bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 dragonfire, destroyer of hopes hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 dragonfire'ın postundan swarm altında kalacak dediği ne onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Çok kötü sonlarda geralt da intihar görevine gidiyordu galiba. Dragonfire'ın politik mevzularda ne yaptığını merak ettim şimdi. Kıtayı uzaylı istilasıyla kaybettik derse şaşırmam :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 cevap geralt son cadıyı öldürünce evi sarmaya başlıyor yaratıklar. orda sanki sonunu bulacakmış gibi duruyor. kar topu oynadım, mezara gitmedim, cadılarla yalnız konseye yollamadım. zaten ciri gate ten geçince arkada o sahneleri gösteriyor. oyunun en eğlenceli yeri 3 witcher içip dağıtınca idi. lets summon the bitches. baya sesli güldüm orada. roach ve djikstra ile son assassion görevine gitmedim main den devam ettim ondan sonra artık çok geç kalınmıştı. 7 cücelerden itibaren tekrar açacağım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 çıktı mı expansion ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 7 cücelerden 1 tık öncesi save 1 gün öncesine ait oraya gitmeden almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 şimdi adalara gitmeden hemen öncesinde save aldırdığı noktadayım ama rocha kaelmora git dedim acaba ondan mı olmuor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 oyunun sonunun nasıl olacağı ciri yle ne yaptığına göre değişiyor, arka sayfalarda 5 olayı yazmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 buglanmış reload yapınca düzeldi. bikaç side quest yapıp gittim. deadly ploy da shoemakeri kurtardıktan sonra quest varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Cık direk yok, ama onu yapınca main questte ilerlediğinde bi sonraki chain açılacak. O da direk oyun sonuna etki eden bi chain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 ayrica yapmazsan asil en felaket ending'in sebebi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Bitti tekrar. en iyi ending değil de işte 2. iyi ending. Bunda hiç bir hatunu geri çevirmemiş olmamın da sebebi var zandedersem. ending ciri imparator olacak işte. tavşan avlamaya gittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 ben de Heart of Stone u bitirdim gece. ana oyuna kafa tutar hatta geçer bence. konu baya ilgi çekiciydi. ek paketi bitirmeyen açmasın O'Dimm i öldürdüm. Bir sonraki ek pakette bakalım bi etkisi olacak mı. Tam ibneydi yapacak bir şey yok =) ölümsüzlük, olgierd'in kardeşi, zaman durdurma, heist, iris'in portre, final game vs her bölümde bi wtf durumu vardı. shani vs de iyiydi. adamların ek paketinin ilk kısa parçası bile çoğu oyundan güzel =) ikince paket geralt'ın son macerası olacağı için en iyisi olacakmış. heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 ek paketler birbirine bagli degil, ikisi ayri ayri stand alone hikayeler, dolayisiyla bir etkisi olmayacak 2.ye bekleme oyle bir sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 sonda söylediği elder speech şuymuş ya o yüzden düşündüm. "You are primitive. You think you've defeated me but you are wrong. I can't be killed, I will be back." prof ta her zaman farklı bir formda geri dönüyor fln demişti. neyse sağlık olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 df said: ben de Heart of Stone u bitirdim gece. ana oyuna kafa tutar hatta geçer bence. konu baya ilgi çekiciydi. Negzel ya. Diğer expansion, Blood and Wine için de main game'den daha heyecanlı bir olucak demiş story writer'lardan biri. http://wccftech.com/witcher-3-blood-wine-feature-complex-story-memorable-antagonist/ HoS'un da öyle olmasına sevindim, daha bekletiyorum. Diğeri de çıksın, 2. run+2 Expansion yapıcam :) Tabi new game+ la beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konsola almaktan vazgeçtim de PCye alayım diyorum. En uygun nereden alabiliriz şu an? Sistem gereksinimlerine baktım da PCye almak mantıklı olmayacak herhalde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Köle taciri Aral getirmediğinden dnrlarda bile 50 tl civarına bulman mümkün. Steamde indirim olursa dnrdan ucuza gelir. Gog ve g2a'de dükkan fiyatından ucuza çıkmaz diye düșünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 2. turu döndüm ek pakette mmmhh nefis nefis B&W İÇİN ACELE EDER MİSİN CDPR TEŞEKKÜRLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 ben wild hunt dayım hala, çok heyecanlı oyun ya, haftasonları 1-2 saat oynuyorum hiç sıkılmadan. 19 saat oynadım, Henüz level 7'yim :) Gwent oyununu da beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 bu tempoda ancak witcher 4 çıkınca biter senin wild hunt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 90 saati geçmişim, level 25im. Oyunun neresinde olduğuma dair hiçbir fikrim yok. Olası yerim Uma'nın lanetini kaldırdım, adam toplayıp bir adaya gidicem, herhalde sonlara yaklaşmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 devrim daha rahat bir 4-5 saatlik oyun var ara questlere de dadanırsan. O adaya gitmeden yapabildiğin kadar ara quest yap bir kaçını yapamayacaksın oraya gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 noddle said: ben wild hunt dayım hala, çok heyecanlı oyun ya, haftasonları 1-2 saat oynuyorum hiç sıkılmadan. 19 saat oynadım, Henüz level 7'yim :) Gwent oyununu da beğendim. abi en kısa sürede bitirenlerden biriyim tam 75 saat sürdü. bu mantıkla 50 haftada falan bitiyor seninki kolay gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 61 saat var bende arada açık kaldığı oldu ve devrimin olduğu yerden (ada) itibaren bir kere daha oynadım. ama main questten ilerledim çoğunlukla. Çok kasan zorlayan combatta zorluğu düşürdüm bir tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar