi doğru yol? gerçi cadılarla irtibata geçtiğimiz köyde çoçukların olması kıllandırmadı değil cadılar hakkında ama doğru taraf neidr abi? birde bu kanlı baron görevi veleni araştırla kaldı ne yapmam lazım?? galiba bu görevle(cadılı görev) alakalı bişeyler olacak ama?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Abi bu nasıl istek içinden geleni yap işte tonla farklı son sunuyor sana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 abi her iki tarafıda keseceksem sorun yok da ne biliyim bu konuda spoiler yemek istiyorum belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 cadıları bitirince otomatik baronda bitiyo o ruhu öldür yalan söylüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar