Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Çok kötü sonlarda geralt da intihar görevine gidiyordu galiba. Dragonfire'ın politik mevzularda ne yaptığını merak ettim şimdi. Kıtayı uzaylı istilasıyla kaybettik derse şaşırmam :F

Mesaj tarihi:

cevap

geralt son cadıyı öldürünce evi sarmaya başlıyor yaratıklar. orda sanki sonunu bulacakmış gibi duruyor.

kar topu oynadım, mezara gitmedim, cadılarla yalnız konseye yollamadım.
zaten ciri gate ten geçince arkada o sahneleri gösteriyor.

oyunun en eğlenceli yeri 3 witcher içip dağıtınca idi. lets summon the bitches. baya sesli güldüm orada.

roach ve djikstra ile son assassion görevine gitmedim main den devam ettim ondan sonra artık çok geç kalınmıştı.

7 cücelerden itibaren tekrar açacağım bakalım.

Mesaj tarihi:
Bitti tekrar. en iyi ending değil de işte 2. iyi ending. Bunda hiç bir hatunu geri çevirmemiş olmamın da sebebi var zandedersem.

ending

ciri imparator olacak işte. tavşan avlamaya gittik.

Mesaj tarihi:
ben de Heart of Stone u bitirdim gece. ana oyuna kafa tutar hatta geçer bence. konu baya ilgi çekiciydi.

ek paketi bitirmeyen açmasın

O'Dimm i öldürdüm. Bir sonraki ek pakette bakalım bi etkisi olacak mı. Tam ibneydi yapacak bir şey yok =)

ölümsüzlük, olgierd'in kardeşi, zaman durdurma, heist, iris'in portre, final game vs her bölümde bi wtf durumu vardı. shani vs de iyiydi.

adamların ek paketinin ilk kısa parçası bile çoğu oyundan güzel =) ikince paket geralt'ın son macerası olacağı için en iyisi olacakmış. heyecanla bekliyorum.

Mesaj tarihi:

sonda söylediği elder speech şuymuş ya o yüzden düşündüm.

"You are primitive. You think you've defeated me but you are wrong. I can't be killed, I will be back."

prof ta her zaman farklı bir formda geri dönüyor fln demişti. neyse sağlık olsun =)

Mesaj tarihi:
df said:

ben de Heart of Stone u bitirdim gece. ana oyuna kafa tutar hatta geçer bence. konu baya ilgi çekiciydi.

Negzel ya. Diğer expansion, Blood and Wine için de main game'den daha heyecanlı bir olucak demiş story writer'lardan biri.

http://wccftech.com/witcher-3-blood-wine-feature-complex-story-memorable-antagonist/

HoS'un da öyle olmasına sevindim, daha bekletiyorum. Diğeri de çıksın, 2. run+2 Expansion yapıcam :)

Tabi new game+ la beraber
Mesaj tarihi:
Köle taciri Aral getirmediğinden dnrlarda bile 50 tl civarına bulman mümkün. Steamde indirim olursa dnrdan ucuza gelir. Gog ve g2a'de dükkan fiyatından ucuza çıkmaz diye düșünüyorum.
Mesaj tarihi:
ben wild hunt dayım hala, çok heyecanlı oyun ya, haftasonları 1-2 saat oynuyorum hiç sıkılmadan. 19 saat oynadım, Henüz level 7'yim :)
Gwent oyununu da beğendim.
Mesaj tarihi:
90 saati geçmişim, level 25im. Oyunun neresinde olduğuma dair hiçbir fikrim yok.

Olası yerim

Uma'nın lanetini kaldırdım, adam toplayıp bir adaya gidicem, herhalde sonlara yaklaşmışım

Mesaj tarihi:
noddle said:

ben wild hunt dayım hala, çok heyecanlı oyun ya, haftasonları 1-2 saat oynuyorum hiç sıkılmadan. 19 saat oynadım, Henüz level 7'yim :)
Gwent oyununu da beğendim.

abi en kısa sürede bitirenlerden biriyim tam 75 saat sürdü. bu mantıkla 50 haftada falan bitiyor seninki kolay gelsin :D
Mesaj tarihi:
61 saat var bende arada açık kaldığı oldu ve devrimin olduğu yerden (ada) itibaren bir kere daha oynadım. ama main questten ilerledim çoğunlukla. Çok kasan zorlayan combatta zorluğu düşürdüm bir tık.
  • Yeni Oluştur...